Roata secreta a vietii




Astrologia indiană a cărei origine se află de fapt în astrologia secretă karmica ÅŸi yoghină, cuprinde 12 semne zodiacale numite nidane , al căror simbolism se înrudeÅŸte aproape până la identitate cu cel al astrologiei greceÅŸti, ea fiind totuÅŸi din anumite puncte de vedere mai clară ÅŸi foarte riguroasă în comparaÅ£ie cu cea occidentală. Fiecare nidana  este o „poartă” cu o anumită frecvenţă predominantă de vibraÅ£ie, prin care sufletul intră ÅŸi rămâne, pentru întreaga existenţă.

Sufletul este determinat, în general, să parcurgă zodiacul în ordine, plecând de la zodia Berbecului spre zodia Peştilor, pentru a realiza OMUL COSMIC, în care sunt simultan ACTIVE cele 12 CONSTELAŢII ZODIACALE. De exemplu, dacă în existenţa actuală suntem născuţi în Zodia Săgetătorului şi avem (tot acum) ascendentul în Zodia Leului, este foarte posibil ca în viaţa (reîncarnarea noastră imediată) anterioară, sufletul nostru să fi existat încarnat într-un nativ născut în Zodia Scorpionului, care avea ascendentul în Zodia Racului. Cu toate acestea, în unele situaţii, anumite suflete, care au atins un anumit grad de evoluţie spirituală, aleg să se reîncarneze într-o ordine diferită, conform aspiraţiilor şi necesităţilor lor, care pot fi altele decât cele obişnuite.

Fiecare nidana (semn zodiacal) , în care ne reîncarnăm într-o existenţă, corespunde aspiraţiilor intense şi dorinţelor predominante care, în cele din urmă, împing (determina) sufletul să se reîncarneze în existenţa prezentă.

Numărul de reîncarnări variază foarte mult de la un individ la altul ÅŸi la fel de diferit poate să fie ÅŸi numărul de ani împărÅ£iÅ£i pentru fiecare viaţă într-o anumită reîncarnare. FiinÅ£ele umane care trebuie să se confrunte ÅŸi să depăşească un număr mare de probleme existenÅ£iale sau materiale au în general o viaţă mai lungă decât altele, pentru a ajunge oricum în final la realizarea scopurilor sau Å£elurilor asumate ca menire sau rost fundamental  Ã®n respectiva reîncarnare.


- va urma - 



4 comentarii:

  1. să înţeleg că strict din punctul de vedere al astrologiei indiene un peşte cu ascendent în peşti e la final de drum?
    ar putea fi acesta răspunsul pe care îl căutam...

    RăspundețiȘtergere
  2. Finalul unui nivel de evolutie... va urma un altul, si un altul... Cert este sa esti un suflet batran care are mai multe reincarnari in spate. Mi-ar place sa stiu pozitia nodurilor lunare de pe harta ta natala... Un nativ Peste cu asc.Peste este cel putin "interesant" ca studiu de caz in astrologie. Poate ne mai auzim...

    RăspundețiȘtergere
  3. cel puţin aşa ştiu eu, nu mi-am făcut astrogramă niciodată... peşti sigur sunt :)), ascendentul nici nu mai ştiu cum şi cine mi l-a indicat.

    sigur că totul e ciclic, dar am ajuns cumva la un prag, peste care atunci când voi trece, probabil că mă voi întoarce şi voi spune: aici iar iată-ne din nou.

    ne putem auzi desigur, mi se pare că privim în aceiaşi direcţie şi putem găsi un început de dialog chiar aici.

    ps: probabil că prezenţa mea ar fi fost mai pregnantă pe aici dacă nu aş avea o problema absolut cidată cu toate comentariile aici: nu pot face scroll ăn fereastră pentru a introduce cuvântul de securitate....

    RăspundețiȘtergere
  4. template-ul blogului este de vina pentru asta.Chiar si la comentarii are un nr. limitat de cuvinte...iar eu nu ma prea pricep
    daca nu te deranjeaza trimite-mi datele tale de nastere pe mail. sunt curioasa cum arata astrograma ta. nu uita de ora si locul nasterii.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.