Codul Omega

miercuri, mai 14, 2014

10 tehnologii viitoare folosite cu scopul de a controla populatia lumii

10. Activarea electromagnetica a metalelor si a nanocristalelor

Vaccinurile care vor fi folosite cu scopul de transmitere a bolilor infectioase vor fi in acelasi timp utilizate si pentru eliberarea nanocristalelor in sistemul sanguin. Aceste cristale se vor afla intr-o stare latenta in organele organismului uman vreme de cateva luni sau chiar ani, pana in momentul in care acestea vor fi activate cu ajutorul turnurilor de comunicare radio. Astfel, populatia planetei va depinde de interesele guvernului si vor fi provocate isterii in masa, tulburari violente si chiar moartea imediata a unui numar de zeci de milioane de oameni.


9. Crearea de roboti soldati cu ajutorul ingineriei genetice

Viitori soldati vor fi umanoizi roboti. Acestia vor fi dotati cu tot felul de arme si de scuturi neobisnuite. Cu toate ca aceasta imagine pare desprinsa dintr-o revista de benzi desenate sau din filmul “Terminator”, cele mai puternice natiuni ale lumii vor detine astfel de programe secrete de clonare. Acesti “super-soldati” vor fi instruiti pentru a fi pe cat de ascultatori posibil. Organismul lor va avea caracteristicile altetilor de elita, in timp ce marimea creierului lor va fi extrem de redusa, conceput in asa fel incat acestia sa execute ordinele primite, fara ca acestia sa detina capacitatea de a gandi rational. Acestia nu vor cunoaste durerea sau frica. Piese bionice vor fi plasate in diferite parti ale corpului cu scopul de a le imbunatati acestora abilitatile de lupta.


8. Implanturi pe creier controlate de politie pentru controlul populatiei

Viitorul stiintei actuale include diverse gadget-uri electronice ce vor fi implantate in corpul uman. Unul dintre aceste gadget-uri este “cip-ul de pacificare”. Acest cip va fi incorporat cu forta, alaturi de un alt cip folosit pentru a facilita tranzactiile comerciale. Acestea vor fi activate de semnalul folosit de turnurile de telefonie mobila si vor fi folosite de catre oficialii politiei in cazurile de urgenta, cum ar fi protestele anti-guvernamentale. Astfel, statul va avea o arma absoluta impotriva oricaror tipuri de actiuni revolutionare.


7. Controlul guvernamental total asupra reproducerii

Stiinta va supraveghea procesul de reproducere si prin noile legi ce vor fi adoptate pentru asigurarea tiparului genetic dorit. Inainte de a avea copii, parintii vor avea nevoie de acordul anumitor institutii si vor fi nevoiti sa se supuna anumitor teste genetice. In cazul in care viitorii parinti vor fi considerati ca fiind adecvati din punct de vedere genetic, acestia vor primi un permis special, impreuna cu mai multe intructiuni obligatorii. Persoanele care vor avea tendinte violente si revolutioniste nu vor primi permisul respectiv.  Numai cetatenii cei mai ascultatori si creduli vor cunoaste beneficiile reproducerii. Astfel se va asigura urmatoarea generatie de sclavi ai sistemului.


6. Raspandirea unei pandemii globale prin folosirea vaccinurilor sezoniere

Desi vaccinurile au ca scop prevenirea afectiunilor, acestea vor fi folosite pe post de arme biologice, scopul acestora fiind raspandirea bolilor in intreaga lume. In viitorul apropiat, Guvernul Mondial va lua decizia de a lansa un virus, transmis cu ajutorul vaccinurilor sezoniere, cu scopul depopularii planetei, avand in vedere ca populatia planetei a atins de multa vreme limita “acceptabila”.  In esenta, acest program are ca scop eliminarea indivizilor vulnerabili, nefolositori din punct de vedere reproductiv.


5. Incriminarea absoluta a medicamentelor si a alimentelor produse acasa

In viitor, va fi sustinuta ideea potrivit careia  productia de alimente de casa este extrem de riscanta si periculoasa. Cu astfel de justificari absurde, agricultura individuala va fi interzisa in mai multe tari, iar cei ce vor cultiva legume in mod in secret, vor fi capturati si tratati de catre oamenii legii ca fiind traficanti de droguri


4. Secretizarea completa a ingredientelor produselor alimentare

Avand in vedere ca industria alimentara adopta din ce in ce mai multe  metode neobisnuite pentru productia de alimente, cu siguranta  vom observa o intensificare in eforturile acestora de a ascunde ingredientele periculoase din punct de vedere al sanatatii organismulu


3. Monitorizarea statisticilor de sanatate de catre politie

Dosarele medicale nu vor mai avea statutul de date cu caracter personal. In viitorul apropiat vom fi martorii unui fenomen neobisnuit. Oamenilor le vor fi implantate microcipuri biometrice ce vor trimite unui centru de control date cu privire la starea acestora de sanatate si cantitatea de droguri ilegale care se afla in sangele lor. Aceste implanturi vor fi folosite pentru identificarea si arestarea consumatorilor de droguri si pentru supravegherea nivelului nutrientilor din organism, precum vitamina D, carenta acestei vitamine determinand o mai mare flexibilitate in compotament.


2. Vaccinurile de comportament

Vaccinurile de comportament vor avea scopul de a reconecta centrele nervoase ale creierului si de a elimina libertatea de vointa si de exprimare. Neascultarea este o boala, privita prin ochii celor de la conducerea noului guvern mondial. Leacul pentru aceasta boala (termenul medical actual este “tulburare de opozitie sfidator”), va fi un vaccin ce va reconecta toate functiile biologice ale creierului. Dupa injectare, psihologii experti vor fi invitati de catre stat pentru a evalua starea de sanatate psihica a individului. In cazul in care comportamentul individului evaluat v-a fi caracterizat ca fiind satisfacator, acesta va primi titulatura de “individ acceptat din punct de vedere social”.
Acest tip de vaccin va reprezenta piatra de temelie a regimului politienesc la nivel mondial, care nu va arata nici o toleranta pentru orice tip de gandire independenta si critica, in special atunci cand aceasta este indreptata impotriva statului. Aceasta procedura este de fapt o lobotomie chimica.


1. Cultivarea organelor umane in porci modificati genetic

Cei care se vor afla in situatia de a avea nevoie de un transplant vor putea procura organele direct de la Mosato, care vor dezvolta aceste organe in organismul porcilor modificati genetic. Cea de-a doua varianta fiind reprezentata de spitalele implicate in traficul de organe.

duminică, mai 11, 2014

10 picaturi de intelepciune de la Lao Tzu

1,  “In centrul fiintei voastre se afla raspunsul, stii cine esti si stii ce vrei.”
Tot ceea ce crezi ca poti gasi in exterior se afla deja in interiorul tau. Singurul loc in care poate fi gasit adevarul este in lumea ta interioara. In cazul in care ati citit “Puterea lui Acum” de Eckhart Tolle probabil va amintiti urmatorul citat: “Cei care nu si-au descoperit adevarata lor bogatie, care este stralucitoarea fericire a Fiintei si sentimentul profund si indestructibil de impacare si de implinire care vine odata cu aceasta descoperire, sunt cersetori, chiar daca detin cele mai mari bogatii materiale.”

2. “Muzica sufletului poate fi auzita de Univers.”
Aceasta este o alta modalitate prin care Legea Atractie sau Secretul poate fi exprimata in cuvinte, cu toate ca aceasta este o vaianta de exprimare mult mai eleganta a acestei legii universale

3. “Fa lucrurile  dificile cat sunt usor de facut si fa lucrurile extraordinare cat sunt mici. O calatorie de o mie de mile incepe cu un singur pas.”
Acest citat evidentiaza faptul ca inceputul unei calatorii este cel mai dificil aspect al acesteia. Cele mai mari realizari individuale si colective au inceput, ca mai apoi evolitia sa-si continue cursul in pasi mici, unul dupa celalalt. De asemenea, trebuie sa privim si aspectul practic. Proiectele uriase pot fi impartite in sarcini mici si usoare ce pot fi executate mult mai usor.

4. “Fata de mintea care este linistita, intregul univers se preda.”
Aceasta este o realizare ce poate fi inteleasa intr-un mod intuitiv in cazul in care suntem obisnuiti sa practicam meditatia zilnic.

5. “Cand m-am eliberat de ceea ce sunt, am devenit ceea ce as putea fi.”
Un lider autentic nu este cel care este controlat de ego-ul sau si care simte nevoie sa-si arate superioritatea cu aparitia oricarei oportunitati. Cei mai puternici oameni au puterea de a ne inspira astfel incat sa ne dam seama de propriun nostru potential.

6. “Cand munca celui mai bun lider este gata, poporul spune “Am facut-o noi insine.”
Abilitatea unei persoane de a-si forma o viziune, un vis, este extraordinara. Geniu, este persoana care dispune de abilitatea de a vedea potentiaul intr-o alta persoana sau intr-un lucru, cu toate ca acel potential nu a iesit inca la lumina.

7. “Cel care vede lucrurile din stadiul de samanta, acela este geniu.”
Non-atasamentul, in special fata de imaginea de sine, este necesar pentru dezvoltarea personala. Daca suntem deschisi fata de noi perspective si noi posibilitati fara sa credem orbeste in acestea ne putem dezvolta cu succes.

8. “Stapanirea celorlalti este putere. Stapanirea de sine este adevarata putere.”
Shimbarea nu incepe cu cei din jurul tau, ci incepe cu omul pe care-l privesti in oglinda. Stapanirea de sine este fundamentala pentru succes, pentru succesul tau cat si pentru succesul celorlalti.

9. “Natura nu se grabeste si totusi, totul este realizat.”
Intradevar unul dintre citatele la care merita sa meditezi. Apa nu incearca sa curga, doar curge. Iarba nu incearca sa creasca, doar creste. Totul se petrece intr-un mod natural, perfect, fara rezistenta fata de valurile vietii.

10. “Calea (Tao) care poate fi numită nu este Calea Ultimă.”
Aceasta prima propozitie a invataturilor sale poate parea paradoxala, dar nu este asa. Tot ceea ce se afla in lumea manifesta nu reprezinta sursa fara de forma, cea care nu poate fi numita. Este precum analogia degetului care indreapta catre luna, dar care, nu este luna insasi. Ori de cate ori Tao este numit, este etichetat, nu este eternul Tao.vineri, mai 02, 2014

Horoscop mai 2014
Daca aprilie a fost luna cu cele mai incrancenate  configuratii astrale, cu doua eclipse care au imprastiat pe astrograma tuturor semintele  neintelegerilor si rafuielilor prezente sau viitoare, cu maladii aparute acum sau in viitorul apropiat, turnuri neasteptate in evolutia multor evenimente considerate gata pecetluite, luna mai vine cu toate acestea si in plus cu o instabilitate financiara  greu de tinut in frau.

Pe hartile astrale gradul 9 Taur unde a avut loc eclipsa solara din 29 aprilie 2014 aduce la nivel personal dar si global, evenimente predestinate, karmice… Sunt evenimente ce vor schimba traiectoria destinului multor oameni, multor tari… Noi toti va trebui sa ne consultam harta personala si cei nascuti ( in special) in jurul gradului 8,9 Taur (dar si celelalte semne fixe Leu ,Scorpion si Varsator)  sa priveasca cu atentie zona in care regasesc influentele eclipsei pentru ca in aceasta zona de viata se vor produce schimbari fundamentale. Sa nu uitam ca o eclipsa de soare are un impact deosebit daca face un aspect de conjunctie cu o planeta din harta natala a unei persoane sau unei tari iar destinele acestora vor  cunoaste intorsaturi neasteptate.   

In plan general va fi in continuare risc de furtuni, tornade , precipitatii abundente si vant foarte puternic. Activitatea seismica va fi in continuare una peste medie iar zonele cu risc ridicat din intreaga lume vor inregistra miscari telurice importante. Combinatia Marii Cruci cu eclipsa de soare din 29 aprilie nu este una obisnuita si efectele astrale se vor mai resimti si in luna mai , in special de-a lungul zonei vestice a Oceanului Pacific, America de Sud, vestul Chinei, estul Australiei si Rusia centrala ( atentie in jurul datei de 28 mai 2014).

Instabilitatea economica care va incepe sa-si arate coltii ar putea da apa la moara celor care au prezis ( de ceva vreme!) o cadere economica mondiala de anvergura … Sincer, eu cred ca deocamdata trigonul Jupiter-Saturn ne apara inca de aceasta amenintare desi lucrurile se vor schimba din 26 iulie 2014, cand Jupiter va intra in zodia Leului.

Relatia amiabila  dintre cele doua planete se va tranforma intr-una plina incrancenare si adversitate si toate acestea vor fi condimentate din plin cu rasturnari de situatie imposibil de imaginat in aceasta perioada. Energia astrala colosala trimisa de aceste doua mari planete se va resimti din toamna acestui an in planul relatiilor de orice tip (financiar,profesional,sentimental,afaceri,etc), si atat la nivel global cat si personal, schimbarile vor fi unele de… breaking news !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes