Totul despre numarul tau karmic


Unul dintre cele mai interesante si provocatoare numere in numerologie este numarul karmic. Interpretarile numerologice karmice te pot ajuta sa echilibrezi experientele anterioare cu cele ale prezentului, corectand totodata actiunile negative provenite din vietile anterioare. Iata cum se calculeaza numarul karmic:
Urmatoarelor litere prezente in numele intreg le corespund valorile: A J S = 1; B K T = 2; C L U = 3; D M V = 4; E N W = 5; F O X = 6; G P Y = 7; H Q Z = 8; I R = 9. Sa luam spre exemplu un nume: Ana Radu. Din acest nume se exclud vocalele si se are in vedere numele fara vocale, in cazul nostru N Rd (N-R-D). Cifrele corespunzatoare consoanelor ramase se aduna intre ele: 5+9+4. Daca rezultatul este format din doua cifre, cum este in cazul nostru 18, atunci acestea se aduna intre ele 9. Numarul karmic pentru Ana Radu este asadar 9.
Interpretarile numerologice ale numarului karmic:

Numarul karmic 1 – Poate ca au calcat in picioarele vointele a mii de oameni, poate ca au intervenit in destinele anumitor persoane si acest lucru le era interzis, poate ca nu trebuiau sa ia parte la anumite evenimente din trecut, cert este ca, in aceasta viata, una dintre temerile cele mai mari ale celor cu numar karmic 1este aceea de a nu fi ignorati. Viata lor actuala este dominata de pretentia de a avea respectul, atentia si admiratia celorlalti. Pot cadea cu usurinta victime ale propriilor interese si din aceasta cauza de-a lungul vietilor au avut si vor avea de-a face cu numeroase deziluzii, indoieli si nelinisti ce nu exlud nefericirea. Karma lor actuala presupune atingerea unui echilibru just cu karma celor din jur, ceea ce presupune mai multa interactiune, bunavointa, iubire si iertare fata de ceilalti.

Numarul karmic 2 – In urma experientelor anterioare, cei cu numarul karmic 2 s-au ales cu una dintre cele triste temeri: aceea de abandon. Poate ca au abandonat la randul lor pe cei in nevoie, poate ca au intors spatele celor care le-au intins mana, poate ca au impins pe altii in greseli si le-au pus obstacole in implinirea destinului, de un lucru suntem siguri: numarul karmic 2 presupune rezerva, introvertism, prea mult pacifism, renuntare la sine in defavoarea celorlalti, dorinta de a fi pe placul celor din jur si a nu intreprinde nimic din ceea ce i-ar putea rani sau leza pe ceilalti. Karma ta actuala trebuie sa aiba in vedere aspecte precum egoism, curaj, determinare.

Numarul karmic 3 – Cei care au numarul karmic 3 au iubit prea mult si prea fara masura in vietile anterioare fara sa tina cont de ratiune, de logica, de vietile si de fericirea celorlalti, de reguli sociale, de ceea ce s-ar cuveni si ar fi potrivit, incat acum le este foarte greu sa-si gaseasca linistea pe plan sentimental. Oscileaza intre iubiri si relatii pasagere care in loc sa le aduca implinirea, aduc probleme, griji, nemultumiri, framantari inutile, intrebari la care nu pot gasi raspunsul. Numarul karmic 3 determina singuratate, independenta, libertatea, un individualism puternic, precum si incapacitatea de a iubi cu adevarat. Karma ta prezenta trebuie sa se bazeze pe invatarea iubirii, pe sondarea sufletului celorlalti, pe domolirea egoismului si pe temperarea sentimentelor.

Numarul karmic 4 – Numarul tau karmic este 4? Se poate ca in vietile tale anterioare printre sensurile vietii tale sa se fi numarat descoperirea de sine. Probabil ca ai calatorit in locuri la care altii nici nu au indraznit sa viseze, probabil ca ai incercat prin toate mijloacele posibile si imposibile sa ajungi la cunoasterea suprema de sine, probabil ca ai crezut prea mult in ireversabilitatea karmei, probabil ca ai fost devotat mai mult cauzelor personale, probabil ca misticismul si stiintele oculte s-au numarat printre preocuparile tale esentiale, insa un lucru este sigur in ceea ce priveste karma ta actuata: ai datoria de a te preocupa de echilibrarea karmelor celor din jurul tau. Numarul karmic 4 presupune socializare, comunicarea cu ceilalti, influentarea lor in bine si iluminarea lor. Fericirea ta actuala va fi nu de putine ori echivalenta cu fericirea si linistea persoanelor iubite.

