Codul Omega

luni, ianuarie 31, 2011

Misiunea sufletului1. Vei primi un trup. Poate să îţi placă sau îl poți detesta, însă va fi al tău pentru întreaga călătorie pe care o faci pe Pamânt de această dată. Cum îl tratezi depinde numai de tine.

2. În fiecare zi vei primi o lecţie pentru că eşti înscris la cursul full time numit VIAŢĂ. Poate să îţi placă lecţia sau să o consideri irelevantă ori prostească, dar în fiecare zi o lecţie va apărea într-o formă oarecare. Ai zilnic ocazia să înveţi din aceste lecţii. Ele se vor repeta regulat, până când experiența necesară ție va fi pe deplin asimilată.

3. Nu există greşeli; există numai lecţii. Creşterea este un proces de încercare şi eroare - se numeşte experimentare. Experimentele eşuate sunt la fel de mult parte din proces ca şi cele care la un moment dat reuşesc.

4. Deseori o lecţie învăţată va apărea din nou ca recapitulare. Ea poate fi deghizată faţă de forma originală în care a fost învăţată tocmai pentru a te testa dacă ai învăţat bine.

5. Învăţarea lecţiilor nu se termină. Nu există nici o parte a vieţii care să nu conţină lecţii. Dacă mai trăieşti înseamnă că mai ai lecţii de învăţat. Câinii bătrâni poate că nu mai învaţă trucuri noi, dar oamenii bătrâni cu siguranţă mai pot învăţa lucruri noi.

6. Nu există un loc mai bun decât AICI. Când noţiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obţine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arăta mai bine decât AICI.

7. Ceilalţi nu sunt decât nişte oglinzi pentru tine. Nu poţi să iubeşti sau să urăşti ceva la o altă persoană fără ca acel aspect să fie o parte din tine pe care o iubeşti sau o urăşti. Din nou iată o ocazie să mai înveţi încă o lecţie.

8. Ce faci cu viaţa ta este pe deplin decizia ta. Ai toate uneltele şi resursele să o modelezi aşa cum vrei. Alegerea este a ta. Alegerea este o recapitulare a lecţiilor pe care le-ai primit zilnic.

9. Ai deja toate răspunsurile. Răspunsurile la toate întrebările vieţii sunt deja în tine, tot ceea ce trebuie să faci este să te uiţi înăuntru, să asculţi şi să ai încredere. A te ruga înseamnă să ceri răspunsuri, a medita înseamnă să le asculţi.

Cel mai probabil vei uita aceste reguli. Dar  NU TE DESCURAJA! Viata va avea grija sa ti le reaminteasca de fiecare data!

duminică, ianuarie 30, 2011

Iritare, intoleranta , miscari sociale – Marte in Varsator 16ian – 22 feb 2011Marte tranziteaza zodia Varsatorului incepand din 16 ianuarie  pana pe 22 februarie 2011. Trebuie amintit  ca acest tranzit al lui Marte va arata cum reactionam la furia sau violenta celorlalti si cum vor reactiona acestia influentati de acest exces de energie. Marte in Varsator va fi cumplit de incapatanat! De multe ori contrar gandurilor si dorintei oamenilor, acestia vor reactiona exact invers  cand vor fi provocati sau suparati.

Este bine pentru noi toti, ca atunci cand simtim ca persoana sau persoanele cu care vom intra in contact este ( politicos spus ) “necooperanta”, sa abandonam orice tip de discutie. Un simplu cuvant aruncat intr-o doara,  ar putea fi bulgarele de zapada  care porneste avalansa.

Semnul Varsatorului gaseste  o mare placere  in lucrurile atipice , controversate si speciale . Astfel, cu Marte in tranzit prin acest semn, toti vom fi mai mult sau mai putin influentati  sa luam decizii radicale intr-un domeniu sau altul. Multi se vor trezi partizani infocati pentru o idee, grup sau credinte.

In 20-21 februarie 2011, Marte va face conjunctie cu Neptun si va marca un moment in care oamenii vor simti nevoia sa lupte pentru idealurile lor. Aceasta conjunctie va fi scanteia de langa butoiul cu pulbere . Puterea de reactie a oamenilor va fi extrem de rapida, vor deveni  mai intoleranti si vor actiona surprinzator fata de reprezentantii oricarui fel de autoritate.  
sâmbătă, ianuarie 29, 2011

Meditatia modifica structura creierului in doar 8 saptamani


Dr. Sara Lazar demonstreaza puterea miraculoasa a meditatiei intr-un  studiu efectuat pe o perioada de numai  8 saptamani . In urma experimentului , participantilor li s-a modificat structura creierului, densitatea materiei cenusii a crescut in hipocampus ( cunoscut ca fiind esential in procesul de invatare si memorizare), precum si in structuri asociate  cu introspectia, constiinta de sine si compasiunea.

S-a remarcat deasemenea, si faptul ca , meditatia pe termen lung modifica tiparul undelor cerebrale. "Este fascinant să vezi plasticitatea creierului şi că, prin practicarea meditaţiei, putem juca un rol activ în schimbarea structurii creierului, ne putem creşte bunăstarea  şi  calitatea vieţii noastre" spune Dr. Sara Lazar .

Acest studiu efectuat pentru a înţelege efectele benefice ale meditatiei a arătat nu numai  faptul că meditaţia ajută la prevenirea bolilor de inima, reduce durerea, reduce tensiunea arteriala, reduce colesterolul, reduce anxietatea,  ajuta la controlul astmului, dar si ca meditatia  duce la o crestere a undelor alfa deloc de neglijat (relaxarea undelor cerebrale) şi scade  producţia de cortizol (hormonul stresului) .

miercuri, ianuarie 26, 2011

2012 – inceputul celei de-a 6a lumiDin punct de vedere astrologic, harta anului 2012, şi mai ales a lunii decembrie, nu ne poate prezenta motive de îngrijorare. Planetele chiar sunt foarte benefice pentru cei care acceptă transformarea, învăţarea unor lucruri noi, deshiderea spre gândirea pozitivă şi altruistă. Un singur aspect mai tensionat este cvadratura Pluto-Uranus, ce va împinge omenirea la regândirea modului de a-şi folosi resursele naturale. Oamenii vor trebui să preţuiască mai mult bunurile pe care le au în posesie, iar energia spirituală va trebui folosită benefic pentru salvarea Pământului. Vor fi descoperite noi tehnologii, iar altele de mult uitate vor fi puse în evidenţă.

