Configuratii astrale ce prefigureaza schimbari in destinul planetei

Cuadratura Pluto/Saturn
   Cuadratura formata intre Pluto si Saturn din toamna lui 2009 este un punct de cotitura semnificativ in perioada urmatoare pe care o vom parcurge. Astfel, daca verificam in istorie ce s-a intamplat in perioadele cand aceste doua planete au format cuadratura, aflam:
1914 - incepe primul razboi mondial
1922 - recesiune severa dupa primul razboi mondial
1931 - se agraveaza recesiunea economica
1939 - inceputul celui de-al 2-lea razboi mondial
1956 - criza canalului Suez; embargo asupra petrolului; tensiuni intre China si Taiwan
1966 - razbloiul de 6 zile israeliano-arab
1974 - razbloiul de Yom Kippur; tensiuni nucleare intre URSS si SUA
1982 - razbloiul rece dintre Sua si URSS; razbloiul irano-irakian; razboiul afgano-rus
1991 - caderea URSS
2001 - atacul terorist asupra Turnurilor Gemene (SUA); tensiuni nucleare intre India si Pakistan
2009-2010 - se formeaza urmatoarea cuadratura Saturn/Pluto care poate aduce tensiuni in Orientul Mijlociu   si aparitia unei crize a petrolului

Acest careu format intre Pluto si Saturn il putem privi ca pe un castel de carti de joc ce sta sa cada. Oricum, el va provoca ca efect minim tensiuni si recesiune iar ca efect major : razboi. La sfarsitul anului 2009 si inceputul lui 2010 Pluto/Saturn face un careu cu Uranus pe o cruce cardinala, efectul fiind cu mult mai intens si la o scara globala. Efectele acestui aspect au inceput din octombrie 2009 si se vor extinde pana tarziu in 2011.
Pluto/Saturn aduce intotdeauna o tensiune extraordinara, si cum Pluto este in Capricorn( banci, guverne, bani, corporatii), efectele lui vor fi la nivel global desi, Saturn in Balanta aduce totusi nevoia de diplomatie, tratative si compromisuri in relatiile la nivel mondial. De altfel, din istoricul acestui aspect se poate vedea ca a avut intotdeauna implicatii clare asupra economiei mondiale, si intr-un mod straniu, este legat de Orientul Mijlociu si petrol.
Deasemenea, Pluto in cuadratura cu Saturn poate avea legatura si cu contacte ale unor civilizatii extraterestre si , de ce nu? , cu dezvaluirea unor secrete legate de acest lucru (vezi 1947-Roswell, 1954, 1980). Este posibil ca acum sa se faca primii pasi ce vor duce la dezvaluiri cel putin interesante, urmand ca acest proces sa continue pana la divulgarea completa in urmatoarele decenii.

Conjunctia Jupiter/Neptun
Neptun pe Varsator prezice intotdeauna inundatii, catastrofe naturale si pandemii. Doar privind in jur putem vedea multitudinea de fenomene meteo ciudate si in plus seria de boli bizare precum: gripa porcina , un nou focar de ciuma pneumonica in China si o ciuperca care ataca graul pe scara larga. Neptun aduce frecvent inundatii, ape dezlantuite, caderi masive de zapada sau grindina , astfel ca iarna 2009-2010 aduce numeroase asemenea fenomene extreme. In 2010, cand Uranus va intra in Berbec aceste fenomene vor inceta facand loc altora de natura focului, precum incendii, temperaturi deosebit de mari, trezirea unor vulcani, etc. mai ales in lunile martie-aprilie 2010 si iulie-august 2010.
Facand un rezumat, conchid ca incepand din 2010 vom trece printr-o perioada importanta de revolutii planetare cu aspecte deosebit de critice pe termen lung. Astfel, vom trece prin transformari majore in viata social-politica, cu un punct de cotitura ce va aduce o schimbare a structurilor sociale actuale asa cum le stim acum.
Configuratii astrale puternice: 31 ian 2010; august 2010
PS: Sa nu uitam ca actuala conjunctie Jupiter/Neptun pe Varsator ar putea marca inceputul de facto al Erei Varsatorului, o epoca de transformare spirituala, de progres stiintific si acces la cunoasterea autentica. Si   cum orice schimbare tulbura pentru o vreme ordinea lucrurilor, sa ne dorim ca aceasta sa fie cat mai usoara.

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.