Un an de regasire fizica si spirituala – Sagetator 2018



Tu care esti o persoana atat de determinata si ambitioasa primesti de la viata, odata la 12 ani, un sir de obstacole si dificultati pe care nici macar capacitatea ta manageriala de  exceptie nu le poate depasi. Jupiter, planeta guvernatoare, se afla in a 12a casa pentru voi si inchide un ciclu inceput in 2006. 2018 este asadar un an de tranzitie si incercarea de a forta lucrurile sa se intample in orice sector de viata este inutila, ineficienta si obositoare.
Anul acesta, multi Sagetatori se vor lupta din rasputeri pentru realizarea proiectelor si planurilor personale dar vor avea impresia ca inoata impotriva curentului. Opriti-va din zbucium si framantari, nu mai opuneti rezistenta planurilor Universului si lucrurile se vor aranja de la sine. Tot ce vi se intampla acum este spre binele vostru viitor.

Aproape tot anul 2018 iti pregateste marele debut, inceputul unui nou ciclu de viata, un ciclu care te va face sa intelegi de ce a meritat sa treci prin atat de multe examene de viata. Din noiembrie 2018, Jupiter va intra in Sagetator si sa nu uitam ca odata intrat in casa in care se simte “acasa” vei beneficia de tot binele din lume. Pana atunci, Jupiter in Scorpion lucreaza pentru voi ca un prieten ce va scoate din necazuri, atenuand consecintele unor dificultati si oferind in acelasi timp si satisfactii importante.

Nestapanitul Uranus, planeta schimbarilor bruste isi pregateste plecarea din cea de-a 5a casa, casa iubirii si pasiunilor la mijlocului lunii mai. Dupa un maraton ce a durat sapte ani si dupa toate fanteziile alimentate de acesta, cativa Sagetatori vor fi prinsi de eclipsa totala de Luna din 27 iulie 2018 cu fire de dorinta, duiosie si afectiune. Sa nu va mirati daca va veti hotari dintr-o data ( sau asa va parea pentru unii) sa spuneti “da” in fata ofiterului starii civile,  sa apara o despartire , o pierdere a unui membru al familiei, sa va ingrijiti de un membru al familiei sau  ca familia voastra sa se mareasca.

In perioada 10 februarie – 6 martie Venus calatoreste prin sectorul familiei si poate aduce satisfactii legate de casa,parinti sau puteti cumpara ceva deosebit pentru casa voastra.
Din 15 mai 2018, vant de schimbare pentru multi Sagetatori. Uranus in Taur anunta  primele adieri revolutionare in domeniul muncii, posibilitatea de a-ti  schimba locul de munca, sa obtii o promovare, sa lucrezi independent, sa faci ceva diferit si original in munca ta. Cum aceasta zona are legatura si cu sanatatea, poti decide sa mergi la fel de fel de cursuri care sa iti asigure un loc de munca ce se ocupa de vindecare, psihologie, acupunctura, nutritie.

Pluto in Capricorn inca din 2008, continua sa te supuna la lectii legate de bani si de modul de administrare al acestora. Din decembrie 2017, Saturn face echipa cu Pluto si pentru urmatorii trei ani, mesajul acestora pentru tine va fi de a invata ca fiecare valoare materiala trebuie respectata si obtinuta prin munca, rabdare, efort, prudenta. Atentie deci la modul de a cheltui, administra si investi finantele personale. O mai buna planificare si organizare pot aduce o crestere a veniturilor si o consolidare a averii personale.
Eclipsa partiala de Soare din 13 iulie 2018 si Luna Plina din 22 decembrie, doua evenimente cu urmari extrem de benefice in sectorul avutiei si banilor personali.

In perioada 26 iunie -27 august 2018, Marte in miscare aparent retrograda in semnele Varsator/Capricorn te atentioneaza cu privire la comunicare, urmareste-ti mai atent cuvintele, mesajele dar fii atent si cu banii..Este o perioada in care trebuie sa inveti sa iti controlezi energia si dorinta de a domina , sa fii foarte atent/a “ pe unde calcati” si cum conduci masina, sa fii atent/a la cumparaturi.
Perioade importante pentru Sagetatori ce le pot schimba cursul vietii 24 aprilie-19 mai si 9 iulie -6 august, sunt perioade in care multi Sagetatori pot anunta oficializarea unei casatorii, o intalnire memorabila, primirea unor bonusuri, prime sau mariri de salariu.

Si nu uita, Jupiter  lucreaza pentru tine ca o protectie puternica impotriva oricaror dificultati, este ca un talisman magic ce actioneaza invizibil,  este ingerul de pe umar care te protejeaza permanent!







Un comentariu:

Un produs Blogger.