Horoscop 2011 – Leu



Un inceput mai greu pentru Lei, dar pe masura ce se vor apropia de luna mai , lucrurile vor incepe sa se clarifice din ce in ce mult si pas cu pas vor depasi provocarile, pesimismul si nesiguranta materiala care caracterizeaza aceasta perioada ( ianuarie – mai 2011). Neincrederea si o viziune nu prea clara vor fi piedicile principale in luarea deciziilor importante si strategice pentru ei. Este bine ca pana in primavara sa evite schimbarile majore si abia de-atunci sa puna in aplicare planurile si proiectele de viitor.

Incepand din mai 2011, norocul se hotareste sa se intoarca de partea lor si, in sfarsit, vor incepe  pentru Lei, realizarile financiare si progresul economic mult asteptat. Calatoriile de placere sunt bine aspectate in aceasta perioada si va vor aduce beneficii neasteptate. Vesti bune in plan sentimental in lunile februarie, iulie, septembrie si noiembrie. Atentie la provocarile venite din partea membrilor familiei si grija deosebita la cuvintele adresate acestora. Nu cedati tentatiei de a-i pune la punct si veti depasi aceste probleme.

Sfarsitul anului va fi unul deosebit  si dupa aproape doi ani Lei isi vor gasi linistea materiala si sentimentala. Energia debordanta ce-i va cuprinde in aceasta perioada a anului 2011, realizarile sociale si succesul general vor face din Lei niste vedete ale sfarsitului de an.

- va urma -







Niciun comentariu:

Un produs Blogger.