Codul Omega

marți, noiembrie 30, 2010

Un imens complex de pesteri se afla sub piramidele egiptene


Un sistem urias de pesteri, grote si incaperi subterane se afla ascuns sub uriasele piramide din platoul Giza, sustine Andrew Collins, un explorator britanic, care este convins ca a descoperit misterioasa lume subpamanteana a faraonilor egipteni.

„Exista o zona imensa, neatinsa pana acum de arheologi, care reprezinta un ecosistem extrem de elaborat in care traiesc lilieci, serpi veninosi, paianjeni din specii rare si, posibil, organisme inca necunoscute oamenilor de stiinta”, afirma britanicul.

Collins, care va publica o carte despre descoperirile sale in luna septembrie, a anuntat ca a descoperit intrarea intr-o lume subterana, dupa ce a citit memoriile unui diplomat din secolul al XIX-lea. „In scrierile sale, consulul britanic Henry Salt, povesteste cum a investigat un sistem gigantic de catacombe in anul 1817, in compania exploratorului italian Giovanni Caviglia. In document se spune ca acestia au explorat pesterile pe sute de metri, pana in momentul in care au descoperit patru incaperi uriase din care pareau sa porneasca alte tuneluri si grote”, sustine acelasi Collins.
Conform englezului, vechii egipteni cunosteau aceste pesteri, numele vechi al platoului Giza, Rostau, insemnand nimic altceva decat „intrarea in tuneluri” Acesta este convins ca incaperile subterane sunt vechi de zeci sau poate chiar sute de mii de ani, si ca in ele se ascund secrete nebanuite ale istoriei trecute.

Nu toti sunt insa de acord cu descoperirea lui Andrew Collins. Zahi Hawass, director al Consiliului Suprem al Antichitatilor din Egipt, a tinut sa dezminta informatia, sustinand ca in platoul Giza nu exista nimic care sa nu fie deja cunoscut arheologilor egipteni.

PS: Fotografia de mai sus este realizata de Ibrahim Mohammedani in data de 31 Octombrie 1927 . Astfel cu foarte multi ani  înainte de finalizarea barajului din Aswan în 1970,  Nilul revarsa anual, inunda multe hectare de teren, de multe ori până la marginea platoului Giza. Aceasta fotografie este destul de rara si autentica , prezinta un vaslas la N-E de Marea Piramida. Lectorul Tufts care conduce Departamentul de Arhiva Giza in cadrul Muzeului de Arte Frumoase din Boston declara ca cel mai probabil vaslasul mergea cu barca pe propriile sale campuri .Cantitatile de ploaie au scazut considerabil de-a lungul anilor iar aceasta priveliste nu va mai putea fi vazuta niciodata . Este o raritate din epoca trecuta pentru ca acum pe acele locuri este o zona asfixiata azi de drumuri si cladiri.


Sursa: Descopera


duminică, noiembrie 28, 2010

Vremea activarii ADN-ului interdimensional

             

  …channeling Kryon

Stratul trei din ADN (Netah Merkava Eliyahu – (netah mer-ka-vá eli-iá-u) este “Stratul Inaltarii”. In orice caz, el este doar cel care ,,arata cu degetul" catre straturile interdimensionale care asigura, cu adevarat, statutul de inaltare. In numerologie, numarul trei este un ,,catalizator" si lucreaza cu stratul sase din ADN, stratul ,,Rugaciunii si comunicarii". Aceasta creeaza un 9 (3 + 6), care in numerologie inseamna ,,implinire". Conform lui Kryon, acest strat mai este asociat cu glanda pineala.

ADN-ul are o adancime de 12 straturi. Fiecare strat de ADN are doua atribute majore care echilibreaza. Asadar, exista in total 24 de atribute. Stratul pe care il puteti vedea in realitatea voastra il vom numi numarul unu - stratul biochimic. Desi este imposibil sa listam numeric si sa enumeram lucruri interdimensionale, le vom numara totusi de la 1 la 12, pentru a va ajuta sa intelegeti.

In vreme ce stiinta voastra observa 11 dimensiuni, de fapt exista 12. Si le spunem din nou fizicianului si omului de stiinta: sunteti pe drumul cel bun, insa uitati sa il numarati pe zero. Zero nu este "nimic" si nu este "infinit" Este un numar intreg, care este interdimensional. Atunci cand veti incepe sa-l folositi in matematica voastra bazata pe 12, va fi magia de care aveti nevoie si cea care va va propulsa pana la stele. Pentru ca, intr-adevar, zero-ul din matematica bazata pe 12 este singurul numar care detine potentialul a ceea ce ar putea fi si a ceea ce a fost: un numar interdimensional. Nu exista nimic in matematica voastra curenta, care sa detina acest tip de energie. Matematica bazata pe 12 va va ajuta in fizica, care este in afara 4D. Este metoda de calcul a viitorului.

Cele 12 straturi de ADN, atunci cand sunt vazute interdimensional, se grupeaza intr-un cub care se potriveste foarte frumos in interiorul formei geometrice identificata de voi ca fiind tetraedrul stelat. Asa il vedem noi, atunci cand va privim. Vedem programarea - vedem cine ati fost; vedem potentialele, lectiile de viata si programul cristalin - care toate sunt incluse in ADN. Atunci cand rostim cuvantul ADN ne referim la el in intregime, nu doar la genomul uman, pe care il stiti ca pe singurul strat ce poate fi vazut in realitatea voastra 4D. Vorbim despre toate cele 12. Astazi o sa vorbim despre primele trei.

ADN-ul este structurat in patru grupe de cate trei. Fiecare grupa are un nume si un scop. In cadrul fiecarei grupe, fiecare dintre cele trei straturi are, la randul lui, un nume si un scop, insa exista o relatie pe care ar trebui sa o stiti intre unu, doi si trei. Cel de-al treilea strat din fiecare grupa este catalizatorul pentru primele doua. Este un catalizator al "ingaduirii schimbarii." Din nou, este dificil de explicat cum ar putea fi aceasta, insa o vom spune din nou: stratul trei din fiecare grupare este catalizatorul pentru straturile unu si doi. Prin urmare, al treilea strat din fiecare grup este cel mai important dintre cele trei.

Am vorbit despre stratul doi ca fiind stratul fricii. Este mai mult decat atat, stiti? Este stratul emotional. Intr-adevar, interdimensional, acest al doilea strat este cel care transmite esenta si semintele emotiei umane. Dupa cum stiti, el poate afecta, in mare masura, stratul numarul unu, deoarece emotiile voastre va influenteaza deseori chimia corpului.

Activarea stratului al treilea din ADN

Stratul trei este catalizatorul pentru unu si doi. Este ceea ce am numit "stratul inaltarii". Este stratul care realmente este cel mai apropiat de Spirit. Celelalte straturi din ADN contin multe lucruri. Am discutat despre lectiile de viata care se afla acolo: ramasitele din viata trecuta care se afla acolo, contractele care se afla acolo, gata sa fie schimbate. Exista chiar un strat care se aliniaza cu energia miscarilor planetare (stratul astrologic). Si apoi exista stratul cel mare - cel pe care il numim "strat calauzitor". Ceea ce voi numiti "ghizi" reprezinta parte din ADN-ul vostru interdimensional. O parte interdimensionala a fiecarei fiinte umane este Reteaua Cristalina Cosmica, esenta Divinitatii din acest Univers. Ei "fac act de prezenta" in perceptia voastra, drept ghizii si ingerii vostri protectori.

ADN-ul vostru interdimensional si nu static. El se schimba in fiecare zi din viata voastra. Ce anume ingaduiti? Ce nu ingaduiti? Ce fel de vibratie preluati, sau pe care va opuneti sa o amplificati? ADN-ul raspunde si se schimba in mod corespunzator. Acesta a fost dintotdeauna un sistem dinamic. ADN-ul nu este batut in cuie. Planul stratului unu reprezinta "amprenta" voastra biologica, insa celelalte straturi sunt mereu in miscare. Daca le schimbati suficient de mult pe celelalte, atunci inclusiv stratul pe care il vedeti se va schimba.

Stratul inaltarii este, de asemenea, asociat cu o parte din corp. Glanda pineala reprezinta comunicarea cu stratul inaltarii din ADN. Ceea ce se intampla cu stratul trei - prin intermediul glandei pineale, care comunica - modifica stratul unu (stratul biologic) si stratul doi (stratul emotional). Acum, lemuriene, vreau sa vii cu mine si sa te privesti in oglinda! Capul tau este un pic diferit fata de cum era in Lemuria, deoarece pe atunci glanda pineala era uriasa. Acesta este modul in care a inceput, chiar daca exista unii savanti care se intreaba daca intr-adevar aveti nevoie de ea, acum. Aproape ca a disparut, spun ei.  Si totusi…fiti atenti! Parte din evolutia omenirii se va inversa. Atunci cand incepeti sa conectati glanda pineala si atributele comunicarii ei, cu stratul al treilea, acea parte care a fost adormita va redeveni activa. Glanda pineala va incepe sa creasca din nou. Dar de data aceasta nu se va schimba forma capului, insa va spun ca ea va creste! Asa ca le spunem biologilor: “ Pe masura ce omenirea evolueaza in acest mileniu, luati aminte la glanda pineala marita”.

