Horoscop decembrie 2016



Ne asteapta lucruri interesante si incitante si nu este vorba doar de apropierea sarbatorilor de Craciun sau a Noului An !!! Avem o Super Luna Plina ( a 3a si ultima din acest an) in Gemeni, Marte schimba semnul, Mercur intra in retrogradare iar Uranus in sfarsit, intra in mers direct. Multi vor da din umeri si gandi: Asa, si ?!

Concret, vom asista la schimbari. Schimbari in jurul, in afara si inlauntrul nostru. Schimbari calculate si luate rapid. Proiecte de calatorie, bagaje facute in graba, intalniri neasteptate cu persoane din trecut sau gasirea unor lucruri crezute pierdute. Aceasta la nivel personal.

In plan general vom asista la surprize majore in plan financiar si politic. Vor fi favorizati barbatii in pozitii de autoritate in toate aceste sectoare de viata, nu fara incrancenari, rabufniri si manifestari sociale. Miscari suspecte si manipulatoare in sectorul financiar, in special spre sfarsitul lunii decembrie, vor incerca sa pacaleasca buna-credinta si naivitatea maselor. Spre norocul nostru, aceasta influenta inselatoare data de Neptun, se va limpezi relativ repede si multi vor fi treziti brutal la realitate.


Din punct de vedere climateric, Super Luna din 14 decembrie, conjunctia Soare /Mercur din 28 decembrie si Luna Noua din 29 vor influenta puternic activitatea atmosferica, seismica si geomagnetica. Vant extrem de puternic,  precipitatii abundente, defectiuni si dereglari de aparate, transporturi intarziate,greve,proteste,etc. De retinut 11, 19 si 28 decembrie. 
Cei care si-au programat  concedii, excursii sau calatorii in jurul acestor date este bine sa-si faca din timp si un plan B.




Niciun comentariu:

Un produs Blogger.