Horoscopul karmei



Berbec
Are o karma de inhibare a agresivitatii, care cere o reorientare a energiilor catre interior. Trebuie sa-si controleze instinctele ; deseori se observa la el aplecarea spre idealul de echitate si moralitate spirituala. El trebuie sa „stearga” preocuparea pentru fizic si materie, devenind „maestrul spiritului”. In aceasta viata el isi va proteja existenta de cei care, intr-o viata anterioara, l-au silit sa traiasca o viata pe care n-a dorit-o. Karma sa spune ca el se crede inca in lupta fortata cu ei si, de aceea, are o mare agresivitate. Nu pricepe de ce il invaluie resentimente si ranchiuna care, oricum, vin dintr-o viata anterioara, in care a cunoscut amare deceptii, care-i influenteaza comportamentul in viata prezenta.

Taur
Karma sa este sa invete sa-si exprime si sa-si controleze sentimentele si viata afectiva, sa se deschida catre cei din jurul sau, sa se aplece cu afectiune si fara resentimente catre ei. Intr-o viata anterioara a fost inselat si deposedat de sentimente si bunuri. Karma sa il indruma spre abilitati de finante si dragoste pentru familie. Are o karma grea prin incapatanarea pe care o aduce in aceasta viata si pe care trebuie sa o controleze. Acumularile negative din viata anterioara trebuie eliberate si acest lucru se petrece uneori in mod violent. De multe ori, el persista in indaratnicie si spirit posesiv si in viata prezenta, periclitandu-si invatatura karmica, deoarece ea cere ca obiectivele prezentei vieti sa fie viata insasi si constructia ei.

Gemeni
Karma sa este axata pe comunicare ; nativul este inspirat si sensitiv, dar are o mare problema mostenita dintr-o viata anterioara, in acest sens. Acum, in aceasta reincarnare trebuie sa-si faca, in primul rand, ordine in viata, apoi sa-si valorifice aptitudinile de comunicare. Referindu-se la viata anterioara si urmarile ei in cea prezenta, karma sa este legata de comunicare neaparat. Vorbirea si scrisul, vocabularul si exprimarea verbala sunt instrumentele pe care trebuie sa le perfectioneze pentru suplinirea lipsurilor de acest fel din viata anterioara. Daca isi invata lectia karmica si principiile de care a fost privat in viata trecuta, el trebuie sa fie in continua miscare, comunicare si progres. Numai astfel isi poate achita datoria karmica.

Rac
Are o karma de respingere a frustratiilor si a marii sale inhibitii. Este o karma grea care se refera la viata interioara si cea spirituala. Pentru a-si implini karma, el trebuie sa-si apropie persoane din semnele Fixe, capabile sa-l ajute sa se organizeze si pe cele din semne Mutabile care-l pot antrena in mobilitatea lor. Daca nu pricepe lectia vietii anterioare el isi poate crea karme noi si - poate - mult mai grele. De aceea, trebuie sa fie deschis catre lumea superioara, sa recunoasca intreaga Lege universala, aceea care se cheama - Dumnezeu.

Leu
Cu o karma dura si cu un „bagaj” karmic greu si incarcat, nativul trebuie sa-si inteleaga lectia vietii anterioare, care poate fi destul de grea. El trebuie sa-si elibereze multitudinea de sentimente si emotii, fapte si ganduri negative. Ii este destul de dificil de a-si urma karma, intrucat de multe ori persista in erorile comise in viata trecuta. Va trebui sa corecteze fatalismul sau material si spiritul posesiv, interpretand dobandirile materiale sau spirituale ca pe niste instrumente de corectie, iar nu ca pe un scop in sine. Scopul karmic este sa-si reprime puseurile autoritare si sa cultive iubirea.

Fecioara
Are o karma relationala ; exista la aceasta zodie urme ale relatiilor traite intr-o viata anterioara. Constiinta sa este inca orientata pe trecut, iar spiritul sau nu se poate concentra pe prezent. Pricepe greu relatia cauza-efect ( pe care se bazeaza legea karmica ), in asemenea masura incat ii este greu sa faca legaturi chiar intre lucruri simple, fapte, oameni, circumstante. Karma sa este sa-si concentreze atentia catre „aici si acum”, ceea ce-i va permite sa stabileasca puncte solide de referinta pentru a stabili o legatura si o comunicare favorabile cu lumea exterioara. Mostenirea sa karmica, plina de fantezie si aplecare spre mistic, iar nu catre aceasta lume, indeamna nativul sa se intoarca in viata prezenta.

