Astro previziuni săptămâna 19-25 august 2024

 



Aspecte importante:

19 august – Luna Plină în Vărsător, Venus □ Jupiter, Venus opp. Saturn, Soare□Uranus, Jupiter □Saturn

-        Schimbări majore în alianțele politice, economice sau militare, renegocieri, candidați surpriză la nivel înalt, confuzie

21-22 august 2024 Soarele Quincunx Neptun și Pluto

-        Dispute majore în întreaga lume, evenimentele ce urmează a se produce sunt evenimente destinate să se întâmple, moment hotărâtor în leadership-ul mondial.

22 august 2024 – Venus □ Marte

-        Dificultăți în relatiile internaționale, impulsivitate, idei fixe exprimate fără  diplomație, escaladări bruște la nivel mondial

Pe măsură ce planetele se aliniază în aspecte provocatoare, tulburările și conflictele globale se intensifică. Această săptămână este marcată de imprevizibilitate și haos, cu evenimente scăpate de sub control. Nimic nu curge lin, apar dificultăți, obstacole și provocări la nivel global.

 

La nivel personal se schimbă realități și se ard blocaje. Este o etapă în care cercurile karmice se închid, lăsând în urmă lecțiile învățate și deschizând calea unui nou început. Întâmplările predestinate, care poate au fost semnalate subtil de o bună perioadă, își fac apariția în viața noastră brusc și neașteptat.

 

Sa fie cu folos tuturor!

 


Niciun comentariu:

Un produs Blogger.