2010 - Anul Tigrului de Metal ( previziuni generale )

    Anul Tigrului de Metal conform zodiacului chinezesc va incepe pe 14 februarie a.c., elementul anului fiind evident metalul iar talismanul purtator de noroc va fi ochiul de tigru si argintul. Un an care nu va fi asa de stabil precum ne-am dori dar cu siguranta va fi interesant si promitator, un an al extremelor si al schimbarilor de tot felul.
2010 va fi un an cu multe situatii neobisnuite, predestinat confruntarilor de tot felul iar derularea evenimentelor se va face de multe ori sub impulsul momentului si furia poate lua in stapanire totul indiferent de efortul diplomatic depus.
Grandoarea si saracia vor merge mana in mana, vor fi numeroase revolte, greve , proteste si ciocniri violente, disponibilizari in masa. Intimitatea persoanelor va fi incalcata, scandaluri vor izbucni pe neasteptate iar decalajul dintre bogati si saraci se va adanci. Vom asista la aparitia de noi lideri pe scena politica sau in mediul de afaceri care vor avea o ascensiune deosebit de rapida. Succesul acestora va fi urias si cu impact mare la mase largi de oameni.
Din punct de vedere al relatiilor nu este o coincidenta faptul ca Anul Tigrului va incepe chiar de ziua Sf. Valentin, deoarece intregul an va sta sub semnul iubirii si romantismului. Cuplurile stabile vor deveni si mai unite iar multi dintre cei necasatoriti vor decide oficializarea relatiei. De precizat ca Tigrul fiind un animal caruia nu-i place tradarea si haosul, multe cupluri cu probleme majore vor decide sa se separe intr-un fel sau altul.
Copiii nascuti in acest an sunt copii cu dorinta de studiu si cercetare, curiosi si inclinati catre afaceri.
2010 va fi un al justitiei, cand vinovatii vor fi pedepsiti iar cei ce si-au insusit ce nu le apartine, le vor pierde oricum.
Anul Tigrului de Metal va fi anul introducerii celor mai indraznete idei, un an in care nu trebuie sa ne intrebam daca este bine sau nu ce se intampla, ci sa acceptam ce traim sau ce apare ca fiind factori epuratori, pentru a exploata sansa oferita de schimbare si pentru a avea sanse maxime de reusita in jocul destinului.
Un produs Blogger.