O portiune din creier, la fel ca si ADN-ul, este consacrata lucrurilor din 4D. Mare parte din el, oricum, este consacrata lucrurilor interdimensionale. Din nou, e la fel ca ADN-ul. Cine sunteti voi? Cine ati fost? Ce se intampla? Acel procesor central pe care il numiti "creier" face multe – cu mult mai multe decat orice biolog considera sau poate masura in prezent. Si nu e intamplator faptul ca procesul sinapsei neuronale este electric. Vorbim acum despre magnetism. Nu e intamplator faptul ca reteaua magnetica a planetei s-a schimbat si s-a aliniat cu ADN-ul interdimensional, intr-o unitate de procesare interdimensionala, numita "creier uman". Aceasta explica si de ce exista zeci de mii de oameni pe Pamant, care incep sa-si puna intrebari spirituale: "Exista mai mult decat atat? Ce se petrece? Este Dumnezeu mai mare decat ni s-a spus? Vrem sa stim." Este epoca trezirii! Cu adevarat, este epoca aducerii aminte!


Interviu cu Dumnezeu


- Ai vrea să-mi iei un interviu, deci… zise Dumnezeu.
- Dacă ai timp… i-am răspuns. Dumnezeu a zâmbit.
- Timpul meu este eternitatea… Ce întrebări ai vrea să-mi pui?
- Ce te surprinde cel mai mult la oameni?

Dumnezeu mi-a răspuns:
- Faptul că:  se plictisesc de copilărie, se grăbesc să crească… iar apoi tânjesc să fie copii;
 îşi pierd sănătatea pentru a face bani… iar apoi îşi pierd banii pentru a-şi recăpăta sănătatea;  se gândesc cu teamă la viitor şi uită prezentul, iar astfel nu trăiesc nici prezentul, nici viitorul;  trăiesc ca şi cum nu ar muri niciodată şi mor ca şi cum nu ar fi trăit.

Dumnezeu mi-a luat mâna şi am stat tăcuţi un timp. Apoi am întrebat:
- Ca părinte, care ar fi căteva dintre lecţiile de viaţă pe care ai dori să le înveţe copii tăi?
- Să înveţe că:  durează doar căteva secunde să deschidă răni profunde în inima celor pe care îi iubesc… şi că durează mai mulţi ani pentru ca acestea să se vindece;  un om bogat nu este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin;  există oameni care iubesc dar, pur şi simplu, încă nu ştiu să-şi exprime sentimentele; doi oameni se pot uita la acelaşi lucru şi că pot să-l vadă în mod diferit ;  nu este suficient să-i ierte pe ceilalţi şi că, de asemenea, trebuie să ierte pe ei înşişi.

- Mulţumesc pentru timpul acordat… am zis umil. Ar mai fi ceva ce ai dori ca oamenii să ştie?
Dumnezeu m-a privit zâmbind şi a spus:
- Doar faptul că sunt aici... Intotdeauna.

vineri, noiembrie 26, 2010

Fenomenul OZN si portile stelare(stargate)


Prin definitie, portalul reprezinta o cale de acces. Poate fi minuscul, la nivel subatomic, sau poate fi foarte mare. Un portal foarte mare se mai numeste si Poarta Stelara. In termeni stiintifici, avem conceptul de "gaura de vierme" pentru a exprima portalurile si portile stelare. Acestea sunt gauri de vierme care conecteaza o zona din Univers de o alta zona. Ele exista in spatiu si timp si pot fi accesate in diverse moduri.

Portaluri de Constiinta
Fiinta noastra este compusa din multiple niveluri si dimensiuni de constiinta, pe care le putem accesa folosind portaluri de constiinta. Un exemplu il reprezinta o meditatie in care vizualizam o usa care se deschide catre o alta dimensiune. O astfel de meditatie poate declansa o experienta de extindere a constientei. Exista multe moduri in care se poate realiza aceasta. Putem de exemplu sa ne imaginam o usa din spatele careia radiaza Lumina Aurie, apoi sa vizualizam (simtim) cum deschidem usa si pasim in Lumina Aurie. In unele cazuri putem avea ghidul nostru spiritual principal care ne inmaneaza o cheie pentru deschiderea usii.

O alta metoda este reprezentata de vizualizarea unei nave spatiale cu care ne ridicam foarte sus, lasand Pamantul in urma, apoi simtind cum nava este inundata de Lumina Aurie. Dupa ce stralucirea aurie incepe sa scada, suntem deja in dimensiunea superioara. Intr-o oarecare masura, metoda standard de meditatie in care coboram o scara si intram apoi intr-un tunel, are un efect asemanator. Vizualizandu-ne intr-o realitate alternativa sau alta dimensiune, cream un portal de constiinta care ne duce intr-o stare de constienta extinsa.

Portaluri Fizice
Andromedanii, unul dintre grupurile ET ce ne viziteaza planeta, folosesc o Poarta Stelara fizica pentru a se deplasa din galaxia lor catre galaxia noastra. In vreme ce andromedanii mai evoluati nu au nevoie sa foloseasca acest portal, marea majoritate (ce vibreaza de la 7D in jos) calatoresc prin Poarta Stelara pentru a ajunge in lumea noastra. Calatoria inter-galactica este in mod normal rezervata (nativ) pentru cei care vibreaza de la 9D in sus.

Portalurile Fizice sunt accesate prin comutarea pe frecventa portalului, foarte asemanator cu reglarea unui radio (circuit oscilant rezonant) pe frecventa unui post dorit. OZN-urile calatoresc de-a lungul liniilor energetice care se extind prin spatiu si timp si, de obicei, acceseaza portalurile in locatii unde exista vortexuri, locatii in care liniile de camp se intersecteaza intr-un mod rezonant amplificator. Pe masura ce OZN-ul calatoreste prin spatiu-timp, sistemul de propulsie electromagnetica detecteaza coordonatele exacte ale portalului si le acceseaza prin alinierea campului electromagnetic pe frecventa portalului respectiv, permitand portalului sa se deschida si sa pemita trecerea navei cosmice.

Portaluri Dimensionale
De-a lungul spatiului si timpului exista un numar infinit de mici portaluri care permit sufletelor sa calatoreasca intre dimensiuni. Aceste portaluri folosesc Geometria Sacra a spatiului si timpului, care consista in ceea ce numim Floarea Vietii (matrici de tetraedron stelat 64) precum si alte configuratii. Dimensiunile inferioare si superioare (in termeni de frecventa) sunt accesate prin portalul aflat in varful piramidei unui octaedron. Exista si alte geometrii care faciliteaza calatoria interdimensionala dar, pentru simplitate, va fi considerat exemplul tetraedron/octaedron.

Prin folosirea unui circuit electric si a unei anumite configuratii a campului electromagnetic generat, se poate accesa un portal catre o dimensiune superioara sau inferioara. Atunci cand un OZN doreste sa calatoreasca intr-o dimensiune superioara, se foloseste o anumita configuratie electromagnetica in circuitul electric din tetraedru/octaedru si nava cosmica intra in varful piramidei accesand o octava de frecventa superioara printr-o mini "gaura de vierme" care se formeaza la apex-ul piramidei. Daca OZN-ul doreste sa calatoreasca intr-o dimensiune inferioara, se modifica configuratia campului electromagnetic intr-o polaritate inversa, ceea ce deschide un portal catre dimensiunea dorita in varful piramidei opuse a octaedrului.

Chiar daca avem de a face cu doua piramide opuse cu baza comuna (octaedru), nu exista sus si jos in sensul pe care il folosim noi. Configuratia campului electromagnetic generat de catre circuitul din octaedru este cea care determina daca portalul se va deschide in "sus" sau in "jos" (in termeni de frecventa dimensionala).

Portaluri Universale
In centrul celor mai multe galaxii exista o pereche gaura neagra/gaura alba care permite accesul in universuri alternative. Aceste uriase porti stelare sunt portaluri intre universuri. in cele mai multe cazuri, ele sunt deja setate pe frecventa Universului Pereche (realitate reflectata) care are o polaritate opusa universului din care se initiaza calatoria. In mod normal, Universurile exista ca si perechi si pot fi imaginate ca figuri 8 (infinit). Daca iesim dintr-un Univers, intram printr-o "gaura neagra" si apoi intram in alt Univers printr-o "gaura alba". Gaurile Negre absorb energie in vreme ce Gaurile Albe emit energie. O combinatie gaura Alba - gaura Neagra formeaza o "gaura de vierme".

