Horoscop 2011 – Pesti


Cunostintele dobandite de Pesti pana in primavara acestui an vor fi extrem de bine fructificate in a 2-a partea a anului 2011. Tot ceea ce au invatat pana acum le va aduce castiguri mari in urmatorii ani. Odata trecuta data de 8 mai 2011 nicio piedica nu va mai sta in calea Pestilor iar abilitatea de comunicare si claritatea gandirii va sta la baza progresului lor material. Un eveniment fericit poate avea loc in viata acestora in perioada  mai – decembrie 2011.

Noile si multiplele posibilitati in plan profesional din prima jumatate a anului 2011 ii vor aduce pe Pesti in prim-planul superiorilor si ar trebui sa se pregateasca de pe acum sa fie tinta discutiilor celor din jur.

In ciuda  divergentelor din viata de familie si unei lipse de satisfactie in relatia cu partenerul , Pestii trebuie sa-si impuna un comportament amabil . Rezultatul nu va intarzia sa apara! Atentie la tonul si cuvintele folosite in discutiile cu prietenii, fratii sau apropiatii pentru a nu distruge relatii si prietenii vechi.

Pentru Pestii cu o cariera artistica , scris sau comunicatii, perioada mai – noiembrie va fi extrem de benefica. Creativitatea si activitatea acestora va cunoaste apogeul dupa 31 august 2011. Vor avea foarte mult de munca si vor trebui sa ia in considerare noi oportunitati de afaceri.

- va urma -





Niciun comentariu:

Un produs Blogger.