Horoscop 2013





Berbec 2013

Un an cu adevarat plin! 
Extrem de multele activitati, distractii si lucruri pe care Berbecii le vor face in 2013, ii vor arunca intr-un adevarat carusel... Partea proasta este ca toate acestea ii vor face sa nu mai vada clar tinta pe care si-au propus-o. Implicarea in atat de multe activitati si lipsa de concentrare le poate crea cel putin o problema importanta si este bine sa tina cont de sfaturile prietenilor testati de maretul Timp.
Parteneriatele, domeniile comune de lucru, relatiile sentimentale si/sau casniciile pot fi generatoare de stres in 2013. Trebuiesc evitate deciziile impulsive in aceste sectoare de viata si in nici un caz sa nu se faca schimbari bruste in luna mai 2013. Cei necasatoriti sau neimplicati intr-o relatie serioasa au oportunitatea ca in acest an sa gaseasca acea persoana care le va schimba viata. Dar... chiar daca dragostea ii va orbi, este bine ( chiar obligatoriu) sa nu ia decizii impulsive.
Financiar anul incepe bine. Ianuarie poate aduce ceva mai multe obstacole in obtinerea banilor dar pana la sfarsitul lunii se vor clarifica toate neintelegerile. Dupa aceasta luna, tendintele de crestere a veniturilor devin evidente si pana spre sfarsitul lunii mai 2013, cand sunt posibile castiguri financiare substantiale, recuperarea unor sume restante sau un premiu neasteptat, Berbecii vor cunoaste o perioada infloritoare din punct de vedere financiar.
Din iunie 2013, Berbecii trebuie sa fie atenti la deciziile luate pentru ca exista posibilitatea sa fie confruntati cu anumite evenimente neplacute ( pierderea unui bun imprumutat, a unei pozitii sau a unor sume de bani tranzactionati pe piata financiara). Mai multa prudenta si o abordare conservatoare ii poate feri pe Berbeci de multe neplaceri...
Calatoriile dese si mutarea pentru o anumita perioada de timp se regaseste in astrograma multor Berbeci pentru 2013, in special incepand cu luna iunie. Este sigur ca multi Berbeci sa se gaseasca in cu totul alte locuri incepand cu aceasta luna decat in acelea in care s-au aflat la inceputul anului.
Cariera profesionala a Berbecilor va cunoaste un avant deosebit, plina de evenimente deosebite si placute. 2013 dar si 2014 le va aduce in aceasta zona de viata succese neasteptate dar meritate, parteneriate rentabile si sustinerea unei persoane extrem de influente!
Din punct de vedere sentimental, 2013 va fi un an karmic. Cei singuri au mari sanse de a incheia o casatorie. Aceasta uniune va fi una karmica si dincolo de logica, instincte sau intuitie, Berbecii vor fi antrenati intr-un vartej de emotii si sentimente cum nu au mai trait pana acum. Nu incercati sa va explicati trairile Berbecilor! Este inutil...
Un mic sfat pentru voi Berbecii: inainte de a va angaja in aceasta relatie, luati in considerare toate optiunile si nu va aruncati cu capul inainte!!!
Pentru Berbecii casatoriti, presiunile, obstacolele si greutatile experimentate in aceasta zona a relatiilor, vor trece peste ei cu o viteza prea mare as spune, iar viteza de derulare a acestora se va accentua din 19 februarie pana la inceputul lunii iulie 2013. Sanatatea partenerului de viata poate fi un asemenea motiv de stres, si da, va fi o perioada dificila dar cu atentie, diplomatie, rabdare si acel noroc divin pe care toti Berbecii il au, vor trece cu bine de aceasta incercare.





Niciun comentariu:

Un produs Blogger.