Planul cosmic si cele 9 niveluri de evolutie



Fiecare nivel de evolutie a lui Bolon Yokte Ku – piramida cosmica – este dezvoltat printr-o serie de treisprezece perioade de timp. Acestea se desfasoara pornind de la hablatun (1,26 miliarde de ani) sau nivelul de baza, pana la uaxaclahunkin de 18 zile, la cel de-al noualea nivel.

Asta inseamna o frecventa ce se amplifica de douazeci de ori si o accelerare a timpului la fiecare treapta spre nivelul imediat urmator. In curand, la 28 octombrie 2011, energiile tuturor celor noua valuri se vor manifesta pe deplin.  Roadele celor noua valuri vor aparea atunci in totalitatea lor, intrucat ele se incheie simultan.

Pe 9 martie 2011, a fost activat cel de-al noualea – si cel mai de sus – val al lui Bolon Yokte Ku. Scopul acestui val deosebit, avand un numar de 13 x 18 = 234 zile, este de a incununa intreaga evolutie a universului,  care a fost stimulata, pana in prezent, de cele opt valuri de sub el. Tinand cont de ceea ce stim despre polaritatile de schimbare ale constiintei celor noua valuri, cel de-al noualea val va realiza acest lucru, prin furnizarea energiilor care sa ii ajute pe oameni sa co-creeze constiinta unimii. Acesta este scopul celui de-al Noualea val.

Viata – si indeosebi viata omeneasca – a evoluat pana la cel de-al optulea nivel,  moment in care iti tragi sufletul, inainte de urcusul final spre varf. Suntem pe punctul de a incepe sa urcam spre cel de-al noualea si cel mai inalt nivel al vietii. Ziua de 9 martie 2011 marcheaza inceputul valului unimii. 2011  este programat sa fie ultima noastra sansa de a actiona ca si co-creatori cu planul cosmic.

La inceputul acestui an gregorian, mesajele care au circulat au reflectat ambivalenta noastra crescuta fata de trecerea timpului. Pe de o parte, exista genul de mesaje obisnuite, cum ar fi: „Sper ca veti avea un 2011 minunat” sau „ce vrei sa creezi pentru tine insuti, in 2011?”. Pe de alta parte, in preajma Anului Nou, au inceput sa apara relatari despre „aflockalipsa” [apocalipsa pasarilor flock inseamna stol]. Un numar mare de pesti, pasari si animale au murit pur si simplu, fara vreun motiv aparent. Acest lucru a indicat cu totul altceva decat o continuare liniara a timpului in 2011. Aflockalipsa se datoreaza probabil
frecventei crescute prin care trec cele noua niveluri ale piramidei mayase, combinate cu masura extrema in care oamenii au contribuit, in prezent, la destabilizarea ecologica a planetei.

Daca acest lucru este adevarat, el ne va solicita sa ne adaptam la aceasta frecventa noua si, in acelasi timp, sa trecem total de la a revendica lucruri pentru noi insine si de la ceea ce noi – ca egouri sau ca indivizi – am putea dori de la anul 2011, la ceea ce egourile noastre ar putea face ca sa slujeasca la desavarsirea planului Divin.

Cel de-al noualea val al unimii ar impune, asadar, o transformare totala a felului nostru de a fi, manifestarea constiintei unimii – care constituie rezultatul final pe care il are in vedere planul cosmic. Daca e sa se intample acest lucru, ar putea totodata fi nevoie si de energii cosmice extraordinare, care sa indeplineasca planul cosmic. De fapt, poate ca al noualea val va fi o Zi a Judecatii, care va salva lumea.

Daca la fiecare nou val, frecventa se amplifica de 20 de ori, cel de-al Noualea Val, sau Ciclul Universal, va avea o durata de 13 x 18 = 234 zile, incepand asadar la 9 martie 2011. El va avansa prin sapte zile si sase nopti, fiecare constituind un uaxaclahunkin. In limbajul calendarului Mayas, acest lucru inseamna o perioada de 18 zile. Perioadele de 18 zile pot fi subimpartite in doua numaratori de noua zile (doua zile minus din cei noua domni clasici ai numaratorii noptii) intrucat amandoua vor avea o faza ascendenta si una descendenta, iar in acest mod putem intelege mai clar legatura cu aspectele calendaristice mayase.

Al noualea val reuneste alfa cu omega deoarece, pentru prima oara in istorie, el aduce numaratoarea de noua zile, in prim planul evolutiei. Acestea vor fi vremuri extraordinare si e posibil ca in acest punct sa fim confruntati cu alegerea adevarului versus traditie. Ne asteptam sa se petreaca ceva, pentru ca energiile acestui nou Ciclu sunt de 20 de ori mai inalte decat cele ale Ciclului precedent – motiv pentru care, avem sentimentul ca timpul se scurteaza de 20 de ori.

Acum, valul energiilor capata o alta forma si o alta cadenta. Asta inseamna ca, acum vom urmari si o noua forma a valului, cu o alta durata: 9 + 9 zile; fiecare zi sau noapte va dura deci 18 zile. Noua zile valul creste si urmatoarele noua descreste. In mijlocul celor 18 zile, valul sta doua zile pe creasta, intr-un punct maxim. In total vor fi 13 astfel de valuri, ce insumeaza 234 de zile.

Transpus in calendarul Gregorian, Ciclul Universal se va desfasura astfel:

1 - ziua 1: 9 martie - 26 martie (creasta 17-18 martie)
2 - noaptea 1: 27 martie - 13 aprilie (creasta 4-5 aprilie)
3 - ziua 2: 14 aprilie - 1 mai (creasta 22-23 aprilie)
4 - noaptea 2: 2 mai - 19 mai (creasta 10-11 mai)
5 - ziua 3: 20 mai - 6 iunie (creasta 28-29 mai)
6 - noaptea 3: 7 iunie - 24 iunie (creasta 15-16 iunie)
7 - ziua 4: 25 iunie - 12 iulie (creasta 3-4 iulie)
8 - noaptea 4: 13 iulie - 30 iulie (creasta 21-22 iulie)
9 - ziua 5: 31 iulie - 17 august (creasta 8-9 august)
10 - noaptea 5: 18 august - 4 septembrie (creasta 26-27 august)
11 - ziua 6: 5 septembrie - 22 septembrie (creasta 13-14 septembrie)
12 - noaptea 6: 23 septembrie - 10 octombrie (creasta 1-2 octombrie)
13 - ziua 7: 11 octombrie - 28 octombrie (creasta 19-20 octombrie)


Barbara Hand Clow - Codul intelepciunii mayase si Alchimia celor noua dimensiuni



Un comentariu:

  1. Interesant....sper din tot sufletul sa ne dezvolte tuturor '' constiinta unimi '' sa fim mai buni, sa nu mai sufere oamenii nevinovati, sa ne iubim unii pe alti.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.