Horoscop iulie 2011





Berbec
Acumularea enorma de energie astrala in astrograma voastra pe domenii importante ale vietii ( personalitatea, casa , relatiile si cariera) va face din aceasta luna, un semnal al schimbarii pentru toti Berbecii. Familia, parintii , problemele casnice vor face din luna iulie , o luna nu prea luminoasa. In ciuda dezamagirilor, nesigurantei si situatiilor frustrante, acesta va fi momentul care va misca lucrurile in sensul clarificarii si rezolvarii lor. Limitati-va drastic toate cheltuielile si sub nici o forma nu intrati in fondul de rezerva.

Taur
Un aspect frumos intre Jupiter  aflat in semnul propriu si Pluton , te va ajuta sa ai incredere in propria persoana si sa preiei controlul asupra situatiilor ce par scapate de sub control . Tot ceea ce citesti, gandesti si auzi in aceasta perioada te va ajuta de-a lungul intregului an . . Pastreaza-ti controlul si evita confruntarile. Rupturi si certuri pot apare din senin si multe relatii vor fi puse sub semnul intrebarii.

Gemeni
Mare atentie la oamenii in care nu ai incredere , pentru ca in aceasta luna sunt posibile tradari si planuri facute de acestia impotriva ta. Precautie maxima pentru ca exista interese si forte ce lucreaza in subteran . Constientizeaza tot ceea ce ti se intampla si  protejeaza-te de aceste atacuri. Din 15 , odata cu Luna Plina , finantele personale pot urma un drum imprevizibil. Abordeaza realist tot ceea ce tine de taxe, credite si datorii.

Rac
In aceasta luna, prieteniile vor fi puse sub semnul indoielii, pot deveni incertitudini si motiv de discutii. Mult sensibilizati de eclipsa partiala de Soare, iulie va va transforma in persoane extrem de intuitive,  cu o usurinta deosebita  in citirea gandurilor celor din jur. Prieteni vechi vor iesi din viata voastra, altii noi vor intra… cert este ca luna iulie, octombrie si martie vor fi pietre de incercare in acest domeniu.



Niciun comentariu:

Un produs Blogger.