In principiu, un suflet trebuie sa vibreze de la 10D in sus (frecventa taramurilor Dumnezeiesti) pentru a calatori printr-un astfel de portal. Sufletele care vibreaza de la 11D in sus calatoresc intre universuri direct, fara a avea nevoie de portalurile universale. Ele pot crea oricand un portal prin propria constiinta.

Sufletele care vibreaza la nivel 8D (inclusiv Sananda) pot calatori in primele 8 dimensiuni. Cu toate acestea, este greu pentru asemenea Fiinte sa coboare mai jos de 6D. De aceea ele aleg sa comunice telepatic si energetic cu oamenii in loc sa umble fizic printre noi, pe Pamant. Acesta este motivul pentru care exista foarte putini Maestri Inalti printre noi, multi dintre ei, incluzand yoghinii foarte avansati, traind in solitudine in munti. In afara de aceasta, Maestrii au permisiunea de a interveni in viata noastra numai in moduri foarte specifice iar aparitia lor publica ar interfera in mod normal cu evolutia sufletelor de pe planeta (aceasta realitate se va schimba totusi pe masura ce pe Pamant vor ramane numai suflete luminoase).

Comentarii
Pentru a accesa diverse portaluri si Porti Stelare, sufletele trebuie sa aiba in mod uzual un anumit nivel evolutiv. In acest Univers in care se desfasoara marele experiment al Liberului Arbitru exista bineinteles si exceptii de la regula de mai sus. Unele dintre grupurile ET negative ce se mai afla inca in sfera planetara au reusit sa ajunga aici din alte continuum-uri spatio-temporale. Precum hack-erii dezasambleaza coduri software si interfera cu logica programului, la fel se intampla si in Univers (in opinia mea, la aceasta au contribuit in functie de interese temporare si anumite rase stelare mai avansate tehnologic, care, la anumite momente au facut transfer tehnologic in maini "nepotrivite").

Din acest motiv (si din altele) a fost permisa Interventia Divina pe Pamant. In esenta, oricine are un anumit nivel de cunoastere tehnica (cunostinte avansate de fizica si matematici superioare) poate construi o nava spatiala capabila sa calatoreasca prin portaluri si porti stelare. Liberul Arbitru ridica chestiuni foarte sensibile in ceea ce priveste calatoria interdimensionala, similar cu dezvoltarea bombelor nucleare de catre oameni, dupa intelegerea avansata a atomului si reactiilor nucleare. In acest sens, suntem avertizati de ghizii de Lumina sa nu facem astfel de experimente de accesare a portalurilor si Portilor Stelare, prin cine stie ce inovatii tehnice, pana nu am evoluat suficient ca sa intelegem ceea ce facem.

joi, noiembrie 25, 2010

7 Secrete pentru a va cunoaste Sinele Superior


Fiecare dintre noi este conectat cu Divinul. Sinele nostru Superior depaseste cu mult intelegerea pe care o avem noi , prin mintea noastra constienta. Aceasta este puterea pe care au accesat-o toate geniile si toti invatatii din istorie. Deasemenea este si locul in care se produc miracolele si toata magia din viata noastra. Iata in continuare sapte pasi pentru a ajunge sa va contactati Sinele Superior.

1. Credinta si Asteptarea: Transformati-va modul de a vedea lumea!

Primul pas este SA CREZI ca ai un Sine Superior cu care sa poti stabili o comunicare! Apoi, in fiecare zi sa te astepti ca aceasta comunicare sa se imbunatateasca, pe masura ce tu te concentrezi cu sarguinta pe dezvoltarea interioara. Fara aceste doua cerinte esentiale, este greu sa obtii ceva in viata, chiar si la nivel fizic. Pentru cresterea interioara, aceste doua calitati sunt de baza. Asa ca stabileste-ti ca SCOP sa reusesti sa-ti contactezi Sinele Inalt , revino asupra acestui scop zilnic, si mentine-ti dorinta cu hotarare pana cand succesul e de partea ta.

Suntem crescuti initial cu o perspectiva materialista asupra lumii care neglijeaza rolul Spiritului. Pentru a stabili o legatura stransa cu taramurile spirituale e nevoie ca intreaga noastra fiinta - constienta si subconstienta- sa fie adecvata SCOPului nostru. In orice activitate majora trebuie sa stabiliti intai regulile jocului si modul in care se va juca. La fel este si cu contactarea Sinelui Superior. De aceea cautati scrieri sau invataturi care sa va extinda intelegerea Universului ca fiind in mod fundamental un taram al Constiintei si al Mintii.

2. Singuratate si Meditatie
In mod regulat faceti-va timp pentru voi, cand sa fiti complet singuri. De preferat intr-un loc linistit. Doar stati in liniste, fara nici un fel de asteptari. Nu faceti NIMIC. Va veti simti destul de neconfortabil si de ciudat, la inceput . Insistati,. Dati timp si loc pentru ca vocea interioara sa se poata face auzita. Si o veti auzi ori in timpul acela de tacere , ori mai tarziu, in cursul zilei. Un moment de sincronicitate se va produce; cineva va va spune exact ce aveti nevoie sa auzi sau veti avea o revelatie fulgeratoare. Toate geniile din istorie si-au gasit timp sa stea singuri, in liniste absoluta. Si tu ar trebui sa o faci.

In timpul meditatiei lucrati ca sa va disciplinati mintea si sa reduceti la tacere sporovaiala permanenta care intervine in mod constant. Creati un vas pur pe care sa il umple Sinele Superior. Urmariea propriei respiratii este o disciplina de meditatie excelenta, la fel ca si concentrarea asupra flacarii unei lumanari. Sau puteti vizualiza o minge de lumina aurie in plexul solar care va inunda intregul trup cu energie si vindecare. Sunt multe practice pe care le puteti studia si folosi.

3. Jurnalul
Tineti un jurnal cu trairile, emotiile, visele si intuiile pe care le aveti zilnic. Asta va v-a ajuta sa intrati in contact mai strans cu profunzimile intuitiei interioare. Aici puteti sa puneti intrebari Sinelui Superior si apoi sa notati orice raspuns sau intuitie primiti. Daca faceti lucrul acesta cu regularitate , avand credinta si asteptari pozitive, veti primi cu siguranta raspunsurile de care aveti nevoie.

4. Dialogul interior
Purtati un dialog interior cu Sinele Superior. Pentru urmatoarele 40 de zile, hotarati-va sa fiti in legatura cu acesta pe parcursul intregii zile. Spuneti-ii : " Stiu ca esti acolo si as vrea sa te cunosc si sa iti accord atentia cuvenita. Te rog, incepe sa imi vorbesti si ghideaza-mi viata". Nu va ingrijorati ca la inceput dialogul se va desfasura doar intr-un singur sens. Amintiti-va ca nu ati mai comunicat de decenii! Are sa va ia un pic de timp sa indepartati panzele de paianjen ! Continuati cu acest dialog interior ca si cand ati vorbi unui prieten: palavragind, punand intrebari, impartasindu-va sperantele si apoi incepeti sa ascultati raspunsurile. Vor veni, fiti siguri!

5. Lectiile de viata
Priviti viata ca pe o scoala a misterelor. Credeti ca intreaga voastra existenta - evenimentele, situatiile si oamenii- au fost structurate CU PRECIZIE pentru a va invata exact ceea ce trebuie sa stiti in acest moment. Abordati viata ca si cand intreaga creatie conspira pentru a va face bine voua! Ori de cate ori se intampla ceva in viata voastra, de bine sau de rau, intrebati-va care e lectia de invatat de aici. Chiar si personajele si situatiile mai neplacute au fost in mod deliberat puse in calea voastra ca o provocare care sa va ajute sa va dezvoltati. Cand incepeti sa vedeti viata ca pe o piesa in care voi jucati rolul principal, atunci si rolul Sinelui Superior va deveni din ce in ce mai evident in viata voastra. Notati-va descoperirile in jurnal.

6. Visele
Asteptati-va ca Sinele Superior sa va vorbeasca in vise. Inainte de a merge la culcare, faceti cateva miscari de gimnastica: intinderi, aplecari... ca sa va relaxati total corpul. Puneti Sinelui Superior o intrebare si asteptati-va sa primiti raspunsul in vis. Cand va treziti, amintiti-va tot ce puteti din visele voastre si scrieti in jurnal. Daca nu aveti abilitatea de a va aminti visele, a o capata necesita ceva timp si perseverenta. Cu toate acestea, cu rabdare, veti incepe sa va amintiti visele si sa primiti raspunsurile de la Sinele Superior

7. Constientizarea/ Atentia
Concentrati-va din ce in ce mai mult pe clipa prezenta, pe ACUM. Cand mancati, fiti constienti de ce mancati. Singurul moment real este cel de acum - trecutul e pentru vecie dus, iar viitorul nu a venit inca. De aceea, lucrati pentru a va curata mintea de griji, iluzii si extrapolari. Alungati forfota mentala si creati spatiu pentru a fi umplut de Sinele Superior.

