Se schimbă TOTUL pentru TOTDEAUNA!

 



Urmează zile și luni pline de evenimente karmice care vor schimba întru totul felul în care credem și vedem lumea.Vor fi răzbunate fapte trecute și se va face dreptate în multe din acțiunile nu demult petrecute, valabil atât la nivel personal cât și global.

Mai multe configurații YOD sau Degetul lui Dumnezeu (două inconjuncții care sunt îndreptate spre același „punct de sprijin”)se vor forma în această lună... Primul yod va avea ca planetă focar pe Marte, planeta care guvernează violența, armele, furia, războiul. Marte ca punct focal și declanșator poate indica violențe și furie legate de control, putere, minciuni și scandaluri. Va urma Venus într-o fix aceeași configurație cu Neptun și Pluto, aducând dreptate in cazurile de abuz dezvăluite.

Saturn este punctul de mijloc dintre Pluto și Neptun opus lui Marte. În această poziție, Saturn este numit „punctul de reacție” și este rezultatul acestei configurații Yod. Ținând cont că Saturn este planeta karmei și a realității așa cum este și nu așa cum credem că e, aduce din urmă plăți ale unor probleme care au fost evitate, ascunse, ignorate. Saturn oferă un potențial sporit pentru evoluție și conștientizare spirituală - dar numai după un mare conflict, deoarece punctul focal este Marte, urmat de Venus, indicând război și apoi pace.

Saturn este planeta bumerang (opus planetei focar) în acest yod, scoțând la iveală adevărul și realitatea - indiferent dacă vrem să credem sau nu. Se vor întâmpla atât de multe dezvăluiri iar subiectul principal va fi corupția din toate palierele societății cu implicări majore ale guvernelor de pe tot globul!!!

Mușamalizările masive vor fi expuse, luându-i pe nepregătite pe guvernanții multor țări. Chiar și informații despre viața extraterestră inteligentă vor fi dezvăluite. Totul începe să iasă la iveală și va fi doar începutul unei lumi foarte diferite în care vom viețui în viitorul apropiat.

Luna Nouă pe 17 iulie în Rac sau „întoarcerea luminii”, poate însemna o inversare pozitivă, redând o mare speranță umanității dar și o nevoie intensă de protecție. Pe fondul furiei, înverșunării și disperării ce animă societatea în general, va începe un curent subteran de atacuri asupra națiunilor.

Tranziții în leadership

Imediat după Luna nouă din 20 iulie, Marte și Saturn se opun exact unul altuia, ceea ce indică întârzieri și eșecuri. Cu Venus în Leu, deasemenea opus lui Saturn există un regres major pentru liderii din întreaga lume.

Pe 21 iulie se formează o mare cruce la 29 grade cu NN în Berbec, Soarele în Rac, NS în Balanță și Pluto în Capricorn. Această mare cruce cardinală care implică Nodul Nord și Nodul Sud, indică o tranziție karmică majoră pentru președinți și lideri. Foștii lideri pot pleca din această lume, iar actualii lideri se vor schimba sau se vor retrage.

Venus retrograd

Pe 23 iulie, Venus retrogradează la 28 grade Leu ( din nou pe ultimele grade ca și marea cruce din 21 iulie) și va rămâne retrograd până pe 4 septembrie. Venus retrograd este marele eveniment care are loc în această perioadă, iar transformarea sa dintr-o stea de seară într-o stea de dimineață va aduce mari schimbări în întreaga lume. Să vedem cum va avea impact asupra lumii:

-        la aproximativ două săptămâni după ce Venus devine retrograd, ea trece de la o stea de seară la o stea de dimineață, cu o scurtă perioadă între ele, când dispare de pe cer timp de aproximativ o săptămână. Anticii – în special mayașii – au atribuit o mare semnificație acestui fapt și trecerea de la steaua de seară la steaua de dimineață a planetei Venus, indică o mai multă violență, furie și război! Dar acest lucru se întâmplă la fiecare 18 luni, așa că nu întotdeauna poate indica război!

Interesant este că în 2015 Donald Trump a intrat pe scena politică cu candidatura sa la președinție exact într-o asemenea perioadă. S-ar putea să auzim de un nou candidat la președinție care să apară în această perioadă (din iulie până în august) anul acesta, care va face o schimbare majoră în alegerile din SUA!!!!

2. Dragoste și relații

Venus retrograd scoate la iveală probleme legate de dragoste, relații și căsătorie. Ne oferă ocazia să săpăm adânc și să înțelegem ce a mers prost în relațiile anterioare, astfel încât să ne putem vindeca relațiile actuale.

Venus are un ciclu foarte interesant, deoarece formează o pentagramă (stea cu cinci fețe) în ciclurile sale retrograde pe o perioadă de opt ani. Se întoarce în aceleași poziții în zodiac, în aceeași perioadă a anului. Prin urmare, ultima dată când Venus a fost retrogradă în Leu în perioada iulie-august a fost acum opt ani, în 2015. Dacă te întorci la acest moment al vieții tale, experiențele referitoare la dragoste și relații vor fi legate de probleme asemănătoare.

În jurul datei de 23 iulie, când Venus intră într-o cuadratură cu Uranus imediat după ce aceasta devine retrogradă, vor apărea probleme majore cu privire la dragoste și angajamente. În același timp, în această zi, Venus se află într-un quincunx 6/8 cu Pluto, aducând în discuție probleme trecute privind trădările în dragoste. Până pe 29 iulie, când Venus formează un quincunx 8/6 (retrograd) cu Neptun, vor apărea probleme de negare și amăgire dar... cel mai bun lucru este că multe probleme karmice din trecut se vor vindeca!

În lunile august și în special septembrie, multe planete vor tranzita prin semnul Fecioarei, formând mai multe quincunxuri și yoduri care indică nevoia de sănătate și vindecare. Spun asta în avans, astfel încât toată lumea să se poată concentra asupra sănătății fizice, mentale și spirituale. Întăriți-vă corpul și mintea acum, astfel încât, pe măsură ce vor apărea evenimente sanitare în următoarele luni, să fiți puternici și să puteți rezista oricărui stres sau presiune care ar putea apărea în lume.

Date importante în următoarele luni:

-        18 august - 3 octombrie  ( o anumită formă de epidemie va da fiori întregii lumi, de aceea începeți și ajutați-vă sistemul imunitar, întărindu-l cu suplimente, faceți miscare, meditații sau orice formă de echilibrare a minții și sufletului)

-        14 septembrie - 20 septembrie ( evenimente total neașteptate și dramatice, ceva extrem de serios va îngrijora întreaga lume). Informați-vă și fiți extrem de atenți!

-        3 – 5 octombrie scădere dramatică a pieței de capital

-        28 octombrie – adevăruri uluitoare vor ieși la iveală, apariția unor secrete de o indolență extremă legate de media vizuală și scrisă.









 


Un comentariu:

Un produs Blogger.