Invocarea ingerului protector in realizarea dorintelorInvocarea ingerului protector in realizarea dorintelor(3)

Rafael este guvernatorul planetei Mercur ( planeta zodiilor Gemeni , Fecioara) si a zilei de miercuri . Numele sau ar putea fi tradus prin “Dumnezeu vindeca sufletul”si este personificat de către greci şi romani ca Hermes Mercurius /, mesagerul zeilor. Adesea a fost descris ca un tanar  androgin incaltat cu sandale inaripate si purtand un coif cu aripi. Acestea sunt de fapt si indicii cu privire la principalele atribute ale lui Mercur - rapiditatea şi procesele mentale. Mercur guvernează călătoriile ,  comunicaţiile, oratoria ,  scrisul si intelectul.

Rafael -“Mesagerul lui Mercur ”este  mediatorul între cer şi pământ. El ne ajuta să ne îmbunătăţim judecata , capacitatea de a comunica dar şi atingerea unei mai mari puteri mentale. Dacă aveti nevoie de ajutor pentru a va adapta la schimbarile aparute in viata voastra , Rafael este un aliat de nadejde . Deasemenea , orice fel de durere  fizica, emotionala sau  spirituala este vindecata de Rafael. El ne inspira dandu-ne ganduri si idei neasteptate pentru a ne ajuta in procesul de vindecare .

Culorile  planetare ale lui Raphael sunt portocaliu şi galben. Raspunsul la invocarea ingerului Rafael va veni foarte repede si puteti primi semnele indeplinirii dorintei, in termen de sapte zile .Acordati atentie inscrisurilor  si vestilor neasteptate

Corespondenţe  Rafael
Element : Aer
Metal: Mercur  
Numarul: 8
Corul : Virtuţile
SEPHIRAH: Hod
Zeitati: Hermes, Mercur, Thoth, Quetzalcoatl, Viracocha, Kukulkan
Culori: portocaliu, galben
Cristal: opal, topaz, turmalina , carneol

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.