Date de putere si faze ale activarii in 2012





Ceea ce este numit Al 12-lea Val al Inaltarii a inceput la sfarsitul lunii ianuarie si continua pana pe 12.12.12. Exista anumite frecvente cheie, care au loc la anumite date din 2012. Echinoctiile, solstitiile si eclipsele sunt deosebit de puternice, fiecare aducand codificarile finale ale Inaltarii.

Date cheie:

25 ianuarie Inceputul celui de-al 12 Val al Inaltarii
3 februarie Neptun in Pesti Marea Viziune Interioara este amplificata in cadrul celui de-al 12 Val.
8 februarie Chiron in Pesti O mare ocazie de eliberare individuala si vindecare globala.
20 martie Echinoctiu cel de-al 4-lea si ultimul val al Declansarii Cosmice, descarcarea si initializarea Codurilor Cristaline.
20 mai Eclipsa de soare Macro-integrare a omenirii Echilibrarea Divinului Masculin.
4 iunie Eclipsa de luna Micro-integrare a omenirii Echilibrarea Divinului Feminin
6 iunie Tranzitul lui Venus Integrarea cu Alianta Siriana si cu cea Pleiadiana, intoarcerea completa a energiilor Delfinului Auriu, integrarea initiala a Divinului Feminin si Masculin.

20 iunie  Solstitiul de vara Extrem de puternic, incheind un grup de patru date, alcatuit din eclipsa de soare din 20 mai, eclipsa de luna din 4 iunie si tranzitul lui Venus din 6 iunie. Aceasta va fi o energie extrem de intensa, care incorporeaza un aflux final al codurilor energetice si permite eliberari care au fost obstructionate.
22 septembrie  Echinoctiul de toamna Formarea retelei initiale, alcatuita din toate cele 12 Discuri Solare Principale, intr-un format Cristalin
13 noiembrie Eclipsa totala de soare Activarea celor 144 de Discuri Solare Satelit, in legatura cu cele 12 Discuri Principale. Integrarea finala in Retea a Divinului Masculin in echilibru.
28 noiembrie Eclipsa de luna Penumbra Incheierea completa a retelei si integrarea Divinului Feminin.
12 decembrie - (12-12-12) Portal de data tripla. Punctul culminant final si incheierea Retelei Cristal. Activarea ultimelor Cristale ale Templului Atlant, in noul cod si unificarea cu structurile Piramidale si Discurile Solare. Combinatia intre echilibrul energiilor masculine si feminine, intr-o Unime Divina. Codificarea finala MAX in Vortexul Cristal.
21 decembrie- Solstitiul de iarna Repornirea sistemului Retelei Inaltarii si conectarea la retea, a Campului Cristalin Cuantic.
Extinderea catre un acces mai bun la cele 12 dimensiuni. Formatiunea Degetul lui Dumnezeu, alcatuit din Saturn, Jupiter si Pluto.

Sunt Metatron si va impartasesc aceste Adevaruri.







Niciun comentariu:

Un produs Blogger.