Sapte aspecte ale constientizarii spirituale


Viata poate sa fie o continua miscare plictisitoare prin detalii ordinare sau o aventura inspiranta de experiente inaltatoare. Printr-o practica zilnica si regulara de meditatie, puteti sa va incepeti fiecare zi prin cresterea peste ordinara si obisnuita a frecventei constiintei voastre in regatele spirituale ale constiintei. Aici gasiti sapte aspecte al constientizarii spirituale care se deschid ca rezultat al meditatiei zilnice. Orice tehnica este efectiva. In special efectiva este tehnica meditatiei de existenta infinita.

Aspectul numarul unu al constientizarii spirituale- Fluxul
Un sens de flux va aduce sincronie in intamplarile vietei dumneavoastre. Acest sens aproape magic va ajuta sa fiti intotdeauna in locul si timpul potrivit, pentru a castiga cel mai mult din experientele care va completeaza persoana din interiorul dumneavoastra, care a fost planuit pentru aceasta viata.

Aspectul numarul doi al constientizarii spirituale- Iubirea neconditionata
Va dezvoltati un sens al iubirii neconditionate pentru esenta interioara, spirituala al tuturor oamenilor cu care intrati in contact pe durata vietii voastre. Chiar si oamenii dificili, care de multe ori reflecta (ca si o oglinda) pentru dumneavoastra un aspect al obiceiurilor trecute pe care, foarte adanc in fiinta voastra, ati dori sa le examinati de aceasta data. Sensul dumneavoastra de iubire neconditionata include desigur acceptarea totala a fiintei proprii, cum sunteti, cu personalitatea pe care ati adoptat-o in experienta acestei durate de viata. Puteti sa mai prindeti acele modele de gandiri vechi ale auto-criticii si sa va amintiti ca traiti intr-un univers care este plin de iubire si acceptare neconditionala.

Aspectul numarul trei al constientizarii spirituale- Abundenta
Acceptati abundenta ca si fluxul natural al universului. Uitati opiniile care spun ca este ceva in neregula cu banii. Este o forma de energie, iar universul este plin de energie. Viata devine mult mai convenabila cand sunteti abundent. Devine foarte inconvenabila cand nu sunteti. Cand va luati dupa bucuria cea mai interioara/adanca, o sa va treziti cu munca care va place si cu ajutorul careia uitati de toate. Cand simtiti ca munca voastra este distractiva, deveniti foarte buni la ea, fara sa simtiti ca v-a luat mult efort ca sa deveniti atat de priceputi. Cand sunteti bun in munca voastra, atat angajatii cat si clientii vor auzi recomandari despre dumneavoastra si va vor cauta. Cu cat mai solicitate vor fi serviciile dumneavoastra, cu atat mai valoroase vor fi acestea. Urmarea bucuriei interioare este secretul gasirii si dezvoltarii unei ocupatii care aduce abundenta naturala.

Aspectul numarul patru al constientizarii spirituale- Perspicacitate intuitiva
Atat barbatii cat si femeile cred ca, cu o practica spirituala regulata, sensul simtului lor de intuitie se dezvolta mai usor si mai natural. In scurt timp, perspicacitatile dumneavoastra vor deveni unele foarte valoroase cand provocarile vietii trebuie infruntate.

Aspectul numarul cinci al constientizarii spirituale- Creativitatea
Un sens/simt crescut al creativitatii devine evident cand practicile spirituale fac parte din rutina voastra zilnica. Descoperiti noi moduri de a obtine rezultate pentru ca vedeti situatiile din perspective mai late.

Aspectul numarul sase al constientizarii spirituale- Intelepciune
Avantajele in intelepciunea spirituala si intelegere sunt obtinute cu ajutorul meditatiei adanci. In meditatie este important sa lasam sa se dizolve gandurile de suprafata care ne distrag atentia, pentru ca realizarile mai adanci sa apara la suprafata cand sunt  necesare.

Aspectul numarul sapte al constientizarii spirituale- Cresterea unei constiinte globale
Cand va detasati de preocuparile lumesti si ajungeti la o frecventa mai inalta a constiintei, conflictele frecventelor mai joase de constiinta sunt vindecate automat. Cand dati drumul la orice forma de conflicte in interiorul dumneavoastra, veti fi capabili sa va ridicati la o frecventa mai inalta de constiinta si sa ajungeti intr-o stare de armonie si echilibru. Frecventele mai inalte de constiinta au o putere mai mare. Si nu numai o putere putin mai mare. Rata de putere intre constiinta spirituala si constiinta orientata spre comflict este una la multe mii. Daca lasati echilibrul sa intre in viata voastra printr-o stare spirituala de constiinta, acesta se va manifesta imediat si foarte puternic in viata voastra de zi cu zi. De asemenea, veti ajuta si la cresterea constiintei globale intr-o maniera foarte puternica si constructiva.

Articol scris de Owen Waters, autorul cartii ”The Shift: The Revolution in Human Consciousness”

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.