2017 Anul Cocosului de Foc si zodia Sobolanului


Sobolan ( 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)

Cu siguranta, Sobolanul este unul dintre cele mai inteligente animale din cele 12 semne zodiacale ale astrologiei chineze. Carismatic si curios, Sobolanul are o incapatanata tendinta de a-si urma interesele in sfera sociala si profesionala.
2017 va fi un an bun in cea mai mare parte, presarat ocazional cu cateva enervante neplaceri. Sigur este ca 2017 nu este anul in care Sobolanul ar trebui sa faca schimbari stilului de viata personal deoarece exista risc de pierdere financiara si ruperea unor relatii sincere de prietenie. Sa continue proiectele incepute, sa evite experimentele noi in orice domeniu si 2017 le va aduce momente de fericire de neuitat.

Deasemenea, in 2017 sunt anticipate reuniuni importante si petreceri de familie care vor sarbatori casatoria sau nasterea unui membru al familiei. Sobolanii singuri sa se astepte la o perioada de intalniri neasteptate si ciocnirea de “acel” suflet dupa care tanjesc de ceva timp. De evitat (neaparat) stilul dominator si autoritar in relatia personala…  

Profesional, sfatul pentru Sobolan in 2017 este sa nu incerce sa rezolve/construiasca mai multe proiecte in acelasi timp. Riscul de epuizare si esec este destul de crescut. Sa nu se bazeze pe aparente si sa evite analiza superficiala a problemelor pe care le are de rezolvat.

Pe de alta parte, 2017 este un an in care acesti nativi nu au nevoie de ritualuri sau ceremonii speciale pentru ca norocul si sansa sa fie de partea lor. Vestile bune vor veni exact cand se vor astepta mai putin si lunile cele mai benefice sunt: luna Dragonului si a Sarpelui ( aprilie,mai 2017), luna Maimutei (august 2017), luna Mistretului si a Sobolanului (noiembrie, decembrie 2017) si luna Bivolului (ianuarie 2018).

Sobolanul de Lemn (1984)

In acelasi timp oportunist și pragmatic, Sobolanul de Lemn are o flexibilitate remarcabila. Extrem de abil, inteligent si abil, traieste cu intensitate si iese in evidenta prin nenumaratele sale talente dar si un fler extraordinar pentru afaceri. 2017 ii poate aduce sanse nesperate in orice domeniu ce are legaturi cu zona artistica cu un singur amendament: sa aiba rabdare si perseverenta.
Pentru Sobolanul de Lemn, 2017 aduce incapatanare si convingeri de neclintit. Daca va simti ca slujba sau stilul de viata nu i se mai potrivesc, va pleca fara sa se uite inapoi. Intelept ar fi sa se abtina a se imbata cu apa rece, sa riste inutil sau se va confrunta cu dezamagiri importante.

Sobolanul de Foc ( 1936,1996)

Dintre toti Sobolanii, Sobolanul de Foc este cel mai generos dar si cel mai nesupus. Fire independenta, el este profund devotat celor pe care ii iubeste. Ambitios si energic, enigmatic, prietenos, deschis relatiilor noi, putini oameni sunt indiferenti la farmecul emanat de acesta. Atentie insa… dincolo de dragalasenia lui, daca Sobolanul de Foc are impresia ca este inselat, furat, tradat, nu va ezita sa puna in aplicare ingenioase planuri de razbunare.
In 2017, este in interesul lor sa-si cultive subtilitatea si diplomatia (pe care de multe ori nu o are) pentru a-i fi mai bine intelese intentiile. Succesul se va arata lor intr-un surprinzator de scurt timp.

Sobolanul de Pamant (1948,2008)

Conservator, strangator, extrem de inteligent, Sobolanul de Foc exceleaza in meserii care necesita analiza si organizare. Fiecare an adaugat varstei sale ii aduce o deschidere din ce in ce mai mare catre actiuni caritabile si se va simti pe deplin implinit de bucuria simtita de cei care vor primi ajutorul sau.
2017 va aduce Sobolanului de Pamant oportunitati benefice de gestionare a finantelor personale si o reorganizare a acestora.

Sobolanul de Metal (1960, 2020)

De o istetime iesita din comun si ingenios cand trebuie sa gaseasca solutii la probleme dificile, Sobolanul de Metal accepta foarte greu sa invete din esecuri. Rareori singur si fara sprijinul familiei, atunci cand totusi se intampla acest lucru, Sobolanul de Metal este predispus la depresii. Emotiv si deosebit de sensibil este considerat cel mai generos dintre confratii sai.
In 2017, Sobolanul de Metal este sfatuit sa-si controleze emotiile, in special gelozia, uneori iesita din comun. Deasemenea, a se evita lansarea de proiecte noi care pot deveni extrem de riscante. Si, nu in ultimul rand, reusite fara sprijinul anturajului si o mai mare aplecare catre proiectele in curs care le vor consolida finantele.

Sobolanul de Apa (1972)

Pragmatic, sociabil si bun orator, Sobolanul De Apa exceleaza in negocieri combinand intr-un mod stralucit empatia si simtul umorului. Carismatic si fermecator este foarte selectiv cu relatiile personale. In ciuda calitatilor sale comunicative, nu de putine ori vom gasi Sobolanul de Apa extrem de discret si retras.
In 2017, Sobolanul de Apa trebuie sa evite intrarea in discutii fara rost sau dezbaterea de subiecte cu persoane pe care le vad prima oara. Mai discret cu actiunile si credintele sale poate fi cheia succesului.







Niciun comentariu:

Un produs Blogger.