Rabdarea este catalizatorul progresului !

Amintiti-va ca se poate sa va fi petrecut intreaga viata complet separat de Sinele Superior. De aceea va va lua ceva timp sa invatati cum sa restabiliti legatura. Orice lucru important, care merita a fi facut, necesita timp si antrenament. Fiti vigilenti si practicati cei sapte pasi zilnic si veti primi raspunsurile de care aveti nevoie. Nu uitati: Sinele Superior vrea sa fie in contact permanent cu voi. De fapt, chiar si numai a vorbi de el ca de ceva diferit de voi, este un lucru contradictoriu. Sinele Superior, de fapt, sunteti voi ! Voi cei adevarati. Asa ca, luati legatura cu VOI!

Art.de: Prof. Dr. Asoka Selvarajah (autor al cartii : 7 Golden Secrets of Knowing Your Higher Self )
miercuri, noiembrie 24, 2010

Suntem programaţi genetic din spaţiu?

                                                                                            

In urmă cu ceva vreme, făcea senzaţie ştirea potrivit căreia un craniu descoperit prin anii ’30 în Mexic ar fi fost autentificat ca fiind…uman-extraterestru! Aşa-numitul "Starchild skull" – care a declanşat o sumedenie de controverse aprinse- a relansat şi ipoteza potrivit căreia în ADN-ul uman ar fi intervenit şi vizitatori din spaţiu, preocupaţi în continuare de evoluţia pământenilor.

Craniul hibrid, de om-extraterestru
Zece ani i-au trebuit lui Lloyd Pye să ajungă la concluzia că faimosul "Starchild skull" - un craniu descoperit prin anii ’30 de o adolescentă aflată în vacanţă în regiunea mexicană Sierra Tarahumara şi ajuns în 1998 în posesia soţilor Ray şi Melanie Young din El Paso, Texas- ar fi un hibrid, adică rezultatul “genetic” dintre o femeie umană şi un extraterestru. De profesie psiholog, Lloyd Pye, care a lucrat o perioadă şi pentru intelligence-ul militar din SUA, s-a făcut cunoscut prin pasiunea sa pentru fenomenele la graniţa ştiinţei (Bigfoot, Yeti, OZN-uri etc), cărora le-a dedicat nenumărate conferinţe, articole şi cărţi.

Tocmai această activitate l-a adus faţă-n faţă cu soţii Young, care i-au încredinţat în 1999 ciudatul obiect, cu rugămintea de a-i stabili provenienţa. În vecinătatea craniului botezat “Starchild”, din cauza dimensiunilor ce păreau ale unui copil de 5-6 ani, mai fusese descoperit un altul, aparent de femeie adultă. După cum notează singur pe site-ul personal, Pye a pornit cercetările încredinţat că avea de-a face cu resturi umane ce prezentau anomalii (orbite oculare foarte puţin adânci şi absenţa totală a sinusurilor frontale). Asta nu l-a împiedicat să supună relicva “infantilă” unor serii de teste şi expertize, la capătul cărora concluzia anunţată recent este că rămăşiţa e parţial de origine umană, parţial nu. Proba de carbon 14 ar atesta o vechime de aproximativ 900 de ani (plus/minus 4 decenii) a acestor resturi.

Potrivit lui Lloyd Pye, la “Starchild skull” există două gene umane care ar fi fost manipulate printr-o intervenţie necunoscută. “No significant similarity found”, a indicat analiza ADN-ului. Şocant este că oasele craniului, mult mai subţiri şi mai uşoare, dar totodată mult mai rezistente decât cele umane obişnuite, prezintă în interior nişte fibre microscopice şi reziduuri roşietice inexplicabile. În opinia lui Pye, craniul ar moşteni un "Grey", un tip de extraterestru cum vedem prin filmele SF, lipsit de limbă sau urechi şi care comunică telepatic."Oricine cunoaşte anatomia umană şi cea a Grey-ilor ar ajunge tot la concluzia mea. Nu există altă variantă", spune investigatorul.

La rândul său, dr. Ted J. Robinson, un chirurg craniofacial canadian ce a studiat relicva timp de 12 luni folosind aparate sofisticate de scanare, recunoaşte că obiectul este unic.”Nu este craniul deformat al unui copil, şi o spun pentru că exact acesta este domeniul de care mă ocup. Am apelat la neurologi, pediatri şi chirurgi şi cu toţii sunt de acord că nu este un craniu uman deformat. E altceva, e un mister", a spus doctorul Robinson. Pornind de aici, Lloyd Pye este decis să continue analizarea craniului până la descifrarea completă a genomului, în paralel cu promovarea teoriei privind intervenţia extraterestră asupra originii umane.

Viaţa umană, “plantată” pe Terra
Ipoteza potrivit căreia în ADN-ul uman ar exista ori gene extraterestre, ori urme ale intervenţiei alienilor nu e nouă. Se spune că mai puţin de jumătate din materialul genetic uman ar avea un rol clar, cunoscut, restul -considerat o vreme ca fiind “de umplutură”- fiind de fapt un fond comun tuturor fiinţelor de pe planetă, de la peşti şi până la mamifere. Profesorul Sam Chang, care a coordonat un proiect de decodare a genomului uman, s-a întrebat retoric dacă aşa-numitul ADN silenţios (junk DNA), care nu codifică aparent nimic, n-ar putea fi de origine extraterestră!?! Mai exact, ar fi spus el,„o formă de viaţă extraterestră superioară a fost implicată în crearea vieţii şi plantarea ei pe diferite planete. Iar Terra este una dintre ele.

Poate că, după programare, creatorii noştri ne-au cultivat aşa cum cultivăm noi bacterii în laborator. Nu le putem şti motivele – poate a fost un experiment ştiinţific ori poate au pregătit colonizarea altor planete”. Chang şi colegii săi de cercetare presupun că, în graba de a crea viaţă umană pe Pământ, “programatorii extratereştri” n-au remarcat unele lipsuri în secvenţierea ADN-ului, astfel că omul e pândit din interior de pericole precum bolile autoimune sau cancerul. În opinia prof. Chang, „ceea ce se observă la ADN-ul uman este un program care constă din două versiuni: un cod mare şi un cod de bază. Primul lucru este că programul complet nu a fost scris pe Pământ, aspect verificat prin decodarea genomului uman. Al doilea aspect este că genele prin ele însele nu sunt suficiente pentru a explica evoluţia; trebuie să mai fie ceva în acest joc”. Prin urmare ”evoluţia nu este ceea ce credem că este”.

Verii noştri, pleiadenii
O variantă a teoriei privind natura extraterestră a vieţii umane pe Pământ o constituie cea privind implicarea alienilor în evoluţia omului. Cum între Omul din Neanderthal şi Homo Sapiens există diferenţe majore, fiind greu de crezut că cele două specii s-ar fi împerecheat, se bănuieşte o intervenţie exterioară care ar fi provocat saltul de la o treaptă la alta. Şi pentru că reprezentările lăsate de străvechi civilizaţii din lumea noastră înfăţişează fiinţe venite din cer – considerate în mod eronat drept zeităţi- se crede că ar fi fost posibil ca astronauţi de pe alte planete să ne fi vizitat şi “ajutat” să evoluăm. De aici ar fi rezultat Homo Sapiens, cu un amestec de gene de la Homo Errectus şi gene extraterestre.

Exponenţi marcanţi ai acestei teorii sunt scriitorii Erich von Daniken şi Zecharia Sitchin. Dar şi dr. Michael E. Salla este convins că omul posedă mai bine de 20 de tipuri de gene de origine non-terestră, care ar putea explica capacităţile extrasenzoriale şi abilităţile de vindecare spirituală. Dr. Salla, fost profesor la Australian National University şi American University din Washington, ulterior fondator al Institutului de exopolitică, menit să desfăşoare un dialog adecvat cu alienii, consideră că “există numeroase rase extraterestre cunoscute (de diverse institute şi agenţii-n.n) care sunt în contact cu pământenii”.

