Previziuni astrologice - Luna Plina din 19 martie



In  martie si aprilie 2011, vor avea loc doua perigee lunare puternice sau  SuperLuna , asa cum mai este numit acest fenomen in care Luna apare neobisnuit de mare,  vazuta de pe Pamant. Ambele perigee lunare coincid cu faza de Luna Plina din 19 martie si 17-18 aprilie in semnele tropicale Fecioara si Balanta.

Pe perioada acestora  ne putem astepta la furtuni si ploi puternice, rafale de vant deosebit de intense, ninsori neasteptate , inundatii sau alunecari de teren. De asemenea, cu Uranus recent intrat in semnul Berbecului , activitatea seismica si vulcanica va inregistra o crestere peste medie , in special pentru regiunile situate in apropierea Cercului de Foc al Pacificului.

In alta ordine de idei, Uranus in Berbec va determina oamenii sa se grabeasca, sa actioneze impulsiv ( deseori cu multa furie si mandrie nemasurata). Berbecul fiind o zodie foarte individualista , ne putem astepta la comportamente imature care pot conduce catre accidente neprevazute. Retrogradarea lui Mercur in Berbec din 30 martie pana pe 23 aprilie si apoi strabaterea aceluiasi drum pana pe 10-11 mai 2011, va dispune la reevaluari, revizuiri sau reprogramari ale unor planuri, obiective sau proiecte.

Prudenta in jurul sau in utilizarea vehiculelor, utilajelor sau armelor existand posibilitatea unor defectiuni majore din cauza neglijentei sau impulsivitatii. Multa atentie in special pentru luna aprilie dar si mai 2011.

Zilele  semnificative : 18 - 21 martie; 28 martie; 1-4 aprilie; 9-10 aprilie; 15-18 aprilie, 24 aprilie.



Niciun comentariu:

Un produs Blogger.