Merkaba – mister si cunoastere


Mer se referă la o anumită calitate a luminii care era înţeleasă, în timpul celei de -a 18-a Dinastii a Egiptului, în urma reorientării religiilor către venerarea unui singur Dumnezeu al întregii creaţii. "Mer" era văzută ca două câmpuri rotindu-se în sensurii opuse, dar în acelaşi spaţiu. Aceste câmpuri sunt generate atunci când o persoană execută o serie de tipare specifice de respiraţie. Ka se referă la spiritul individual al persoanei. Ba se referă la interpretarea dată de spirit propriei sale realităţi particulare. În realitatea umană, Ba este îndeobşte definită ca realitatea fizică sau realitatea corpului. În alte realităţi, unde spiritele nu au corpuri, Ba se referă la conceptele sau interpretarea dată realităţii, pe tăîrâmul unde ele există.

Merkaba este un câmp de energii, care se rotesc în sensuri inverse, generat de rotirea unor forme geometrice specifice care afectează simultan atât spiritul, cât şi corpul cuiva. Este un vehicol care poate ajuta mintea, corpul şi spiritul să acceseze şi să facă experienţa altor planuri ale realităţii sau altor potenţialităţii ale vieţii.

Merkaba este un câmp de energie cristalină care este alcătuită din tipare specifice ale geometriei sacre care aliniază laolaltă minte, corp şi inimă. Acest câmp energetic creat prin geometria sacră, se extinde în jurul corpului, la o distanţă de cca 15 m. Aceste câmpuri de energie generate de geometrie se rotesc, în mod normal, în jurul corpurilor noastre îndeaproape şi cu viteza luminii, dar pentru mulţi din noi ele s-au încetinit sau chiar au încetat să se mai rotească, din pricina unei lipse de atenţie şi prin nefolosire. Când acest câmp este reactivat şi  se roteşte cum se cuvine, el poartă numele de Merkaba.

O Merkaba activată deplin arată aidoma cu structura unei galaxii si  ne permite să experimentăm o conştientizare amplificată/expandată, ne conectează la potenţialităţile superioare ale conştiinţei şi ne restabileşte accesul şi memoria posibilităţilor infinite ale fiinţei noastre. Atunci când meditaţia Merkaba este realizată în mod corect, Merkaba va integra, în mod fluid, aspectele feminin (intuitiv, receptiv) şi masculin (activ, dinamic) ale minţii şi spiritului nostru

Meditaţia Merkaba este alcătuită dintr-un proces având 17 respiraţii, însoţit de mudre (poziţii ale mîinilor) care sunt esenţiale pentru o folosire corectă a Merkaba. Prin activarea Merkaba cu ajutorul meditaţiei cu 17 respiraţii vom ajunge la un contact mai profund cu Sinele nostru Divin care ne va întări fiecare din aspectele vieţii. Vă veţi putea mai bine gestiona stresul, vă veţi putea echilibra mintea şi şi emoţiile, vindecându-vă, dacă Merkaba va fi folosită adeseori şi într-un mod consecvent. Mai important încă, veţi face experienţa şi vă veţi reaminti de legătura dvs. intimă cu Dumnezeu, într-o ambianţă sigură şi proteguitoare.

Învăţând care sunt etapele meditaţiei Merkaba nu este în sine suficient pentru a face pe deplin experienţa beneficiilor unei Merkaba activate. Oricine poate învăţa etapele tehnice, cu ajutorul unei cărţi sau a unei înregistrări video. Mai există cel puţin încă un factor care este chiar mai important decât învăţarea meditaţiei Merkaba însăşi - şi aceasta este deschiderea inimii şi experimentarea Iubirii Divine. Iubirea Necondiţionată sau Divina este factorul primordial care îngăduie ca Merkaba să devină un câmp viu de lumină. Fără Iubirea Divină, Merkaba nu va fi decât o înşiruire de etape şi va avea multe limitări.

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.