Constiinta Cosmica


Savantul Paul la Violette demonstreaza ca o data la 13000 de ani Centru Galaxiei trimite un val urias de energie. Ultima data aceasta s-a petrecut la sfarsitul erei glaciare.
Secretele anticilor germineaza in ideea ca centrul galactic este Constiinta Creatoare iar descoperirile fizicianului Shambala ne ghideaza prin energia sa ascunsa, noi doar trebuie sa pasim.

Terra si vecinii sai isi vor ajusta structura moleculara si se va crea un nou tip de lumina constanta, care nu va avea temperatura si nu va face umbra (Lumina Sfanta din Ierusalim?!).
Terra se roteste in jurul Soarelui in decurs de 1 an, dar Sistemul nostru solar el insusi se roteste in jurul galaxiei in aproximativ 24000-26000. Centrul galaxiei se afla-n constelatia Pleiadelor, la 400 de ani-lumina de noi. Centura fotonica incercuieste aceasta constelatie. Aceasta este formata din benzi de lumina care emana din centrul galaxiei si sunt asociate cu spiralele Caii Lactee. Se presupune ca din 1998 Soarele a intrat deja in Centura, iar Terra o va face in 2012…

Efecte ale transformarilor cosmice la care asistam vizeaza atmosferele planetelor Sistemului Solar :
- Jupiter a crescut de 2 ori si s-a format un tub de radiatie ionizata intre ea si satelitul Io
- Uranus si Neptun si-au schimbat polii si acum isi intensifica luminozitatea si campul magnetic
- Atmosfera Terrei se modifica, drept argument servind un nou gaz in atmosfera
- Marte prezinta semne de intensificare a campului magnetic
- Luna isi fabrica propria atmosfera, care se intinde pe 6000 de km.

Fara doar si poate, aceste schimbari se datoreaza apropierii sau poate deja, intrarii in Centura Fotonica. Plasma de la marginea Sistemului Solar straluceste acum de 10 ori mai puternic. Activitatea vulcanica a Terrei a crescut cu 500% din 1875 iar campul magnetic al Soarelui cu 230% din 1901 (asa ca, incalzirea globala cauzata de om…este retorica !?).




Niciun comentariu:

Un produs Blogger.