Dacă ar fi să privim harta cerului înainte de 2012 , am putea evidenţia aspecte care pot ajuta la schimbarea concepţiei despre viaţă şi rostul omului pe Pământ. Bineînţeles, unii oameni se vor vindeca prin credinţă, alţii nu. Unii vor alege schimbarea, alţii, şcoala suferinţei. Într-un cuvânt, omul îşi va putea schimba destinul. Depinde numai de el.
Oamenii vor trebui să înveţe să economisească, de la resursele naturale până la propria lor energie. Vor fi împinşi spre vindecare, iar aceasta va fi o purificare la nivel foarte înalt, prin eliminarea unor energii vechi şi uzate şi aducerea unora noi, ale timpurilor noi.

Va apărea posibilitatea punerii în practică a unor decizii radicale şi dure în domeniile administraţiei de stat şi politicului. În oameni se va trezi dorinţa de ridicare spirituală iar odată cu intrarea lui Neptun în Peşti, un nou val de spirite evoluate, elevi ai Şcolii Mihaelice, se vor naşte pe Pământ. Pentru ca aceşti copii să-şi poată realiza menirea, antemergătorii lor, adevăraţi deschizători de drumuri, trebuie să-şi facă datoria.
Din punct de vedere astrologic, anul 2012, cu toate evenimentele sale, nu poate fi considerat în niciun caz un început al sfârşitului lumii. Mai degrabă, începând cu acest an, omenirea va primi şi mai multă şansă din partea Creatorului pentru a intra într-un nou ciclu evolutiv, diferit de cel vechi. Nu neapărat aspectele negative ale unor planete pe harta cerului pot distruge omenirea, ci mai degrabă gândirea negativă şi dorinţa de a trăi la nesfârşit în şcoala suferinţei.

Calendarul mayaş, care este considerat cel mai precis de pe Terra, ne spune că cea de a cincea lume se sfârşeşte în anul 1987, iar cea de a şasea lume începe în 2012. Acum ne aflăm în perioada dintre cele două lumi. Este un timp în care Adevărul trebuie să iasă la suprafaţă, iar “Lucrătorul de Lumină” să devină “Purtătorul de Adevăr”. Calendarul Mayaş spune că începând din anul 2012 vor apărea noi tehnologii iar omul va înţelege mai bine Universul şi menirea sa pe Pământ.

Omenirea va trece prin dimensiunea a patra având ca ţintă dimensiunea a cincea – mentală. Se spune că abia atunci Pământul va intra în armonie cu întregul Univers. ADN-ul uman se va modifica, va fi reprogramat şi îmbunătăţit, va avea douăsprezece spirale în loc de două. Se va schimba percepţia asupra timpului şi spaţiului. Timpul acordat somnului se va scurta, iar vindecarea va coborî acolo unde este meritată. Pentru asta, omul trebuie să-şi dezvolte nenumărate calităţi şi virtuţi precum gândirea pozitivă şi altruistă, respectul, toleranţa, răbdarea şi curajul.
În om vor fi activate capacităţi latente, vechi daruri de la Dumnezeu pe care el le-a pierdut prin acumulare de greşeli. Mulţi vor primi darul vindecării, al claraudiţiei şi al clarviziunii, însă, dacă nu vor fi deschişi spre propria schimbare şi transformare, vor vedea mai degrabă iadul. Omul va trebui să aleagă, în detrimentul fricii, iubirea şi gândirea pozitivă.

Marile transformări nu se vor întâmpla numai pe Pământ. Venus deja prezintă o mărire a intensităţii luminoase, Jupiter suferă modificări mari, câmpul lui magnetic crescând de două ori. Atmosfera lui Marte creşte rapid, la fel se întâmplă şi cu Luna, iar Neptun şi Uranus au suferit recent inversări de poli şi devin tot mai strălucitoare. Câmpul magnetic al Soarelui a crescut foarte mult. Întregul sistem solar a intrat într-o zonă cu o energie mult mai mare denumită Centura Fotonică. Această energie pătrunde în Soare şi apoi se răspândeşte în întregul sistem solar. Toate planetele vor primi un mare supliment de energie.

Puterea de radianţă a Centurii Fotonice va duce la transformarea lumii şi la conducerea ei spre un nou ciclu evolutiv. Însă intrarea în rezonanţă cu Centura Fotonică impune schimbare şi evoluţie. Centura Fotonică este manifestarea energiei Christice, a compasiunii şi iubirii. Această energie va scoate la suprafaţă manifestările egoiste, laşitatea, răutatea, minciuna, înşelătoria şi altele asemenea şi va ajuta Pământul să treacă de la dimensiunea a treia, materială, la dimensiunea a cincea, mentală. Pentru asta structurile omeneşti trebuie transformate şi adaptate noilor timpuri şi noilor vibraţii.

La început mulţi oameni vor fi neajutoraţi şi chiar bulversaţi de evenimentele din jurul lor. Lucrătorul în Lumină va trebui să devină un adevărat exemplu pentru ceilalţi prin propria sa transformare şi să acorde ajutor acolo unde este nevoie. Marile probleme din jurul nostru, neînţelegerile dintre guverne vor lua şi mai mare amploare iar pierderile vor fi mari, inclusiv de ordin financiar.

Trecerea în dimensiunea a cincea va fi permisă acelor oameni care au ales evoluţia, binele şi adevărul, însoţite de o intensă iubire necondiţionată. Fiecare om va trebui să-şi aleagă locul: Lumina sau Întunericul. Va avea loc o selecţie naturală pe bază spirituală. O mare parte a omenirii va începe să-şi înţeleagă menirea şi scopul de a fi Aici şi Acum. Cei treziţi au datoria să-şi ajute semenii, însă va trebui respectat liberul arbitru. Oamenii vor înţelege că au venit să transceandă negativitatea, iar Centura Fotonică, care este o parte a unui grup de energii din dimensiunea a şaptea, îi va ajuta. Procesul de transformare va fi destul de dur, dar va ajuta ca omul să devină un corp de Lumină. În acest proces de Ascensiune se află şi Pământul, nu numai locuitorii săi. Pământul este o entitate vie care doreşte la rândul său să se descătuşeze din robia negativităţii.

Transformări vor exista pe toate planurile. Eforturile noastre evolutive şi munca noastră vor face din anul 2012 un început al unei mari biruinţe, înfrângerea de sine, eliberarea de rău şi de falsitate şi acceptarea adevărului, indiferent cât de greu va fi.
Anii premergători lui 2012 sunt anii marilor clarificări, ai clarităţii, ai marilor purificări karmice din care omul trebuie să iasă învingător. Nu va fi uşor, deoarece în existenţele precedente, omul a adunat asupra sa multă negativitate şi de cele mai multe ori nici nu a acceptat purificarea. Neînţelegând greşelile pe care le-a făcut, el a continuat să distrugă chiar şi planeta pe care locuieşte. Oamenii vor trebui să înţeleagă că a venit timpul ca şcoala suferinţei să îşi închidă porţile, următoarea etapă evolutivă fiind şcoala învăţăturilor înalte, a înţelepciunii şi a iubirii.  
marți, ianuarie 25, 2011

Horoscopul mayasKumk’u ( 1 iulie – 20 iulie)

Semnificatie: Itzamnas- zeul plantelor si al ploii, cei 2 Conducatori, Intunericul, Crocodil
Interpretare : nativii acestui semn vor avea mereu intelepciunea de a vedea foarte clar binele si raul , lumina si intunericul . Sunt niste supravietuitori, caracterizati prin  rabdare si punctualitate. Deosebit de longevivi, nu iubesc schimbarea , dar , chiar daca aceasta va veni, vor trece cu usurinta peste toate inconvenientele. Talismanul acestor nativi  este crocodilul.

Wayeb ( 21 iulie – 25 iulie)

Semnificatie: Zilele uitate, Zeita Pamantului
Interpretare : Acest semn zodiacal este unul mai special deoarece , fata de celelate zodii care au fiecare cate 20 zile, acesta nu are decat 5 zile. In timpul zilelor Wayeb , vechii mayasi au vazut cum echilibrul planetei era afectat si spiritele mortilor umblau pe Pamant. Cei nascuti in acest semn, nu sunt lipsiti de noroc , asa cum pare la prima vedere.
Ei sunt nascuti cu puteri extra-senzoriale, ce pot oricand trece dintr-un stadiu latent intr-unul active.

Pop ( 26 iulie – 14 august)

Semnificatie: Conducator, Pamantul reavan, jaguar
Interpretare: in mitologia maya , atat Conducatorul cat si jaguarul erau simboluri ale puterii. Nativii acestei zodii au calitatea naturala de a-i indruma pe cei din jur. Fiind un semn de pamant, toti cei nascuti in acest semn isi pot amplifica puterile printr-o legatura stransa cu Mama Pamant.

Wo ( 15 august – 3 septembrie)

Semnificatie: Cerul negru, jaguarul negru, noaptea, broasca
Interpretare: Acesti nativi au foarte multe lucruri in comun cu cei nascuti in zodiile Che’n si Sac. Ca si nativii Che’n , isi pot regasi fortele dupa asfintitul si inainte de primele raze ale soarelui iar cu cei din semnul Sac, impart acelasi talisman: broasca. Vor fi atrasi de misterele vietii si intelepciunea veche uitata. Aceasta viata ii va imbogati spiritual si vor trece cu usurinta de la un nivel de constiinta la altul.

Zip ( 4 septembrie – 23 septembrie)

Semnificatie: Cerul rosu, furtuna rosie, cerbul rosu
Interpretare : cei nascuti in acest semn sunt influentati de elementele aer si foc si imprumuta multe din caracteristicile acestora. Rosul este culoarea lor norocoasa iar majestuosul cerb “ regele padurilor”este simbolul maretiei si nobletii acestor nativi.

Zotz ( 24 septembrie – 13 octombrie)

Semnificatie: Inceput de iarna, Peste, muschi de padure, liliac
Interpretare :  cei nascuti in acest semn au 2 talismane: liliacul si pestele iar elementul lor este aerul si apa.  De la liliac ( recunoscut ca un animal extrem de sensibil) primesc intuitie, sensibilitate si abilitatea de a vedea dincolo de aparente iar pestele le va aduce perceptii extrasenzoriale pe care majoritatea oamenilor nu le au.

Tzec ( 14 octombrie – 2 noiembrie )

Semnificatie : Cerul si Pamantul
Interpretare : cele doua elemente caracteristice acestei zodii sunt pamantul si aerul. Vor fi fascinati de nemarginirea cerului si vor fi interesati de tot ce tine de aceste elemente. Aerul care caracterizeaza printre altele si energiile mentale, le va darui o perspicacitate iesita din comun, fapt care ii va ajuta sa gaseasca cele mai bune si eficiente solutii . Folositi acest dar nu numai pentru voi, dar si pentru a-i ajuta pe cei din jur.

Xul ( 3 noiembrie – 22 noiembrie)

Semnificatie : zeul caine, ziua pasare , apusul soarelui
Interpretare : pentru civilizatia mayasa, cainele a fost un animal foarte important. Se credea ca acesta ii ghida pe cei decedati catre urmatoarea viata atunci cand o paraseau pe aceasta. Caracteristicile acestor persoane vor fi loialitatea, curajul , credinta si angajamentul. Au darul natural de a-i  face pe cei din jur sa se simta lipsiti de teama in fata necunoscutului

Yaxk’in ( 23 noiembrie – 12 decembrie)

Semnificatie : Zeul Soare, Norii cei Rosii, Soarele Nou, culoarea verde
Interpretare : cei nascuti in acest semn sunt patronati de zeul mayas al Soarelui ,  Ah Kin. Ah Kin ofera protectie impotriva intunericului, secetei si bolilor dar este si aducator de indoiala si nehotarare. Nativii acestei zodii au calitati naturale de vindecatori dar vor fi deasemenea ,  indecisi si plini de indoieli .  Invatati sa aveti incredere nu numai in deciziile proprii, dar si in deciziile celor din jur.

Mol ( 13 decembrie – 1 ianuarie)

Semnificatie : Cerul innourat , Apa, Recolta
Interpretare :  nativii nascuti in semnul zodiacal Mol sunt asociati cu elementul apa . Se spune ca acestia pot aduce ploaia, si, este bine sa stie ca vor fi influentati de toate schimbarile  meteorologice. Vor fi atrasi de necunoscut si  mistere , au calitati  de conducatori ,  in special de conducatori spirituali.  
luni, ianuarie 24, 2011

Horoscopul mayasCh’en ( 2 ianuarie -  21 ianuarie )           

Semnificatie:   Furtuna neagra, Cer intunecat; Luna; 1 floare; Vest
Interpretare: cei nascuti in semnul zodiacal Ch’en sunt persoane nocturne. Orele de dupa apusul soarelui si inainte de rasaritul acestuia , sunt cele mai benefice pentru ei. Sunt persoane care au afinitati naturale cu astrul noptii, iar energiile Lunii in crestere le pot aduce  beneficii deosebite in toate domeniile de viata. Meditatiile sau rugaciunile facute cu fata indreptata spre vest ( zona copiilor, a viselor, a dorintelor si a planurilor de viitor) le vor aduce rezultate  nebanuite.

Yax ( 22 ianuarie – 10 februarie)

Semnificatie:  Furtuna verde, Venus, 2 flori, Sud
Interpretare : Planeta Venus fiind guvernatoarea acestei zodii, nativii acestui semn vor fi blanzi si iubitori. Vor fi mereu un punct de echilibru pentru cei din jur si se vor bate pentru binele acestora. Semnul lor cardinal fiind sudul, meditatiile sau rugaciunile facute cu fata indreptata spre sud ( zona renumelui, succesului in cariera si recunoasterea meritelor)

Sac ( 11 februarie – 2 martie)

Semnificatie:  Furtuna alba,  Broasca, constelatia Broastei, 3 flori, Nord
Interpretare: nativii acestui semn sunt persoane diurne iar orele diminetii vor fi intotdeauna extreme de benefice pentru ei. Cateva minute de meditatie in fiecare dimineata vor fi calea acestora catre intelepciune si evolutie . Broasca fiind animalul correspondent acestei zodii , este bine de stiut ca aceasta semnifica adaptibilitate, confort si schimbare. Sa nu se uite ca broasca poate face fara efort salturi rapide si semnifica pentru acesti nativi trecerea de la o etapa de constiinta la alta.

Keh ( 3 martie – 22 martie)

Semnificatie:  Furtuna rosie, copaci, cerbul, Est
Interpretare : nativii acestui semn iubesc natura si echilibrul natural. Sunt semn de foc si sunt caracterizati de aceasta energie iar culoarea rosie le va aduce putere si noroc. Nobletea si blandetea cerbului ii caracterizeaza iar purtarea unui talisman cu reprezentarea acestuia ii va feri de multe lucruri neplacute. Plimbarile in natura le vor aduce doar beneficii .  

Mak ( 23 martie – 11 aprilie)

Semnificatie: Simbolul ascuns, Sf. Treime
Interpretare : semnul zodiacal Mak este unul dintre cele mai misterioase semne din intregul horoscop mayas si isi extinde aceasta calitate si asupra nativilor acestei zodii. Acesti nativi isi vor pastra mereu anumite ganduri si sentimente departe de cei din jur. Misterul existentei le va fi revelat acestora prin reflectie si meditatie. Cifra 3 va fi definitorie pentru existenta acestora iar  setea de cunoastere ii va insoti mereu.


K’ank’in ( 12 aprilie – 1 mai)

Semnificatie: Soarele galben, Pamantul, Caine, culoarea galbena
Interpretare: cei nascuti in K’ank’in sunt influentati de energiile Soarelui si Pamantului, conferindu-le trasaturile si caracteristicile acestor doi astri. Loialitatea si puterea interioara sunt definitorii pentru acesti native.
Talisman norocos: un caine de culoare galbena.

Muwan ( 2 mai – 21 mai)

Semnificatie: Bufnita, Zeul norilor si al ploii, Focul
Interpretare: nativii  acestei zodii vor avea calitatile si defectele corespunzatoare elementelor Apa  si Foc. Furtunile, atunci cand cele 2 elemente se imbina natural , vor fi perioade de mare incarcare energetica pentru acestia. Intuitia iesita din comun, ii vor face pe acesti nativi sa simta minciuna si prefacatoria din jurul lor.
Talisman norocos: bufnita

Pax ( 22 mai – 10 iunie)

Semnificatie: Timpul insamantarilor, Sageata, Jaguarul, Tambur, Eter
Interpretare : cei nascuti in semnul zodiacal Pax au ca  talisman, jaguarul, un animal foarte important in cultura maya. Acesta reprezinta puterea si autoritatea iar nativii acestui semn sunt meniti a fi conducatori si lideri . In viata , vor merge doar drept inainte precum sageata si vor fi constanti precum bataile unei tobe.
Talisman norocos : tamburul

Kayab ( 11 iunie – 30 iunie)

Semnificatie : broasca testoasa, Zeita Lunii
Interpretare : cei nascuti in semnul zodiacal Kayab vor fi influentati de energiile astrului noptii, Luna, si vor cauta intelesul profund al lucrurilor . Talismanul norocos : broasca testoasa care este depozitara intelepciunii  uitate a vechilor civilizatii.- va urma -

sâmbătă, ianuarie 22, 2011

SURA – echivalentul HAARP-ului americanSpecialistii si politicienii rusi, preocupati de discutiile privind pornirile „imperialiste“ ale SUA, habar nu aveau ca o instalatie similara HAARP exista de mult in Rusia si se foloseste cu succes de peste 20 de ani. Statia „Sura“ este comparabila, din punct de vedere al capacitatii, cu actualul HAARP si se afla in zona centrala a Rusiei, in locuri mai ascunse, la o distanta de 150 km de Nijnii Novgorod. „Sura“ tine de Institutul de cercetare in domeniul radiofizicii, unde a lucrat candva si fostul savant si actualul om politic Boris Nemtov.

La ora actuala, in lume exista doar trei asemenea obiective, povesteste directorul institutului, Serghei Sneghiriov. „Unul in Alaska, al doilea in Norvegia, la Tromso, si al treilea in Rusia“. „Sura“ se construia la finele anilor ‘70 si a fost pusa in functiune in 1981. Pe aceasta instalatie cu totul unica au fost obtinute rezultate extrem de interesante in ceea ce priveste comportamentul ionosferei, inclusiv a fost descoperit efectul generarii radiatiilor de joasa frecventa in timpul modularii curentelor ionosferice, botezat, dupa numelele fondatorului statiunii de cercetare, „efectul Ghetmantev“.

Posibilitatile sistemului SURA( ca si a echivalentului sau , HAARP) sunt impresionante. De la influentarea activa a ionosferei si magnetosferei Pamântului, pana la crearea  aurorei boreale artificiale sau influentarea atmosferei pentru a provoca schimbarea vremii. Provocarea catastrofelor naturale, ploilor torentiale, cutremurelor, inundatiilor si uraganelor fiind doar un mic bonus la toate acestea.

Folosirea unui astfel de sistem de unde scalare ( pe langa aplicatiile mentionate mai devreme, de control al vremii, "over-horizont-radar", adica radar peste orizont, "the big eye", sisteme de detectie foarte precise), poate  influenta deosebit de puternic psihicul si  mintea omului. Cam la ce nivel de influentare a psihicului uman credeti ca se afla Rusia care detine in acest moment sisteme de unde scalare de generatia a 3-a (pe cand HAARP este un sistem de generatia I-a) ?

