Horoscop noiembrie 2016



A doua Super Luna Plina din acest an - si de departe cea mai mare (aproape), ridica concentratia vibratiilor lunare si solare la un nivel peste medie. Urmarea ? O crestere constanta a activitatii seismice, mai ales in perioada 11 - 17 noiembrie, furtuni si maree puternice dar si o activitate deosebita a vulcanilor.

Noiembrie incepe sub influenta Lunii Noi din 30 octombrie iar evenimentele din jurul acestei date sunt doar o rapida trecere in revista a spectacolului acestei luni. 14 noiembrie , o data sensibila, ziua in care are loc Super Luna Plina la 22* Taur, poate aduce neobisnuit de puternice furtuni, precipitatii si o activitate intensa a scoartei Pamantului. O harta astrologica a Pamantului pentru perioada 11 - 17 noiembrie, evidentiaza zone sensibile pe glob, cum ar fi: Japonia, Estul Australiei si Canadei, Nordul si Estul Europei, Egiptul, Orientul Mijlociu.

In plan subtil, aceste vibratii puternice ii vor afecta in special pe cei nascuti in semne fixe ( Taur, Leu, Scorpion si Varsator) din jurul gradului 23. Daca va numarati printre acesti "privilegiati", este mai mult decat posibil sa va confruntati cu un aspect negativ si sa fiti   implicat direct sau indirect... prin persoane din jurul dumneavoastra.

In plan general, putem folosi trei cuvinte care sa descrie atmosfera lunii noiembrie.
                              Teama - Lacomie - Tradari

In incercarea de a schita un tablou al evenimentelor celeste, trebuie sa mentionez planeta Neptun care isi paraseste aspectul retrograd din Pesti pe 19 noiembrie ( surprize mari in viitorul apropiat), cuadratura Jupiter - Pluton la grad exact pe 24 noiembrie, Luna Noua care trimite sageti otravite lui Neptun si un Pluton in conjunctie cu Venus, toate creioneaza un aspect general in care se combina frica, paranoia si teama in sfera politica, economica si culturala.
Cum economia mondiala nu este una dintre cele mai stabile, vom asista la miscari necontrolate pe piata financiara, sensibilitatea acesteia fiind data de miscarile politice  din aceasta perioada.
Pe de alta parte vom asista la o desteptare a multimii, isterii ( regizate sau nu) in masa si iesiri de sub control. Foarte multe scandaluri asociate cu frauda financiara si/sau morala, tradari, loviri sub centura, institutii importante ce se indeparteaza tot mai mult de scopul ( cel putin declarat) de a servi poporul.

 Vibratiile Lunii Noi din 29 noiembrie si arcul format de Soare si Luna din aceasta perioada in contextul astral al lunii noiembrie, ne pregatesc pentru una dintre rasturnarile de situatie de neimaginat acum.

 PS.  Priveste atent cerul si nu rata stirile!!!



Niciun comentariu:

Un produs Blogger.