Horoscop 2011 – Capricorn



Se spune ca placerea cea mai mare intr-o calatorie este drumul in sine si nu destinatia. Capricornii vor experimenta din plin aceste placeri si vor gusta rezultatele muncii si determinarii lor pana la sfarsitul acestui an. Inceputul lui 2011 favorizeaza calatoriile lungi si  norocul in plan profesional si financiar. De fapt, intregul an va fi extrem de benefic carierei Capricornilor ,  vor obtine pozitii inalte in zona profesionala si vor reusi  sa se faca cunoscuti publicului larg.

O atentionare pentru nativii acestei zodii ar fi grija in folosirea cuvintelor si conversatiile cu cei din jur pentru a preintampina neintelegerile ce ar putea sta ( pentru unii nativi) la baza pierderii unor provilegii sau chiar pozitiei. Evitati manipularea finantelor sau propietatilor pe numele altora si cheltuielile excesive.

 Incepand cu luna mai 2011, Capricornii vor incepe sa se bucure de beneficiile si realizarile in urma investitiilor facute in ultimele 18 luni. Din punct de vedere social, apar acum noi oportunitati si este bine ca nativii acestei zodii sa profite cat mai mult de aceasta perioada.

Dupa 15 noiembrie, Capricornii vor experimenta statutul de om realizat , personalitatea lor va fi una diferita si se vor bucura de una din cele mai pozitive perioade din viata lor.

- va urma -




Niciun comentariu:

Un produs Blogger.