Numarul karmic 5 – Prea mult control, prea multa lucididate, maturitate, gravitate, prea multe retineri, abtineri si constrangeri, prea multa logica si calcule matematice atunci cand a fost vorba de lucruri abstracte precum sentimente sau fericire personala. Persoanele cu numarul karmic 5 s-au dezis in multe situatii din trecut de placerile lumesti si dulci, impunandu-si singuri in viata calea rezervei. Au mostenit din trecut incapacitatea de a se bucura de nimicurile si bucuriile mici ale vietii. De aceea, karma ta actuala trebuie sa se bazeze pe impetuozitate, entuziasm, energie si energizare, dorinta de a te bucura la maxim de oamenii din jurul tau, de pasiunea unei profesii, de un talent harazit, de toate evenimentele banale si mici din viata ta. Este foarte posibil ca sub influenta karmelor persoanelor pe care le intalnesti in jurul tau, sa cazi in cealalta extrema, a unei superficialitati extreme.


Numarul karmic 6 – In vietile anterioare, dorinta de lux si de a domina cu orice pret a venit insotita de multe exagerari, excese, lipsa de discernamant, dezordine sentimentala si pasiuni temporare, obstacole si pierderi mai ales de factura materiala. Ai mostenit in prezent dorinta de realizare, iar preocuparile tale sunt centrate pe acumularea bunurilor materiale, a realizarilor, a succesului in cel mai inalt grad posibil. Daca ai ca numar karmic numarul 6, atunci probabil ca una din temerile tale cele mai mari este aceea de saracie. Karma ta actuala ar trebuie sa presupuna armonizarea intr-un anumit punct a valorilor materiale cu cele spirituale. Trebuie sa intelegi ca banii sunt un mijloc, nu un scop si ca o viata corecta, fara inselaciune, manipulare, escrocherii si minciuna, inseamna de fapt mai multa liniste cu tine insati.

Numarul karmic 7 – Poate ca sirul de evenimente mai putin benefice din vietile tale anterioare nu ti-au permis sa evoluezi spiritual si poate ca nu ai inteles ca de-a lungul existentelor pamantesti ne putem influenta, schimba sau chiar consuma destinul. Opozitia fata de schimbare, intoleranta fata de sine insasi, teama de necunoscut sau uneori o teama generalizata, nesiguranta, iresponsabilitatea si confuzia sentimentala sunt lucruri de care incerci sa te vindeci de-a lungul existentelor tale spirituale si fizice. Karma actuala presupune vointa, folosirea in mod constructiv a propriei vitalitati si dorinta de a se ajuta pe sine insasi spre a-i putea sa-i ajute pe cei din jurul sau. Ai putea fi fericita in viata prezenta daca ai manifesta mai multa toleranta fata de sine, acceptare si iubire vizavi de propria persoana. Nu esti tu cel mai mare dusman al tau!

Numarul karmic 8 – In vietile tale anterioare, nu de putine ori ai fost pusa in situatii in care au dominat lipsa autocontrolului si a stabilitatii, in mod special in relatia ta cu banii, si din aceasta cauza te-ai instrainat, i-ai dat la o parte sau i-ai neglijat pe cei dragi. Judecata ta deficitara se poate schimba insa prin eforturi constante din partea ta si bunavointa si pe masura ce vei intelege cum functioneaza legea cauzei si a efectului prin intermediul propriilor actiuni, iti vei crea propria realitate. Karma ta actuala presupune apropiere si atasament mai ales fata de familie, revansarea pentru greselile vietilor anterioare si ghidarea scopului existential in functie de binele celor din familie.

Numarul karmic 9 – Raceala, gelozia, posesivitatea si mania pe care le-ai manifestat in trecut fata de cei din jur pot fi temperate in momentul actual prin stapanirea emotiilor si tinerea lor sub control, precum si prin detasare emotionala. De asemenea, una dintre temerile cele mai mari ale celor ce au ca numar karmic numarul 9 este aceea de a pierde ceea ce ei considera ca le apartine de fapt si de drept prin imprejurarile si vointele destinului. Karma ta actuala trebuie sa aiba in vedere stapanirea de sine, iubirea (mai mult rationala decat nestapanita) si constientizarea faptului ca cei care te iubesc neconditionat raman de bunavoie langa tine, fara santaj emotional sau alte presiuni venind din partea ta.

2 comentarii:

  1. nu inteleg de ce se exclud consoanele daca in tabel sunt incluse si acestea?

    RăspundețiȘtergere
  2. revin cu explicatii foarte curand. pe scurt iti spun ca doar vocalele din nume poarta amprenta karmica de care este nevoie in aceasta analiza

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.