Monumentele megalitice - puncte energetice ale Pamantului


Bionergetic, se considera ca Pamantul e o formatiune specifica avand structura unui cristal, cu linii geoenergetice care se intretaie, se leaga in noduri si se modifica sub influenta proceselor geofizice si cosmice. Aceste linii energetice, numite "linii de putere", formeaza o retea care imbraca Terra ca o carcasa, un fel de "haina", un camp energetic prelungit catre spatiul astral. Conform masuratorilor radiestezice, radiatiile geoenergetice sunt amplificate, dupa legi necunoscute si neelucidate inca, si ating forta maxima in anumite locuri de pe suprafata Pamantului. Daca ar putea fi vazute, ar arata ca un fel de torente ascendente de energie, care iau nastere in magma din adancurile planetei. Aceste radiatii au o directie verticala, sunt comparabile cu razele laser, strabat orice material cunoscut, cu aceeasi intensitate, fara sa se imprastie, si sunt cunoscute sub numele de "curenti de inteligenta". Locurile in care "biocurentii inteligenti" ai Terrei se intalnesc cu emisiile energetice cosmice de aceeasi valoare sunt considerate puncte privilegiate. Si exact in acele locuri se produc fenomene inexplicabile.

Zonele au fost botezate de cercetatori fenomene "puncte de dragoste" pentru ca numai aici se afla megaliti antropomorfi, stanci ciudate cu forme de neinteles, carora nimeni nu le cunoaste originea, toate destinate parca sa ramana un vesnic mister. Dar daca aceste forme de piatra sunt de fapt chiar "copii" ai Pamantului zamisliti din "iubirea" energetica a Cerului pentru Pamant? Asa s-ar explica varfurile antropomorfe din "triunghiul misterios" al Carpatilor, Omul, Babele si Sfinxul, prunci de granit nascuti in "culoarul" energetic de o putere incalculabila care se "simte" deasupra Romaniei.

De multi ani, cercetatorii afirma ca prima treapta a evolutiei vietii, mineralul, lumea de piatra nascuta la inceputurile omeniriri, este un "depozit" de informatii imemoriale. Multe dintre alcatuirile de stanca par imprastiate intamplator pe suprafata planetei de mainile unor giganti, doar ca un mod de a masura timpul sau poate de a urmari cerurile. Dar s-au dovedit a fi uriase depozite de energie si li s-a masurat un camp cu puteri uluitoare asupra celor care pot interfera cu el. Asa s-a intamplat cu marile menhire de la Carnac, considerate astazi pietre vindecatoare. Poate ca la fel este si in cazul megalitilor romanesti. Poate ca locurile misterioase din "triunghiul energetic" sunt chiar acele "puncte de dragoste" dintre Terra si cer. Este posibil ca acesta sa fie explicatia cautata vreme de sute de ani, care sa duca la descifrarea semnelor inchise in monumentele megalitice din Romania. Poate pietrele sunt niste "copii telurici" zamisliti din "iubirea" energiilor cosmice. Si poate ca, asa cum credea marele om Dan Seracu, deasupra noastra se intinde una dintre cele mai puternice "umbrele" protectoare de pe intreaga planeta. Dar, deocamdata, raspunsurile par sa ramana dincolo de noi...

"Puncte de dragoste" ale lumii: Pietrele de la Carnac; Megalitii de la Stonehenge; Dealul Golgota; Muntele Arrarat; Nodulii din crevasa Atlantica; Piatra neagra de la Kabba; Stanca Caucazului; "Nevasta lui Lot" de la Marea Moarta

Sfinxul - cea mai misterioasa alcatuire din Carpati ramane Sfinxul din Bucegi, megalitul aflat la 2.000 de metri inaltime si care seamana tulburator cu Sfinxul egiptean. Nicio indicatie despre provenienta acestui monument megalitic. Nu exista niciun indiciu care sa conduca la un raspuns, nicio inscriptie, niciun document . E destul de dificil sa crezi ca vantul si ploile au putut sapa o stanca astfel incat sa reprezinte un cap omenesc. Cu atat mai mult cu cat in jurul lui se afla un spatiu liber care te face sa te gandesti la un amplasament ales anume….

Muntele sacru, Kogaion - "muntele cu doua varfuri", Omu. In "Geografia" sa, Strabon numeste muntele considerat sacru de daci Kogaion, fiindca se zice ca aici era locuinta zeului lor, Zamolxis. Dar nimic nu arata ca acest munte ar fi Varful Omu, iar disputa in jurul Kogaionului nu a fost nicicand transata si nimeni nu a putut spune cu precizie daca aici era intr-adevar locuinta marelui zeu adormit. Si totusi, pe Varful Omu exista o stanca izolata complet, ce poate fi considerata "capul" muntelui, adica "varful aflat in varf" si care a fost socotita "tronul lui Zamolxis". Dar asta face misterul mai greu de patruns... In jurul varfului apar, la anumite intervale de timp, conuri de lumina alb-laptoasa care se rotesc, inele compacte de nori... Aici s-au inregistrat semnale radio, dar venite nu din aer, ci dinspre interiorul muntelui. Masuratorile arata un nivel energetic nemaiintalnit nicaieri, un camp care amplifica dincolo de intelegere orice perceptie extrasenzoriala.

Polovragi - dincolo de munti, de cealalta parte a tarii, se afla Polovragi, misterioasa "pestera fara capat", cu semne de locuire datand din paleolitic. Aici, in galeriile al caror capat nu s-a aflat niciodata, se spune ca s-ar afla mormantul "zeul ascuns" al dacilor, Zamolxis cel disparut, sau doar adormit, ascuns undeva in bezna subterana. Departe de intunericul fara sfarsit al pesterii, "triunghiul de energie" se inchide intre altarele megalitice ale uimitoarei alcatuiri de la Sarmisegetusa. Acolo, pe un platou aproape inaccesibil, imprejumit pe trei parti de prapastii adanci, langa cel mai izolat dintre altarele dacice se afla patru inscriptii intr-o limba pe care n-a descifrat-o nimeni. Se zice ca ar fi limba de la inceputul omenirii, limba Lemuriei, continentul pierdut pentru vecie...


Un alt "copil" al Pamantului, nascut intr-un "punct de dragoste", este o stanca cu forma de cap, exact ca si Sfinxul din Bucegi, si care se pare ca este adevaratul mormant al lui Iisus. Nerecunoscut oficial de Biserica, locul corespunde tuturor detaliilor din Biblie si nu este inauntrul Ierusalimului, ci dincolo de zidurile vechii cetati. Stanca avand aspect de "capatana", Golgota in limba aramaica (si in Romania exista Muntii Capatanii), are in fata intrarii un sant prin care se rostogolea un bloc de piatra care inchidea intrarea in mormant. "Constructia" a fost descoperita in 1893 de un grup de crestini englezi, care au si creat la Londra o "Asociatie a Mormantului din Gradina".

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.