Primul "crop circle" din sezonul 2010

Primul cerc dintr-un lan ( crop circles ) aparut in sezonul 2010 este cel aparut la Hampshire – Old Sarum si are marimea de 180 picioare ( aprox. 55 m) . Acesta a aparut la inceputul lunii mai 2010 si se afla intr-un lan de rapita . Pentru ca in apropierea acestuia se afla o baza militara ( Boscombe ) nu au putut fi facute ( inca ) fotografii de la o inaltime corespunzatoare .

Fotografiile facute de la inaltimea de 2000 picioare ( 600 m ) cu ajutorul unui elicopter surprinde un cerc are conÅ£ine ÅŸase arcuri interceptate de un alt mic cerc …. Din pacate cultura fiind inca in crestere , amprenta lasata este destul de slaba .

Facandu-se niste cercetari mai aprofundate , s-a descoperit ca acest cerc nou aparut este asezat in mod bizar exact pe directia liniilor de forta magnetica legate de … misteriosul Stonehenge , realizandu-se o retea geomagnetica intre acesta , Catedrala Salisbury , Clearbury Rings si Frankenbury Camp din Hampshire ( situri stravechi ce inca nu si-au deslusit misterul ) .




     ( diagrama desenului nou aparut )

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.