Intotdeauna pare imposibil pana cand se intampla - Horoscop Rac 2019



Horoscop 2019
Rac

Cu Destinul in semnul Racului,  care intalneste Soarele natal al tuturor nativilor, 2019 se va remarca ca un an al afirmarii, al progresului si deciziilor transante. Painea si cutitul sunt acum in mana lor avand libertate de actiune pe toate palierele, libertate data de un liber arbitru extrem de generos.

In 2019 Racii pot deveni lideri inspirationali, mentori cu idei si propuneri exceptionale, asociati in organizatii care ii pot propulsa in functii de conducere inalte.Cat de bogat si plin de evenimente a fost 2019, Racii isi vor da seama doar cand acesta se va termina !
Pana atunci , viata lor va cunoaste un vartej de intamplari , de rasturnari de situatii, acasa si in afara ei, calatorii surpriza si, nu in ultimul rand, activarea energica a sectorului educatiei si studiilor.

Racii vor trece peste 3 perioade cheie (13 ianuarie, 16 iunie, 21 septembrie), cand Jupiter intalneste planeta Neptun, perioade in care nu ar trebui sa ia decizii importante deoarece pot sa se insele sau sa fie inselati !

Din 6 martie (Uranus intra in zodia Taurului),  nativii Rac vor avea o capacitate din ce in ce mai mare de anticipare a viitorului si de a simti intuitiv caracterul celor din jur. Vor invata sa se bazeze pe ei insisi, pe puterea si taria lor, mai ales in provocarile aparute in zona relatiilor (Pluto in Capricorn pe toata durata anului). Pot aparea schimbari profunde in acest segment de viata, cu posibile probleme emotionale, despartiri sau remodelari ale vietii de cuplu.

Incepand cu jumatatea lunii aprilie, Racii ar trebui sa tina cont de sfatul persoanelor in care au foarte multa incredere. Multi vor traversa un important si decisiv moment profesional si acum este momentul ca ei sa faca dovada maturizarii. Nativii vor fi readusi in acel punct de atentionare care a mai avut loc in trecut si in care nu au luat decizia potrivita. Acum este momentul sa-si decida drumul cu responsablitate si profunzime!

2019 aduce un impuls cosmic cu consecinte importante in plan financiar, provocari profesionale si incredere marita in experienta si capacitatea lor la locul de munca.
Sfarsitul anului ii va prinde pe multi dintre nativii Rac experimentand rasuciri si transformari de soarta extrem de benefice, cu sanse aparute de nicaieri care le va schimba viata semnificativ.



Un an plin de lumina si intelepciune !





Niciun comentariu:

Un produs Blogger.