Balanta
Are o karma de blocaj la nivel emotional datorata vietii anterioare in care, se pare ca a avut relatii amoroase nesatisfacatoare pe plan emotional; poate n-a fost iubit in trecut si acum, nativul are o mare neincredere fata de iubire si, mai ales, are o teama profunda, reziduala din viata anterioara, de a nu fi ranit din nou de sexul opus. Nu inceteaza sa-si aminteasca un vechi amor, de care nu scapa si in el se amesteca trecutul si prezentul, devenind neincrezator si solitar. Karma sa este de a-si depasi resentimentele, lasand in urma deceptiile si remuscarile, iertand si revarsandu-si prinosul de dragoste si afectiune, prin iubire.

Scorpion
O karma de viata interioara si spirituala ; se confrunta ramasitele de agresivitate din viata anterioara cu transformari subtile care se produc in el si in cei din jurul sau, acum. Resursele actuale trebuie sa fie reorientate, energiile canalizate si - mai ales - actiunile sa fie concrete. Tot ce a dobandit trebuie pus in responsabilitatile fata de prefacerile din el si de felul in care se raporteaza la ceilalti, precum si a modului de a transmite cunoasterea dobandita astfel. Vine din viata anterioara cu multe resentimente care trebuie, karmic, reprimate. Karma lui este sa ajute si sa se ajute pe sine, in intelegerea transformarilor interioare, spirituale. Daca nu-si intelege pe deplin karma, poate sa si-o incarce cu „bagaj” suplimentar.

Sagetator
Karma sa este legata de introspectia traversand mentalul superior. Are multe experiente trecute, spirituale si mistice dobandite in viata anterioara. In incarnarile trecute a avut un mare respect pentru principiile religioase. Nativul trebuie sa invete sa-si asculte vocile interioare care sunt proiectii ale trecutului. In plus va regasi in viata prezenta adevarurile achizitionate in vietile trecute, ceea ce-i va folosi mult. Este de o mare onestitate care i-a lipsit in viata anterioara. Spiritul sau trebuie sa fie liber in mod fundamental, pentru a-si forma propria conceptie despre lume si viata. Intr-o viata anterioara el a sondat mentalul superior si vrea sa faca asta si in viata prezenta. Uneori, karma are greutati in aceasta privinta si asta il nedumereste.

Capricorn
Are o karma grea, o mostenire structurala rigida, care-i afecteaza comportamentul in aceasta viata. El trebuie sa lucreze in prezent asupra unei alte modalitati de a aborda viata; cum, in mod curent, va juca rolul de Tata, psihologic vorbind, de mentor, se va implica in actiuni foarte grele si trebuie sa gaseasca in el puterea de a face saltul evolutiv. Trebuie sa-si intelesaga corect lectia karmica, cu incredere si dorinta de a face asta si de a extrage cu intelepciune invatamintele pentru acest salt. Este vorba de capacitatea sa de a se dedica schimbarii karmei, facand aceasta fara compromisuri, dar si fara incrancenare. Daca este conciliant, si-a inteles lectia karmica.

Varsator
Are o karma de reconstructie ; o trecere de la ideal spre concret. Daca o viata anterioara a creat o karma de vise nerealizate, el trebuie in aceasta viata sa le concretizeze, sa le puna in lucru. Vine dintr-o reincarnare care-i lasa mostenire si instrumentele necesare acestei treceri; are inspiratie si intuitie pe care trebuie sa le valorifice prin recunoasterea valorii lor spirituale. Acumularile vietii anterioare, lectia acelei vieti, fiind corect intelese, faciliteaza indeplinirea sarcinilor sale karmice. Fixitatea incarca mult karma ; dimpotriva mobilitatea o implineste.

Pesti
Are o karma de separare ; trebuie sa invete independenta de gandire si actiune. Incarcatura karmica e dominata de tendinte opuse ; din punct de vedere psihologic - dual. Lectia karmica pe care trebuie sa o invete este independenta de idei si fapte, libere de orice constrangere spirituala sau traditionala. Cum mostenirea karmica nu este doar duala, negativa, nativul primeste si uneltele lucrului asupra sinelui si acestea sunt resursele sale creatoare si originalitatea sa. Karma sa este de a cultiva creatia pozitiva, independent de influentele negative sau onirice.

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.