În sprijinul convingerii sale, Salla citează spusele sergentului rezervist Clifford Stone, care a lucrat 22 de ani pentru armata SUA şi care a povestit în 1998 că a participat la mai multe operaţiuni de preluare a navelor şi entităţilor extraterestre prăbuşite pe Pământ. Stone ar fi confirmat existenţa unei rase de extratereştri umanoizi şi care se pot integra foarte uşor în societatea terestră, neputând fi distinşi de restul oamenilor. Se pare că “verii” noştri din spaţiu ar fi venit din sistemele stelare ca Lira, Pleiade, Sirius şi au contribuit cu material genetic pentru crearea speciei umane. Pleiadeenii,“rasa cea mai binevoitoare care a vizitat până acum Terra, sunt îngrijoraţi că noi ne vom distruge planeta şi chiar pe noi înşine”, mai susţine dr. Salla.

...de Mădălina Firănescu


Sursa : independent-al.romarți, noiembrie 23, 2010

Operatiunea secreta Luna-Marte


In timp ce una dintre binecunoscutele teorii ale conspiratiei acuza falsificarea aselenizarii, o alta varianta de scepticism al epocii spatiului cosmic sustine ca NASA a trimis, intr-adevar, oameni pe Luna, dar a pastrat tacerea cu privire la inteligenta extraterestra descoperita de astronauti aici. Aceste premise conspirative au dat nastere unei noi discipline stiintifice, exoarheologia, studiul pretinselor relicve extraterestre de pe alte planete din sistemul nostru solar. In vara anului 1996, comunitatea acestei ramuri stiintifice a primit din partea NASA un stimulent suplimentar, atunci cand agentia spatiala a anuntat ca a descoperit un meteorit ce continea formatiuni microscopice, care semanau cu organisme unicelulare fosilizate; iar meteoritul, descoperit cu ani in urma in Antarctica, era probabil venit dinspre planeta Marte. Acesti stravechi germeni martieni sunt departe de a reprezenta o relicva consistenta, dar arheologii spatiali au interpretat episodul ca pe un semn ca se aflau pe calea cea  buna.

Fara a avea avantajul unui acces nemijlocit la relicvele si artefactele fotografiate de NASA pe alte corpuri astrale, exoarhelogii legati de Pamant sunt obligati adesea sa-si extraga informatiile din fotografii neclare, realizate aleator de sonde spatiale fara echipaj uman la bord. In virtutea handicapului inerent unei asemenea abordari a stiintei, o comunitate dedicata de cercetatori, adepti ai teoriei conspiratiei, a construit un scenariu sumbru: atat Luna cat si Marte erau candva intestate de arhitecti si constructori extraterestri, care s-ar mai putea afla si astazi acolo.

Musamalizare si sabotaj
Timp de peste un deceniu, cel mai vizibil si mai zgomotos promoter al teoriilor despre orasele martiene si lunare de odinioara a fost Richard C. Hoagland, autor de lucrari stiintifice. La mijlocul anilor ’80, Hoagland a strans o echipa de oameni de stiinta pentru a analiza un enigmatic obiect asemanator Sfinxului, prezent in mai multe dintre fotografiile planetei Marte, realizate de NASA. “Chipul de pe Marte”, cum este cunoscuta formatiunea ciudata, a ajuns oficial in analele istoriei conspiratiilor in vara lui 1976, atunci cand nava spatiala Viking 1 parcurgea, pentru a 35-a oara, o rotatie pe orbita in jurul Planetei Rosii. In timp ce facea fotografii ale unei regiuni desertice numite “Cydonia”, la o altitudine de circa 1.600 km de suprafata martiana, Viking 1 a inregistrat pe pelicula o imagine extrem de neobisnuita: o forma geografica ce se intindea pe 1,5 kilometri semana cu vederea frontala a unei fete umane sau, cel putin, a unei fete de umanoid. In cele doua imagini neclare, care de atunci au devenit celebre, “chipul” pare sa aiba intr-adevar ochi, nas si gura.

“Martianul” Hoagland
Desi NASA a afirmat ca fotografia reprezinta doar un efect al luminii pe o formatiune geologica naturala, doi specialisti in computere fara nicio legatura cu agentia spatiala, Vincent DiPetro si Gregory Molenaar, au marit digital imaginile folosind tehnici pe computer concepute de ei. Si au gasit detalii si mai uimitoare: ochii fetei respective pareau sa aiba pleoape iar strania fata parea sa aiba o gura plina de dinti si chiar o chica de par. Hoagland merge insa mai departe, distingand mai multe detalii in fotografiile disponibile: la cativa kilometri sud-vest de fata umana, el a pretins ca vede ruinele unui oras, inconjurat de piramide lungi de 1,5 kilometri, marginite de o formatiune similara cu o fortareata, ca un “fagure”, pe mai multe etaje, impartita in doua de un “bulevard principal” si ingramadita in jurul unei “piete centrale”. “Un intreg oras construit pe Marte, cu precizia unui maestru arhitect”, explica Hoagland in cartea lui “Monumentele de pe Marte”.

Avansand studierea fotografiilor, Hoagland a identificat o serie de relatii si proportii matematice intre trasaturile chipului, “orasul” din vecinatate si un al treilea obiect, o structura piramidala cu cinci laturi. Entuziastul cercetator a mers chiar pana acolo incat a pretins ca formatiunile de pe Marte incearca sa ne comunice mesaje importante de evolutie pentru umanitate, stabilind chiar bazele unei noi fizici, cea hiperdimensionala, care ne-ar putea oferi posibilitatea alimentarii cu energie din alte dimensiuni. Premisele indraznete ale lui Hoagland au fostt insa rapid atacate de cercetatori si oameni de stiinta, care acuza ca nefondate concluziile sale, despre care spun ca s-ar baza parca pe analizarea unor alte fotografii decat cele implicate, care nu se potriveau deloc cu sesizarile autorului.

Cu toate acestea, in jurul regiunii martiene Cydonia graviteaza speculatia ca NASA ar incerca insistent sa mascheze adevarul cu privire la orasul pierdut de pe Marte, ascunzand fotografii importante si chiar sabotandu-si propriile misiuni. O astfel de situatie s-a inregistrat chiar in august 1992, in timpul misiunii spatiale Mars Observer, care avea printre obiective si realizarea de fotografii de inalta rezolutie ale zonei Cydonia. Atunci, chiar inainte de a intra pe orbita Planetei Rosii, sonda spatiala a incetat sa mai transmita semnale spre Pamant. NASA a abandonat rapid misiunea, acuzand o pierdere de combustibil. Teoria conspirationista conturata in jurul acestei intamplari sustine ca NASA a trebuit sa distruga sonda Mars Observer pentru a pastra secretul asupra a ceea ce ascundea Cydonia. Sau, ar fi existat o alta forta, de provenienta extraterestra, care a lansat un atac asupra navei spatiale. Aceste teorii au fost intarite si de ceea ce s-a intamplat in cazul misiunilor rusesti care aveau ca obiectiv tot observarea Planetei Rosii. La sfarsitul anilor ’80, fosta Uniune Sovietica a trimis spre Marte doua vehicule spatiale fara echipaj uman, Phobos 1 si 2, cu intentia de a fotografia planeta si una dintre lunile ei, Phobos.

Prima sonda a suferit o defectiune tehnica pe drum. In 1989, Phobos 2 a ajuns la destinatie si a realizat fotografii extinse ale suprafetei martiene, dupa care si ea a incetat din activitate. Intr-una dintre fotografiile trimise spre Pamant de aceasta a doua sonda insa, se poate observa o umbra cu forma cilindrica, conturandu-se pe suprafata lui Marte. O serie de cercetatori din domeniul conspiratiilor pretind ca aceasta umbra a fost aruncata de o nava spatiala extraterestra chiar inainte de a spulbera sonda ruseasca. Oamenii de stiinta specialisti in sistemul planetar au explicat insa acest fenomen ca fiind o proiectie a lunii martiene Phobos, un satelit natural de forma neregulata.

In urma acestor intamplari, Hoagland va reveni din nou in atentie, oferind o serie de documente interesante tinute secret timp de 30 de ani. Primul era un raport elaborat de NASA in care se recomanda ca orice descoperiri viitoare referitoare la viata extraterestra sa fie secretizate, pentru a nu perturba civilizatia pamanteana a secolului al XX-lea. Al doilea reprezenta o anexa ciudata la statutul NASA in care se stabilea ca agentia spatiala americana este o ramura a institutiilor militare. Hoagland nu se va multumi insa doar sa prezinte aceste documente, comentand si ca ele au servit la mascarea deliberata a unei superputeri timp de 30 de ani, pentru a-i tine pe oameni in intuneric cu privire la descoperiri uimitoare de pe Marte si de pe Luna.


Sursa: www.descopera.ro
luni, noiembrie 22, 2010

MERKABA - camp de energie spirituala


Energiile discordante care ar putea intra în câmpurile de energie spirituală ale unei persoane îi diminuează acesteia conştientizarea. Chakrele multor persoane sunt înţepenite şi închise de cantităţi mari de energii discordante. Blocajul chakrelor se poate exprima printr-o închidere a minţii. O minte închisă respinge posibilitatea existenţei nivelelor dimensionale superioare ale Creaţiei. Când chakrele unei persoane sunt în mod regulat curăţate de energiile discordante, activându-se astfel centrii pranici de energie ai persoanei, atunci prana va putea curge lesne prin câmpurile de energie spirituală ale persoanei, producând o extindere a conştiinţei persoanei.

Doar atunci când prana se extinde în câmpurile de energie spirituală ale persoanei, realizând o sporire a acestora de nouă ori dimensiunile lor iniţiale, atunci acea persoană se va "înălţa". Ascensiunea sau Înălţarea reprezintă un fel de absolvenţă din realitatea celei de a treia dimensiuni, către realitatea paradisiacă a celei de a patra. Ascensiunea către 4D semnifică faptul că persoana a atins nivelul de conştientizare a unui Maestru Planetar Înălţat sau a unui Sfânt. Cu alte cuvinte, când va fi infuzat un număr suficient de mare de Sfere de Aur Divin în câmpurile de energie spirituală ale unei persoane, iar conştientizarea acesteia va fi sporit de nouă ori, persoana va deveni "iluminată".

Termenul de Iluminare se referă la Strălucirea de Aur ce poate emana din numărul imens de mare de sfere de aur care sunt conţinute în câmpurile de energie spirituală ale Maestrului Înălţat sau Sfântului - aşa cum acesta este descris în artă, toate reprezentările şi reproducerile de artă şi veche, pictură mai ales.

Toate formele de meditaţie şi/sau rugăciune vor infuza o cantitate suficientă de prana în câmpurile de energie spirituală ale unei persoane, în decursul mai multor vieţi sau întrupări, astfel încât aceasta să îşi poată, în ultimă instanţă, extinde nivelul de conştientizare pentru a accede la nivelul de realitatea al "Raiului" celei de a patra dimensiuni. Totuşi, expansiunile accelerate ale conştiinţei sunt acum posibile pentru acei oameni care practică meditaţia "rugăciunii neîntrerupte" a Tehnicilor Sacre Merkaba, aceasta ducând deja la o sumă de ascensiuni individuale. Aceste învăţături sacre curăţă chakrele, activează centrii energiei pranice, extinde conştientizarea, acesta fiind un proces minunat care îi dă unei persoane posibilitatea de a se înălţa dincolo de Paradisul/Raiul reprezentat de 4D, în una şi aceeaşi întrupare.

Tehnicile Sacre ale Merkaba activează câmpurile de energie spirituală ale unei persoane, ducându-le până la cele mai înalte nivele, care facilitează acesteia extinderea simultană a conştiinţei sale la mai multe nivele dimensionale ale Creaţiei. Merkaba este creată prin mişcarea, la viteze extrem de mari, a câmpurilor de energie spirituală care se mişcă în sens contrar unele faţă de celelalte. O dată activată, Merkaba individuală se va roti cca 30 - 36 de ore, pentru ca apoi energiile spirituale să se disipeze. Activarea Merkabei individuale zilnic va face ca persoana să se afle ca într-o rugăciune neîncetată, toată ziua şi toată noaptea, timp de 24 de ore şi 7 zile pe săptămână. Activarea Merkaba duce la o extindere a conştiinţei, care a infuzează o curgere constantă a pranei - sau Iubirii Necondiţionate a lui Dumnezeu - în conştiinţa individuală a persoane sau în câmpurile sale de energie spirituală, timp de 24 de ore pe zi. Activarea zilnică a 6 sau mai multe dintre Merkaba individuale prin Tehnicile Sacre Merkaba va ajuta la obţinerea, în această viaţă, a Ascensiunii Personale.


duminică, noiembrie 21, 2010

MERKABA - camp de energie spirituala


Toate rugăciunile şi meditaţiile duc la Dumnezeu. Totuşi, rugăciunile şi meditaţiile obişnuite oferă o cale lentă şi metodică celui care doreşte să atingă Iluminarea. De obicei, este nevoie de mai multe încarnări, pentru a atinge radianţa Iluminării şi pentru a ne înălţa către nivelele dimensiunilor superioare ale Creaţiei.

Universul nostru are 12 dimensiuni. Noi ne aflăm acum în cea de a treia, încercând să ne ridicăm către Raiul/Paradisul celei de a patra, în revenirea noastră către Dumnezeu. Avem acum posibilitatea de a reveni foarte rapid la Dumnezeu, datorită noilor învăţături, deosebit de sacre, care ne-au fost puse la dipoziţie de oameni care sunt pregătiţi pentru Ascensiune. Aceste tehnici legate de dimensiunile multiple ne dau asigurările necesare că putem ajunge la Iluminare, reuşind să ne ridicăm chiar dincolo de Iluminare, în doar o singură întrupare. Tehnicile Sacre ale Merkaba reprezintă o combinaţie deosebit de specială de meditaţie şi rugăciune. Acest proces aduce practicantului ei imense cantităţi din Iubirea Necondiţionată a Creatorului, creând astfel uimitoare extinderi ale conştiinţei.

Pentru a realiza Creaţia, Dumnezeu se multiplică pe sine. Dumnezeu se perpetuează, întrucât Dumnezeu trebuie să se afle în toate părţile Creaţiei. Astfel Dumnezeu creează Creaţia, prin făurirea unor Sfere subatomice de Aur. Aceste Sfere de Aur reprezintă duplicate perfecte sau multiplicări ale lui Dumnezeu. Aceste reproduceri în miniatură ale lui Dumnezeu, aceste minunate sfere de aur ale Iubirii Necondiţionate a lui Dumnezeu reprezintă cărămizile oricărei Creaţii. Toată Lumina, energia şi materia de pretutindeni în Creaţie este cuprinsă în Sferele subatomice de Aur. Aceste Sfere de Aur unifică toată Creaţia şi reprezintă veriga lipsă căutată de Albert Einstein, pentru a-şi desvăvârşi "Teoria Câmpului Unificat", rămasă neterminată.

O altă denumire a acestor Sfere de Aur este prana, forţa vitală a Creaţiei. Prana are multe folosinţe şi este necesară continuării existenţei într-un corp fizic. Prana este singura substanţă din întreaga Creaţie, care poate crea o primenire constantă a celulelor, necesară oricărui corp fizic. O fiinţă omenească nu este doar corpul fizic. O fiinţă umană este o conştiinţă individuală, alcătuită din trei câmpuri spirituale de energie. Aceste trei câmpuri sunt: un câmp de energie spirituală a corpului fizic, un câmp de energie spirituală a corpului mental - care este de natură electrică - şi un câmp de energie spirituală a corpului emoţional – care este de natură magnetică.

Conştiinţa totală a fiecăruia depăşeşte mărimea unui corp fizic, deci câmpurile de energie spirituală ale unei persoane îi împrejmuiesc corpul fizic. Câmpurile de energie spirituală sunt de formă geometrică. Deci conştiinţa noastră deplină se cuprinde într-o serie de forme geometrice. Fiecare dintrea aceste forme geometrice se leagă de un nivel dimensional diferit al Creaţiei. În 3D, câmpurile de energie spirituală se prezintă sub forma unui Tetraedru Stelat. Câmpurile de energie spirituală din Raiul/Paradisul 4D se prezintă sub forma Octaedrului - şi aşa mai departe, în toate cele 12 nivele dimensionale ale Universului.

Cantitatea de prana conţinută în interiorul câmpurilor de energie spirituală ale persoane indică nivelul de conştientizare al acelui individ. Prin acumulare de prana în câmpurile de energie spirituală ale persoanei, aceasta îşi va extinde conştiinţa. Totuşi, înainte ca prana să poată fi folosită în sensul unei extinderi a conştiinţei, ea trebuie să treacă prin toate chakrele. Chakrele au fost create de Dumnezeu pentru a filtra enegiile discordante, împiedicându-le să intre în câmpurile de energie spirituală ale cuiva.


- va urma -

sâmbătă, noiembrie 20, 2010

Fiinta multidimensionala si Procesul Ascensiunii


În prezent ne aflăm într-o fază-tranziţie a expansiunii către tărâmurile unde se experimentează o conştiinţă mai înaltă, ca fiinţe "multidimensionale" trăind pe această planetă. În timpul acestei faze din ciclul ascensiunii, noi, în calitatea noastră de fiinţe omeneşti, vom face experienţa unor multe şi variate simptome, pe măsură ce la nivelul celulelor noastre vom trece la tiparele unor frecvenţe superioare.

Ascensiunea mai înseamnă aducerea, coborârea straturilor luminii, a forţei existente la nivelul corpurilor noastre spirituale (Sinele noastre Superioare Multidimensionale) la nivelul materiei şi ancorarea lor în planul fizic al realităţii.În acelaşi timp, ascensiunea reprezintă o mutaţie a tiparelor de frecevenţe energetice care sunt menţinute în spaţiul dimensional care, atunci când sunt absorbite şi activate în straturile câmpului bioenergetic uman şi planetar, îşi activează şi setul de instrucţiuni pentru tiparul ADN. Acest lucru catalizează un şir de evenimente care vor crea o transformare şi transmutare completă a diferitelor tipare şi programe ce se află în matriţele energetice ale călătoriei Sufletului omenesc, de-a lungul unui ciclu de timp aflat în evoluţie. Când sunt activate, aceste tipare încep să se schimbe, se reconfigurează din nou, curăţând din straturile experienţele codifiate în fiecare celulă şi tipar de memorie sub forma unei vibraţii energetice, în corpurile noastre.

Procesul ascensiunii se referă la mutarea conştiinţei de la o realitate la alta şi a conştientizării unor realităţi multiple posibile, simultan existente. De vreme ce "realitate" înseamnă dimensiune, ceea ce vom face noi, în esenţă, va reprezenta o mutaţie dimensională completă. Orice realitate dimensională este menţinută la locul ei de un strat complex de reţele energetice codificate, pentru a crea conştiinţei iluzia timpului şi spaţiului, pentru a putea percepe şi participa la propria sa experienţă care se desfăşoară pe lungimile de undă ale acelui registru particular de frecvenţă. Pe măsură ce reţelele dimensionale îşi vor schimba frecvenţa, iar atributele lor magnetice se vor schimba şi ele, toate lucrurile existente în cadrul acelei realităţi văzută ca "o lungime de undă" se vor muta şi schimba şi ele într-o sumedenie de feluri. Aceasta va mai însemna că percepţia conştientizării noastre a spaţiului, relaţia noastră cu timpul şi spaţiul se vor schimba şi ele destul de drastic.

Astfel, pentru a putea trece prin această mutaţie, va trebui să ne pregătim şi să ne adaptăm felul nostru de a gândi şi de a fi cu ceea ce va fi aliniat cu misiunea sufletului şi cu adevărata noastră esenţă divină. "Abandonarea" şi "acceptarea" sunt două din trăsăturile de care vom avea nevoie pentru a reuşi să ne strecurăm şi să ne rezervăm un proces mai facilitat. În scopul schimbării vechilor comportamente şi tipare ale gândirii care nu mai sunt de folos misiunii sufletului nostru, vom deveni conştienţi de credinţele şi comportamentele care se manifestă în noi sub forma unor dezechilibre, noi trebuind să adoptăm demersurile necesare pentru ale intergra şi curăţa. Acest proces ne va scoate la iveală cele mai profunde frici, credinţe despre limitare şi tipare vechi ale durerii, prin intermediul unor evenimente care vor face ca ele să fie declanşate pe ecranul conştiinţei noastre, pentru ca noi să fim în stare să le recunoaştem/îngăduim, soluţionăm şi vindecăm în mod conştient.

Unele din aceste probleme sunt ancestrale sau moştenite ca natură, astfel încât ele ne vor părea când stranii, când familiare, în momentul conştientizării lor. Este important să reţinem că noi nu ne vom curăţa doar propria noastră reţea "mentală" individuală, ci şi implicaţiile mentale karmice, ca şi implicaţiile din (in)conştientul colectiv de pe această planetă, ale ultimului ciclu evolutiv. Astfel veţi putea reformulaţi în minte împrejurările, pentru ca ele să aibă acea componentă impersonală şi detaşată, de a nu vă identifica cu acea problemă specifică, care a venit la suprafaţă, pentru a fi curăţată din corp. Apreciaţi şi manifestaţi recunoştinţă faţă de corpul vostru de lumină, pentru faptul că a acceptat însărcinarea acestei curăţări, mai degrabă decât să revendicaţi totul ca şi cum ar fi de la "voi".

Făcând aceasta într-un mod repetat, ne vom curăţa corpurile energetice şi emoţionale de îndelung menţinutele traume, credinţe şi frici, care ne-au împiedicat aptitudinea de a face experienţa adevăratei noatre "fiinţe", aducând mai multă bucurie în vieţile noastre. O dată ce vom fi curăţat şi soluţionat problemele corpului emoţional de o durere sau traumă veche, corpul fizic va fi şi el capacitat să cureţe echivalentul acelui blocaj, la nivelul său.
Toate acestea se petrec simultan, în cadrul tuturor starturilor câmpului bioenergetic, atunci când se mai realizează o vindecare. De fapt, aceasta reprezintă o curăţare şi eliberarea deplina de aceste evenimente dureroase care au fost menţinute ca tipare, în corpurile noastre, venite din registrul sufletului şi din memoria celulelor. Iar aceasta îţi inspiră o mare admiraţie, când realizezi felul în care va fi schimbată experienţa omenească, pe măsură ce vom merge mai departe!

De asemenea, pe măsură ce aceste tipare dureroase vor fi îndepărtate din registrele sufletului, acea curăţare ne va recodifica ADN-ul, pentru ca el să poată menţine mai multă lumină, susţinându-ne astfel noua noastră frecvenţă şi o stare sporită de conştientizare superioară şi de multidimensionalitate. Menţinând astfel mai multă lumină şi un pachet genetic mai avansat, în câmpul nostru bioenergetic, şi alţii vor putea, în baza principiului rezonanţei, să vibreze la o rată sporită de frecvenţă, activându-şi prorpiul potenţial interior şi moştenire divină, pe calea ascensiunii.

Curăţarea emoţională reprezintă principalul proces pe care îl vom experimenta şi conştientiza într-un mod acut, pe măsură ce vom suferi mutaţiile presupuse de procesul ascensiunii. De vreme ce durerea şi dezechilibrele emoţionale sunt răspunzătoare pentru stările noastre de "boală" (atunci când nu ne simţim în largul nostru), mulţi din noi vom face experienţa maladiei sau a unor eliberări fizice de dureri din corpurile noastre. Unii din noi, fiind lucrători cu lumina, ne-am ales să curăţăm stări de dezechilibru pentru întregul colectiv sau pentru un anumit grup şi vom resimţi cum această energie se mişcă şi se transmută prin noi, în vreme ce fiinţa noastră energetică se va comporta cu un "sistem cosmic de filtrare" pentru întregul cel de căpetenie.

Scopul acestei serii este acela de a vă informa asupra acestor dinamici pe care le experimentăm acum, pentru ca atunci când energiile se vor accelera să fiţi şi mai pregătiţi, printr-o discutare limpede a felurilteor simptome fizice posibile, de pe o poziţie "neutră" faţă de acestea. Folosind ceea ce funcţionează pentru voi personal, cultivându-vă discernământul intuitiv, printr-o conştientizare informată sprijinul intenţionat de mine îşi va găsi roadele. Cele spuse aici nu au scopul de a vă alarma, ci de a le folosi drept unelte şi informaţii care să vă facă să fiţi conştineţi de sine, suverani de-a lungul oricăror opţiuni/alegeri viitoare. Nu vom primi niciodată nimic din ceea ce nu am putea aborda. Multe necazuri pot fi prevenite prin conştientizare de sine şi dându-ne timp suficient pentru a ne vindeca prin curăţări emoţionale succesive şi ascultându-ne corpul, atunci când le ne-ar putea solicita alte tehnici de vindecare. Am primit de la Spirit multe unelte pentru trusa noastră pentru ascensiune, care ne vor asista şi susţine evoluţia în modul cel mai înlesnit cu putinţă. Cereţi sprijin şi îl veţi primi!


de Lisa Renee
vineri, noiembrie 19, 2010

Explorarea Lumilor SpiritualeExplorarea Lumilor Spirituale se face prin intermediul EXPANSIUNII CONSTIENTEI. Daca explorarea acestor Lumi se va face prin intermediul Ego-ului (afect +mental), perceptia va fi deformata si departe de Adevarata Realitate. Pierre Weil, Maurice Bucke, Allan Watts, Patrick Drouot si altii au incercat de-a lungul timpului sa faca o cartografie a constientei. Ultimul porneste de la principiul ca fiinta umana prezinta un sistem septenar (sapte chakre, sapte lumi, etc.) si face o clasificare a nivelelor de constienta (caile terapeutice ale viitorului). 

Voi incerca sa va prezint cele 7 nivele, in speranta ca veti realiza ca apartinem unei specii exceptional de inzestrate ale carei puteri latente sunt ca ale zeilor. Exista in noi o constiinta universala care se gaseste in rezonanta cu constiinta universului.  Nivelul 7 de constienta este nivelul starii normale de veghe. Este un nivel de tip creier stang, rational, analitic, legat de viziunea lumii.

Nivelul 14 de constienta - corp adormit, spirit treaz - corespunde starilor de relaxare. Creierul genereaza trenuri de unde Alpha. Acest nivel poate fi atins foarte rapid, chiar in cateva secunde pentru o persoana experimentata. Desi musculatura este relaxata, suntem pe deplin constienti de zgomotele din exterior si de locul unde ne aflam. Nivelul 14 inseamna inceputul explorarii unor nivele diferite de constienta. Lumea fizica este prezenta, dar in spatele ochilor inchisi incep sa se produca alte fenomene. Lumea exterioara incepe sa se replieze asupra ei insasi, permitand descoperirea universului interior (dupa Jean Charon acesta inglobeaza universul exterior).

Nivelul 21 de constienta - expansiunea constientei. Intre nivelele 14 si 21 se produce o senzatie de deschidere interioara. Ea poate fi provocata prin tehnici de imagerii ghidate, sau prin vizualizari mentale(sfere, cupole, bulgari), muzica adecvata, mantre, etc. Acest nivel este caracterizat de generarea de unde Theta. Masuratorile efectuate la Institutul Monroe au demonstrat ca imediat ce se atinge acest nivel se produce un amestec de unde Alpha si Theta, fiinta osciland intre cele doua trenuri de unde. In general se pastreaza constienta corpului si, usor, puterea de a reactiona se estompeaza. Lumea exterioara trece in planul al doilea, locul unde ne gasim capata proportii fantasmagorice, impresiile senzoriale si kinestezice se modifica.

Nivelele inferioare Alpha si nivelele superioare Theta devin campuri de activitate cerebrala extrem de interesante. Atunci se poate citi o chakra, se decodifica un camp eteric sau astral. Acest nivel poate fi generat voluntar in orice pozitie. Aici incep sa se produca stari vizionare, flash-uri de mediumnitate.

Nivelul 28 de constienta. Intre nivelele 21 si 28 apare senzatia de a iesi din timpul obisnuit, liniar. Timpul capata dimensiune de spatiu. Se deschid porti spre dimensiuni aflate in afara timpului. In acest camp, constienta isi afla intreaga dimensiune reala. Apare sentimentul de uniune, sentimentul inefabil. Corpul este perceput ca si o coaja, ca un vehicol. Pe masura ce urca nivele de constienta, se resimte o senzatie de globalitate in sine si in afara sinelui. Procesul de imbatranire a celulelor este stopat, persoana intinereste (se cunosc practic cazuri de reintinerire cu pana la 10 ani). Nivelul 28 reprezinta o zona de frontiera intre aceasta lume, acest univers si universurile non-fizice (no man's land). Dincolo, se afla lumea de dupa viata, ghizii, arhietipurile.

Dincolo de nivelul 28 constienta se depliaza. In speranta ca pana maine veti reusi fara nici un efort sa constientizati cele 4 nivele de constienta(este suficient sa va doriti cu toata puterea voastra) le voi prezenta si pe celelalte trei.  Nivelul 35 de constienta. Dincolo de nivelul 28 constienta se depliaza, se desface; senzatiea de uniune devine extrem de intensa ca o fuziune cu spiritul universal si ai impresia ca te simti in toate lucrurile. Aceasta senzatie se va amplifica mai ales dincolo de 35.

Primele nivele care depasesc nivelul 28 sunt cele ale defunctilor. La acest nivel este posibil sa contactam fiintele disparute. In ceace ma priveste nu am recomandat niciodata aceasta practica. Sa ii lasam pe morti acolo unde sunt. Trimiteti-le iubire, lumina, rugaciuni care le vor inlesni ascensiunea intr-un nivel de constienta proprie.

Nivelele 28 si 35 reprezinta o interfata intre lumile superioare ale cauzelor si lumile manifestarii, o lume intermediara, spatiul in cadrul careia poate avea loc creatia, lumea care exprima posibilitatea de a fi si de a exprima gandirea. Imediat ce gandul este capabil sa creeze, el poate da nastere oricarui vector prin care omul va atinge dimensiuni neexplorate de fiinta sa.

Nivelele 30-32 sunt nivelele ghizilor, ale maestrilor spirituali - aparitii magnifice, inteligente care se fac si se desfac.  Incepand de la nivelul 32/34 intram in ceea ce John Lily neuropshiatru, parintele cutiilor de izolare senzoriala, numeste un "metaprogram".

Nivelul 35 contureaza o noua zona-frontiera care se deschide nu spre lumea avatarurilor umanitatii, ci spre lumea avatarurilor universului (de aceea marii profeti nu au fost neaparat niste eruditi). Acolo, trecutul, prezentul, viitorul nu exista (pot fi percepute informatii de la "mii de ani departare" sau dintr-un "viitor posibil&quot. Doar din acest punct traim posibilitatea de a primii informatii din viitor.

Nivelul 42 de constienta. De la 35 la 42 clasificarea devine dificila. Cuvintele nu mai ajung pentru a descrie fenomenele traite, viziuni ale unor orase titanice pe un fond de spatiu negru, cetati incomensurabile pierdute in noaptea timpurilor... orasele unui trecut indepartat al unui univers precedent, ale unui viitor imprevizibil, orase ridicate pe aceasta planeta, sau intr-un alt univers. Depasind nivelul 35 intram in ceea ce am putea numi planurile cosmice. Dincolo de 35 nu mai sunt ghizi, fiinte, zei. Este numai lumina care straluceste, nivelele de frecventa inteligenta si luminile creatiei.

Se cunosc patru trenuri de unde clasice: Beta, Alpha, Theta si Delta. In timpul experientelor realizate (Raport 8 august 1989 Monroe Institute) s-a dovedit ca apar anumite frecvente de mare amplitudine denumite trenuri, de unde Gamma care sunt cheia starilor vizionare (she's connected to somethig else). Aceasta eruptie gamma este reprezentata pe cartografia activitatii cerebrale ca o pata galbena spre lobul frontal adica spre fontanela (58 Hertzi). Exista in noi ceva care se joaca de-a timpul si spatiul, capabil sa se deplaseze prin dimensiuni. Eruptiile Gamma sunt ca niste gauri negre aflate in rotatie, care contin punti capabile sa ne conecteze cu universuri, lumi, etc.

Portile Gamma sunt ca un vartej a unor energii inteligente si sunt cheile spre alte lumi. Ele separa un univers de altul si o dimensiune de alta. Intrarea prin portile Gamma este insotita de o senzatie de armonie si bunastare totala, o stare de constienta imensa, infinita, o senzatie de caldura racoroasa, de putere imanenta, de generozitate, de caldura si aur. Persista senzatia de putere nelimitata in sensul in care te simti indestructibil, in care poti sa te transformi, dar nu sa dispari. Aceste valuri energetice nu sunt nici fluide nici solide, ci seamana cu niste pulberi energetice.

Portile Gamma sunt efectiv micro-gauri negre care pot fi generate in mod constient de catre creier si se gasesc la un nivel de constiinta aflat intre 32 si 37/38, la o alta etapa de evolutie a omului, astfel constienta se dovedeste un camp de energie relativista capabila sa influenteze tesutul subdiacent al universului.  Singura experienta pe care am trait-o m-a imbolnavit nu fizic, nici moral, ci spiritual. Marturisesc ca nu am inteles ce se petrecuse. Exista acolo ceva interzis pe care nu l-as putea depasi. Stiu ca apartin unei familii de constienta a carei origine se gaseste undeva intre 35 si 42. Niciodata nu voi putea urca mai sus.

Nivele de contienta 42-49. Acolo se afla sursa, unul, vidul, acolo constienta se topeste in sursa, ca apa care se amesteca cu apa.  Toate fiintele pe care le-am intalnit si care au trecut prin stari superioare de constienta fara a-i mai pune la socoteala pe intelepti si sfinti, s-au eliberat de iluziile lumii (cauza suferintei omului) au emanat o detasare de lucrurile vietii si o omenie iradianta.

Problema reala a celor ce trec de bariera celor 5 simturi este traducerea in cuvinte simple a experientei traite. Intram aici in domeniul interior al limbajului si al semanticii. Primul principiu al filozofiei perene este conceptul de ierarhie. Aceasta cartografie este la prima vedere o structura in gardene, o serie de planuri, de dimensiuni si nivele. Totusi nivelele nu sunt concepute ca dimensiuni separate, ci mai de graba ca un ansamblu de papusi rusesti. Fiecare nivel superior cuprinde toate nivelele inferioare si se regaseste aici ideea intregului in parte si partii in intreg (Bootstrap).

Extras din "Vindecare spirituala si nemurire" de Patrick Drouot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes