Horoscop 2011 – Sagetator



2011 va fi un an karmic pentru Sagetatori si vor culege acum roadele actiunilor din trecut. Anul va debuta cu un plus de responsabilitate in plan profesional, multa munca si presiuni din partea sefilor. Nu cedati ispitei de a incalca reguli si norme sau tentatiei de a fenta legea. Atata timp cat veti ramane de partea corecta si morala a afacerilor, nu vor intarzia sa apara si rezultatele asteptate. Nu sunt excluse shimbari de locatie in plan profesional sau un nou loc de munca.

Pana la inceputul lunii mai, problemele casnice raman o prioritate pentru Sagetatori si daca deja a fost  planificata o achizitie imobiliara , acest lucru se va intampla tot acum. Dupa 8 mai , munca de creatie va fi bine rasplatita. Mintea Sagetatorilor va fi foarte  activa si cunostintele acumulate acum vor fi motivul realizarilor si succesului pentru restul anului precum si urmatorii 3-4 ani.  

Perioda de mijloc a anului ar putea aduce Sagetatorilor o crestere constanta a cheltuielilor inutile, cresterea angajamentelor dar si relatii nefavorabile pozitiei sociale. Sfarsitul anului va fi perioada cea mai cea mai plina de satisfactii a anului 2011. Dincolo de bucuriile si realizarile extreme de magulitoare, nativii acestei zodii ar trebui sa tina seama la discutiile si cuvintele folosite cu cei din jur pentru a nu-si face dusmani.
Pentru cei singuri , poate aparea o frumoasa relatie  in plan sentimental iar lunile februarie, mai, octombrie si noiembrie sunt deosebit de favorabile iubirii.

- va urma -








Niciun comentariu:

Un produs Blogger.