Meditatia Zen


Zen este o practica sau un exercitiu de meditatie prin care sunt anihilate toate distinctiile de ordin dualist: adevarat-fals, eu-tu, subiect-obiect, etc. Multi cunoscatori ai Zen, din afara spatiului japonez, sustin ca Zen nu ar fi o religie, ci mai degraba o filosofie. Cei mai multi japonezi se rezuma la a afirma simplu: “Zen este tocmai Zen”. Pentru japonezi este valabil proverbul: „cine stie ce este Zen, nu spune mai mult, iar cel care spune mai mult, nu stie ce este Zen”.

Zen este o scoala mahayanista care s-a dezvoltat la inceput in China (sec. VI-VII) ca urmare a intalnirii dintre budism si taoism. A patruns in Japonia prin filiera coreeana. Prima scoala japoneza de meditatie a luat fiinta in sec. al XII lea.

Termenul “zen” este o prescurtare a cuvantului “zazen”. Zazen este compus din doua cuvinte: “za” – a sedea si “zen” – in mediatie, cufundare.

Meditatia Zen (jap.: zazen) isi are originile in budism. In exercitul zazen se disting trei elemente fundamentale: respiratia, pozitia corpului si atitudinea interioara.

1. Respiratia – inspiratia si expiratia trebuie ritmate. De cele mai multe ori practicantul recurge a numararea acestora in gand pentru eficienta meditatiei.

2. Pozitia corpului – practicantul se aseaza cu picioarele incrucisate, avand piciorul drept sprjinit pe coapsa stanga, iar pe cel stang pe cea dreapta. Scopul acestei pozitii este relaxarea corpului. Privirea este fixata asupra unui obiect. Prin acest act se urmareste evitarea ratacirii privirii.

3. Atitudinea interioara – practicantul trebuie sa ramana impasibil fata de toate gandurile. Chiar daca este asaltat de diverse ganduri, imagini, el trebuie sa nu le mai primeasca. Constiinta trebuie „golita” pentru a se ajunge la starea de „constiinta pura”. Ajuns la aceasta stare dobandeste linistea interioara. Aceasta stare poarta numele de munen-muso, ceea ce inseamna “fara notiuni si fara ganduri”.

Maestrii Zen folosesc si un alt mijloc de exercitiu numit koan. Cele mai multe koan sunt maxime ale unor maestri Zen.

Cand vorbim de Zen trebuie sa luam in discutie consecintele negative si pozitive. Consecintele negative sunt cunoscute sub denumirea de makyo. Cum se manifesta? In fata ochilor celui ce mediteaza apar diverse lucruri care nu exista in realitate. Cele mai frecvente makyo apar sub forma de intuneric si lumina. Makyo reprezinta indiciul ca zazen este exersat corect. Intr-o etapa tarzie a meditatiei, neaparitia acestui fenomen constituie un indiciu al progresului sipritual.

Din consecintele pozitive amintim extazul – zanmai, stare in care simturile sunt deconectate de la exterior. Zanmai este premisa abosult necesar pentru iluminare – satori. Accederea la satori se realizeaza in general, spontan. Parintele profesor Nicolae Achimescu afirma ca in satori, practicantul zazen nu experiaza unirea cu un Dumnezeu personal, ci doar cu sine insusi in sens cosmic.
joi, ianuarie 20, 2011

Cine sau ce a facut ca zborul pamantenilor spre Luna sa fie intrerupt ?Un raspuns inedit il ofera cercetatorii rusi . Recent, RTR - unul din canalele de televiziune din Rusia,  a difuzat un documentar care prezinta doi cercetatori rusi ( astronomul Ievgheni Arsiukin si ufologul Vladimir Ajaja), care spun ca expeditiile spre Luna ar fi intalnit obiecte zburatoare neidentificate. Ei sustin ca astfel de obiecte de origine extraterestra ar fi spionat cu insistenta echipajele Apollo...

Acestia exemplifica cu un film care demonstreaza ca un obiect luminos urmarea indeaproape una din navele americane si ca in timpul transmisiilor de televiziune, comunicatiile dintre astronauti si Centrul de Control al Misiunii (MCC) au fost manipulate, deoarece americanii se asteptau sa descopere ceva uimitor pe Luna si, pentru a pastra totul in secret, au codificat mesajele spre MCC.

Dupa descifrarea acestor mesaje, s-ar fi descoperit ca misiunile americane ar fi intalnit baze lunare, ramasite ale unor vehicule spatiale si orase pustii pe Luna, releva cotidianul rus “Pravda". Documentarul difuzat in Rusia afirma ca ar exista niste creaturi lunare ce nu tolereaza prezenta pamantenilor prea multa vreme...

Cand americanii au plasat un robot in craterele selenare, creaturile care traiesc pe acest satelit si-ar fi manifestat furia…Producatorii filmului sustin ca acestia le-ar fi spus “oaspetilor" din SUA sa plece acasa si sa nu se mai intoarca niciodata, daca vor sa se pastreze secretele despre bazele sublunare pe care le folosesc pentru a observa viata de pe Pamant. Documentarul rusesc sustine ca NASA s-ar fi temut de un conflict cu o societate atat de dezvoltata si ar fi oprit programul Apollo...

Dincolo de aceasta informatie mai mult sau mai putin credibila , este  faptul ca toate misiunile Apollo, ca de fapt toate iesirile pamantenilor in spatiul cosmic sau pe orbita Terrei au fost insotite de nave de tip UFO. Am vrut sa cred ca omul a ajuns pe Luna… si ca foarte probabil ar fi in stare sa trimita suficiente sonde pentru o explorare si o cartografiere minutioasa si completa a Lunii. Dar… cum va explicati ca se lucreaza intens la o cartografiere a lui Marte, dar mai putin la cartografierea Lunii? De Luna ne desparte o distanta de numai  de 10 ori lungimea ecuatorului Terrei!!!...

Este oare posibil ca aselenizarea sa fi fost un mare bluff?... Se pare ca omul inca nu poate depasi centura de radionuclizi Van Allen care inconjoara Terra, cu tehnologia clasica a navelor Apollo. Daca traversarea a fost facuta cu alte tipuri de nave, care copiaza tehnologia OZN, asta este cu totul altceva si ar face parte din programe ferite de ochii publicului.  Radiatia centurii ar fi fatala pentru orice organism viu dupa circa patru ore de expunere la radiatie.  Bineinteles ca este ridicol numai faptul ca SUA ar fi aselenizat acum 40 de ani cu tehnologie de tip “epoca de piatra" si acum, pentru urmatorii cinci ani , de exemplu nu-si propune nici macar repetarea evenimentului….


Extras din interviul d-lui Toni Victor Moldovan
                        ( autor “Programul Terra”) pentru Rufon
miercuri, ianuarie 19, 2011

Interpretarea esoterica a astrogrameiEvolutia sufletului, de la desprinderea lui din lacasul sufletelor, nu se poate desavarsi decat prin reincarnari succesive pe calea legii actiunii si reactiunii. Existenta, pana si a celor mai de rand oameni, este determinata de un plan unitar, oricat de ascunsa ar fi actiunea acestuia. Sufletul trebuie sa elimine orice imperfectiune provenita dintr-o fapta urata sau dintr-un gand josnic. Prin suferinta pe care si-o alege in viata viitoare va gasi compensatia care il dezleaga, pentru ca numai asa va merge constient catre dumnezeire. Fara aceasta cheie a reintruparii, viata nu ar fi decat o drama stranie, salbatica si de neinteles. Destinul omenesc nu este altceva decat o frantura din taina intregului.

“Sa le arate, si sa ne spuna ce are sa se intample; care sunt proorociile pe care le-ai facut vreodata? Spuneti, ca sa luam seama la ele, si sa le vedem împlinirea; sau, vestiti-ne viitorul.”(Isaia cap.41 ver.22).
“Spuneti-ne ce se va intampla mai tarziu, ca sa stim ca sunteti dumnezei, faceti macar ceva bun sau rau, ca sa vedem si sa privim cu totii.”(Isaia cap.41 ver. 23).
De fapt, traducerea corecta dupa textul original ebraic (haghidu haotiot leahor) este: "spuneti si literele pe de-a-ndaratelea" cu aluzie la alfabetul ceresc (zodiac si Constelatii).

Iata ca o interpretare esoterica a unei astrograme, se face prin rotirea acesteia cu 180 de grade, casa a VII-a devenind casa intai. Astfel vom putea judeca aceasta existenta prin prisma unei vieti trecute care explica karma dureroasa a actualei vieti.

Cand te uiti pe astrograma ta si  interpretezi casa a I-a ca fiind casa a VII-a, casa a II-a ca fiind casa a VIII-a, casa a III-a ca fiind casa a IV-a, ...etc) ,  vei afla informatii despre ceea ce ai facut bun sau rau in viata precedenta, si care este bagajul karmic cu care ai venit in aceasta viata. Intelegand unde ai gresit in viata trecuta, ai posibilitatea sa corectezi in viata actuala. De exemplu, daca vei constata ca in viata trecuta ai fost o persoana egoista si foarta atasata de valorile materiale, in acesta viata va trebui sa devii altruista si sa detasata de valorile materiale.

scopul e ....? Gasirea sensului interior,profund...

luni, ianuarie 17, 2011

Ophiuchus – cifra 13 este cheia


- Ophiuchus se afla in centrul Caii Lactee
- reprezinta intersectia sferelor celeste si este cunoscut  sub numele de “ Semnul Trecerii”
- cunoscut deasemenea si ca “Sarpele Tamer
- “ Asar se odihneste in Ra si Ra se odihneste in Asar”- descrierea Pasarii Bennu ( asociata cu mitul creatiei) din mitologia egipteana . Bennu fiind forta cosmica  venita din Ophiuchus ( Ra ) ce a calatorit de la Calea Lactee pana la Orion ( Asar )
- Ophiuchus este singura zodie care nu are o zodie opusa.

- pe 21 decembrie 2012 la ora 11:11 (timp universal), va exista o aliniere exactă a Soarelui nostru cu Centrul Galactic, Ophiuchus.
- Constelaţia Sagetatorului este reprezentata printr-un arc pregatit pentru lansarea unei sageti. Varful  săgetii , se întâmplă a fi  locul unde se afla centrul galaxiei noastre ....
- cea mai strălucitoare stea din constelaţia Ophiuchus este Alhague Ras, care in limba arabă inseamna “Capul” sarpelui vrajitor
- in ciclul solar există 12 luni, dar ciclul lunar are 13.
- calendarul mayas avea 13 zodii

- in ciuda asocierii negative data de creştinism, sarpele a fost mult timp un simbol al cunoaşterii, înţelepciunii şi vindecarii in tradiţiile religioase ale multor culturi;
- in  societăţile ezoterice vechi , şarpele biblic a fost interpretat pozitiv ca fiind un vestitor al conştientizarii si constiintei .
- calendarul mayas Long Count marcheaza cel de-al 13-lea si ultimul ciclu (inainte de a incepe de la 0 -13.0.0.0), in epoca  Ophiuchus.
- profetia mayasa susţine că, în această perioadă, vom experimenta o realiniere care ne va sincroniza cu ciclurile naturii, vom trece prin mutatii  iar evolutia noastra se va accelera.
- nave spaţiale NASA monitorizeaza vantul interstelar care provine din constelaţia Ophiuchus.

- un vant bogat in heliu este adus in sistemul nostru solar din directia lui Ophiuchus
- “Cartea Pierduta” a lui Nostradamus pare să se concentreze asupra schimbarilor majore,centrul galaxiei noastre si Ophiuchus
- din cauza diferitelor influenţe planetare şi altor consideratii tehnice , zodiacul tropical nu mai este în aceeaşi poziţie cu cel sideral ( precesia echinoctiilor) din care face parte  Ophiuchus

- zodiacul sideral :    
Berbec   : 19 aprilie – 13 mai   
Taur       : 14 mai     -  19 iunie   
Gemeni  : 20 iunie   -  20  iulie   
Rac         : 21 iulie   -  9   august  
Leu         : 10 august – 15 septembrie   
Fecioara  : 16 septembrie - 30 octombrie
Balanta    : 31 octombrie - 22 noiembrie
Scorpion  : 23 noiembrie - 29 noiembrie
Ophiuchus :30 noiembrie - 17 decembrie
Sagetator   : 18 decembrie – 18 ianuarie
Capricorn   : 19 ianuarie – 15 februarie  
Varsator     : 16 februarie – 11 martie  
Pesti           :  12 martie    -  18 aprilie

- primele date scrise despre Ophiuchus au fost consemnate in jurul anului  90 d.Hr. de catre Ptolomeu
- a nu se confunda  cele 13 constelatii cu cele 12 semne zodiacale
- semnul  nasterii se bazeaza pe tropical si nu pe sideral

- exista  teorii , profeţii şi conspiraţii  aparute cu mai multi ani in urma care vorbesc  despre un fascicul de plasma din centrul galactic (Ophiuchus) care se presupune a fi cauza ascensiunii spirituale
- natura realitatii in sine este definita de 12 arhetipuri ( energii, aspecte) + 1 una ascunsa , cea de-a 13 . Initial, toate cunostintele avansate si adevarul suprem vin de la cel de-al 13 lea factor. Ophiuchus reprezintă al 13-lea factor in sistemul zodiacal si de aceea este ţinut ascuns.

sâmbătă, ianuarie 15, 2011

Noul Nostradamus
Ar putea oare matematica sa prognozeze viitorul?  Un consilier special al CIA şi  Departamentului de  Apărare al SUA crede acest lucru. Daca mai multi oameni ar asculta ceea ce spune Bruce Bueno de Mesquita , poate viitorul omenirii s-ar schimba…

De-a lungul a 25 de ani , de Mesquita a construit si perfectionat un model de computer care poate prezice rezultatul oricarui conflict international, cu conditia ca datele introduse sa fie corecte. Parerile despre munca acestuia sunt impartite (cum altfel?). Unii il trec in categoria impostorilor fara a se deranja sa aduca vreun argument iar altii il considera un  stralucit analist de politica externa. Intr-un interviu dat, de Mesquita spune ca la baza predictiilor sale se afla o ramura a matematicii ezoterice ( game theory) teoria jocului, folosita in analiza interactiunii si teoria alegerii rationale.

Printre predictiile sale  verificate de-a lungul timpului  numim:
- desi neluat in calcul la acea vreme , a prezis ca Andropov va fi succesorul lui Brejnev

- a prezis cu 4 luni inainte evenimentele din piata Tiananmen

- cu 12 ani inainte de a se intampla a prezis revenirea Hong Kong-ului sub tutela Chinei

- a prezis că la moartea lui Khomeini, un ayatollah numit Hojatolislam Khamenei şi un tanar cleric necunoscut  Akbar Hashemi Rafsanjani vor apărea si vor conduce impreuna Iranul

Toate aceste predictii sunt doar cateva din miile facute de prof. Bruce Bueno de Mesquita in ceea ce priveste politica si terorismul international.  Dezastrele naturale , sfarsitul lumii, 2012, etc., desi subiecte care suscita interesul multora, spune  de Mesquita , nu sunt previzibile folosind teoria jocurilor, astfel ca rolul meu de “prezicator “ ramane limitat doar pentru anumite teme ce iau in calcul matematica modului in care oamenii se comporta strategic.

joi, ianuarie 13, 2011

2011 - Schimbari energetice si jocuri de putere


Arhanghelul Uriel – 10 ianuarie 2011 Jennifer Hoffman


In 2011, ca si in anii anteriori, pe masura ce inaintam treptat spre recalibrarea energetica a familiei omenirii, la vibratii si dimensiuni superioare (ceea ce include si planeta Pamant), vom trece printr-un numar de transformari energetice, sub forma de vortexuri si un aflux de energii noi. Am fost implicati in acest proces pentru mai bine de o decada, iar fiecare nou val se cladeste pe cel precedent, in lucrarea lor combinata pentru modificarea corpurilor noastre fizice, fiziologice, psihice, emotionale si mentale, permitandu-ne sa cuprindem mai mult din fiintele noastre spirituale, in corpurile noastre umane, printr-un proces de eliberare a densitatii si inlocuire a acesteia cu lumina.

Noile energii ne transforma corpurile la fiecare nivel si noi reactionam prin simptome fizice, care variaza de la simple dureri de cap pana la boli cronice si debilitante. Pe plan personal, aceste noi energii adauga o gama larga de schimbari ce pot ajunge pana la abaterea completa de la calea obisnuita a vietii, prin eliminarea tuturor elementelor cunoscute, astfel incat sa putem crea ceva diferit. Fiecare val de energie ne permite sa eliberam un strat de densitate, si astfel suntem in fata fiecare limitari cu care am trait pana acum. Schimbarile noastre fizice si de viata sunt rezultatul eliberarii acestei densitati si al recalibrarii vibratiei noastre. pentru a putea incorpora o frecventa energetica superioara. Cateodata, acest proces de eliberare este resimtit asemenea unei morti fizice – si chiar este asa, intr-un fel. Dar, odata ce am depasit procesul de eliberare, ne simtim mai bine, pana ajungem la urmatoarea transformare energetica.

Vortexurile reprezinta concentrari ale energiei, care reflecta fie frumusete, fie violenta extrema. Portalurile reprezinta deschideri in campul energetic al Pamantului prin care curge energia. Pe masura ce ne ridicam, colectiv, nivelul vibratiei, portalurile de energie mai joasa se pot inchide – ceea ce va transforma dinamica energiei planetei, acest lucru fiind deja observabil acum si urmand sa se desfasoare pe parcursul anului 2011 si dupa. Acest proces se dezvolta exponential, pe masura ce capacitatea noastra de a asimila nivele mai inalte de vibratie energetica creste. Din aceasta cauza, ni se pare ca timpul s-a accelerat, pentru ca parasim limitarile timpului linear si trecem intr-un timp Universal, multi-dimensional si non linear, in care ne apropiem mai mult de ceea ce suntem – si anume, energie pura cu potential nelimitat de creatie.

Fiind energie in miscare, suntem profund afectati de orice schimbare a frecventei energetice. Simtul puterii noastre personale se acutizeaza, odata cu fiecare schimbare energetica, deoarece pozitionarea la o vibratie superioara ne permite sa ne accesam adevarata putere, care este Divina si interioara. Neputinta sta in densitate si, prin urmare, indepartarea densitatii conduce la indepartarea limitarilor puterii noastre. Destinul sufletului nostru este acela de a se inalta, iar acesta a constituit telul nenumaratelor noastre vieti. Cu cat ne intelegem mai mult rolul in inaltare, parteneriatul cu Pamantul si faptul ca este vorba despre un proces energetic care se reflecta in lumea noastra fizica si materiala, putem participa la acest proces intr-un mod mai echilibrat, cu gratie si usurinta. 2011 ne va aduce multe schimbari pe plan individual si colectiv – si, intr-o buna zi densitatea pe care o stim va deveni ceva de domeniul trecutului. Pana atunci, vom continua aceasta calatorie a extinderii energiei, pe masura ce ne inaltam spre miracole si ajungem sa ne cunoastem starea de maestru.


miercuri, ianuarie 12, 2011

Dumnezeu nu te intreaba….


Dumnezeu nu te intreaba….


… ce fel de masina ai condus, dar te intreaba cati oameni ai condus cu ea atunci cand aveau nevoie de un mijloc de transport;

… cati metri patrati are casa ta, dar te intreaba cati oameni au fost bine primiti in casa ta;

… despre hainele la moda pe care le ai in dulap, dar te intreaba pe cati oameni nevoiasi i-au imbracat aceste haine;

… ce pozitie sociala ai avut, dar te intreaba cum te-ai comportat cu ceilalti;

… cate proprietati si bunuri materiale ai avut, dar te intreaba cum ti-au condus acestea viata;

… care a fost salariul cel mai mare pe care l-ai avut, dar te intreaba ce compromisuri ai facut pentru a-l obtine;

…cat de mult ai muncit peste program la servici, dar te intreaba cat de mult ai "muncit peste program" cu familia si pentru cei dragi;

… cata lume te-a recomandat, dar te intreaba pe cati ai recomandat tu la randul tau;

… ce meserie ai avut, dar te intreaba daca ai schimbat meseria dupa cea mai buna abilitate a ta;

… ce ai facut sa te ajuti, dar te intreaba ce ai facut sa ii ajuti pe ceilalti;

… cati prieteni ai avut, dar te intreaba pentru cati oameni ai fost un adevarat prieten;

… cum ti-ai aparat drepturile, dar te intreaba cum ai aparat drepturile altora;

… ce vecini ai avut, dar te intreaba ce fel de vecin ai fost tu pentru ei ;

… ce culoare a avut pielea ta, dar te intreaba ce fel de caracter ai avut;

… de cate ori vorbele tale au spus adevarul, dar te intreaba de cate ori nu.


marți, ianuarie 11, 2011

Dilema fiintei umane: Cine suntem si ce dorim cu adevarat?
Kahlil Gibran are o poveste minunată. Fermierii de la sate, pentru a-şi proteja culturile, creează un om fals, o sperietoare de ciori. Aceasta nu este decât un băţ legat de alt băţ; arată aproape ca o cruce. Şi apoi pun nişte haine pe ea, şi poate un vas de lut în loc de cap. Este suficient pentru a face păsările şi animalele să se teamă că e posibil să fie cineva acolo. Îmbrăcămintea şi cele două mâini le fac să creadă că cineva le observă. Pentru animale, este suficient; se ţin departe de fermă.

Gibran a zis: „Odată am întrebat o asemenea sperietoare de ciori: «Îl pot înţelege pe fermierul care te-a făcut – are nevoie de tine. Pot înţelege bietele animale – nu sunt atât de inteligente încât să priceapă că eşti o făcătură. Dar, pe ploaie, pe soare, pe arşiţa verii, pe gerul iernii, continui să stai acolo; pentru ce?»

Iar sperietoarea de ciori a răspuns: «Nu ştii ce mă bucură pe mine. Doar să le fac pe animalele acelea să se teamă este o asemenea plăcere încât merită să rabd ploaia, să rabd soarele, să rabd arşiţa, gerul, tot. Înfricoşez mii de animale! Ştiu că sunt o făcătură, nu e nimic înăuntrul meu, dar nu-mi pasă de asta. Bucuria mea constă în a-i speria pe alţii.»“

Şi vreau să vă întreb: vreţi să fiţi numai ca acest om fals – neavând nimic pe dinăuntru, înfricoşându-i pe alţii, fericindu-i pe alţii, umilindu-i pe alţii, punându-i pe alţii la respect? Viaţa voastră este numai pentru alţii? Vă veţi uita vreodată înăuntru? E cineva acasă, sau nu? Sunteţi interesaţi să căutaţi stăpânul casei?

Stăpânul este acolo – poate adormit, dar se poate trezi. Şi, o dată ce stăpânul s-a trezit înăuntrul vostru, întreaga voastră viaţă capătă noi culori, noi curcubeie, noi flori, o nouă muzică, noi dansuri. Pentru prima dată, vă treziţi la viaţă.''

Osho -  Mecanica mintii 
luni, ianuarie 10, 2011

Horoscop 2011 – Pesti


Cunostintele dobandite de Pesti pana in primavara acestui an vor fi extrem de bine fructificate in a 2-a partea a anului 2011. Tot ceea ce au invatat pana acum le va aduce castiguri mari in urmatorii ani. Odata trecuta data de 8 mai 2011 nicio piedica nu va mai sta in calea Pestilor iar abilitatea de comunicare si claritatea gandirii va sta la baza progresului lor material. Un eveniment fericit poate avea loc in viata acestora in perioada  mai – decembrie 2011.

Noile si multiplele posibilitati in plan profesional din prima jumatate a anului 2011 ii vor aduce pe Pesti in prim-planul superiorilor si ar trebui sa se pregateasca de pe acum sa fie tinta discutiilor celor din jur.

In ciuda  divergentelor din viata de familie si unei lipse de satisfactie in relatia cu partenerul , Pestii trebuie sa-si impuna un comportament amabil . Rezultatul nu va intarzia sa apara! Atentie la tonul si cuvintele folosite in discutiile cu prietenii, fratii sau apropiatii pentru a nu distruge relatii si prietenii vechi.

Pentru Pestii cu o cariera artistica , scris sau comunicatii, perioada mai – noiembrie va fi extrem de benefica. Creativitatea si activitatea acestora va cunoaste apogeul dupa 31 august 2011. Vor avea foarte mult de munca si vor trebui sa ia in considerare noi oportunitati de afaceri.

- va urma -

Horoscop 2011 – VarsatorCateva obstacole intalnite pe parcursul anului 2011, nu-i vor impiedica pe Varsatori sa-si atinga obiectivele propuse pentru acest an. O perioada benefica pentru ei va fi pana in mai, cand din punct de vedere financiar si al relatiilor cu cei din jur, vor avea satisfactia de a le merge totul din plin.

Dupa 8 mai 2011, Varsatorii au nevoie de mare prudenta in luarea deciziilor in ceea ce priveste acceptarea unor responsabilitati mai mari decat cele prezente. Daca nu vor cantari totul corect, ar putea sfarsi pierzand chiar si ceea ce au acum. Vor intalni oportunitati noi in plan profesional si isi vor reintalni prieteni vechi.

Din punct de vedere sentimental , pana in aprilie 2011 niciun nor nu se arata pe cerul relatiei Varsatorilor, desi ii incearca o oarecare doza de sceptimism. Lunile aprilie, iulie si octombrie le vor aduce  evenimente pozitive in acest domeniu de viata.

Finantele Varsatorilor vor cunoaste pana in luna mai un aflux constant, si e bine ca nativii acestei zodii sa-si dramuiasca resursele, deoarece pentru perioada mai – noiembrie 2011 , castagurile vor fi mai mici decat asteptarile si deplasarile frecvente le vor dezechilibra bugetul.

Dupa 16 noiembrie 2011, cariera Varsatorilor va cunoaste un nou avant si vor fi beneficiarii unor oportunitati deosebite in plan profesional. Norocul va fi de partea lor si  Varsatorii trebuie sa stie sa profite din plin de aceasta perioada.

- va urma -


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes