Horoscop mai 2016



Horoscop mai 2016

Cu toata energia planetelor focalizata pe Marte, luna mai va fi una dintre cele mai interesante luni ale anului. Afacerile desfasurate de-a lungul intregului glob se vor lovi de pereti invizibili si efectele muncii vor intarzia sa apara , adunand foarte multa frustrare la toate nivelele.
In mare parte, aceasta frustrare va fi efectul direct dat de Marte si Saturn retrograd, care lucreaza intens asupra multor domenii din viata personala si sunt  principalii vinovati pentru furia interioara adunata in aceasta luna.

Vom simti tot mai intens aceasta energie pe masura ce Mercur retrograd isi continua calatoria prin aceasta Vale a vindecarii trecutului.  Impreuna cu  el,  Luna Noua (6 mai 2015 9pm) si Venus, vom accepta adevarul aratat noua in aceasta perioada, si multe din lucrurile scapate de sub control se vor intoarce pe drumul obisnuit.

Tot in aceasta luna , transporturile o vor lua razna. Orice forma de constrangere ( in special in transportul aerian) este posibila acum. Din 22 mai acest aspect se va diminua pana la volatizare.

Politica de-a lungul si de-a latul planetei va fi plina de amenintari mai mult sau mai putin fatise si  politicieni din intreaga lume  din ce in ce mai avizi de putere si bani fara nicio preocupare fata de semenii lor.
Trebuie sa ne asteptam la multe fapte de o insemnatate iesita din comun, fapte care nu vor fi altceva decat materializarea furiei si revoltei adunate in timp, si, nu in ultimul rand,  efectul nedreptatii din ultima perioada. Un scandal financiar de proportii, extremism ideologic sau un eveniment ce va soca constiintele multora dintre noi vor declansa aceste violente individuale si colective.

Multi simt toate aceste probleme intense la nivel vibrational si aceasta masa puternica de energii  va influenta schimbarea si transformarea uluitoare ce va avea loc in a 2a jumatate a anului. Sa ne pregatim pentru evenimente explozive …..


” When I am silent, I have thunder hidden inside.”

                                                              Rumi


Un comentariu:

  1. Sa vina naibii Apocalipsa aia odata, sa scapam...Dumnezeu a dat-o rau de tot in bara cu lumea asta, ce mai.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.