Ochiul Atotvazator-Luna Noua si Eclipsa partiala de Soare 6 ianuarie 2019





Luna Noua din 6 ianuarie 2019 si totodata eclipsa partiala de Soare va avea loc la ora 3:26 AM Bucuresti, pe gradul 15 Capricorn. Imbratisarea celor doua luminarii, inconjurate de Saturn si Pluto si atent analizate de noul venit in Capricorn,  Mercur (aflat pe gradul 1 ), sunt in conjunctie cu steaua fixa Vega, regina stelelor sau Luceafarul cel Mare din constelatia Lira. O stea romantica asa cum este si sextilul Lunii Noi cu Neptun, cu aspecte seducatoare inselatoare.  

Fiti precauti, mai ales cei atinsi de aceasta configuratie astrala, de acei parteneri rapusi de farmecul dvs., mai ales daca faceti parte dintre cei care se bucura de o situatie materiala, faima sau influenta deosebita.  Aceasta eclipsa partiala de Soare este una destul de insiduoasa si multi pot cadea prada escrocheriilor sentimentale. Decanul 2 al Capricornului unde are loc aceasta eclipsa, este recunoscut ca impulsioneaza energic sa se treaca peste orice obstacole pentru a ajunge in varful piramidei!!!

Se spune ca Vega deschide calea catre bogatie si faima, iar cand este in stransa legatura cu Luna,o tendinta catre mister si ocult va fi puternic simtita. Nu putini vor fi cei care vor incepe acum sa-si cladeasca viitoarele averi, fara a se sti cu adevarat baza succesului lor…  

Cuvintele cheie pentru conjunctia Lunii Noi din Capricorn cu steaua fixa Vega sunt in ordine: loialitate, idealism, arta, mestesuguri, oportunism ( si nu in sensul bun), admiratori, fani, nevoia de publicitate, chirurgie estetica, linguseli, perfectionism, activitati ilicite, dorinta exacerbata de succes, snobism, oameni usor de cumparat pentru crearea de subiecte media false, si,nu in ultimul rand, sangele care apa nu se face.

Nu trebuie sa uitam de Soare, parte importanta in aceasta eclipsa partiala,nu-i asa?  J Sextilul facut de acesta cu Neptun poate duce la o combinatie extraordinara de farmec, poezie, muzica, imaginatie si carisma… combinatie care insa vine cu un pret! Toata aceasta vibratie astrala degaja o duplicitate incantatoare cu energii instabile si schimbatoare in fiecare clipa. Pe multi aceste energii ii vor face extrem de devotati iubitei/ului pentru urmatoarele 6 luni dar eclipsa atentioneaza ca doar iubirea fata de semeni, daruirea si ajutorarea celor in nevoie este cea favorizata. Restul… vremelnic, trecator si efemer!

Energia acestei eclipse va afecta intregul zodiac dar semnele Berbecului, Racului, Balanta si Capricornul vor fi cele mai expuse, iar vantul astral cel mai puternic va bate in mod sigur pentru nativii Capricorn si Berbec.



Drum luminat, plin de intelepciune!



Niciun comentariu:

Un produs Blogger.