Destinul zodiilor (2)

Leu ( 23 iulie-23 august)
Leul vede lucrurile in mare. Daca soarta ii suride, reusitele sale sunt fabuloase. Daca vede la scara prea mare, fara sa-si masoare riscurile in spirit realist, atunci cunoaste esecuri de care marele sau orgoliu sufera indelung.Nu e facut pentru esec si se simte bime avand glorie, celebritate, onoruri si avere. Atunci se comporta ca un cuceritor ideal, ca un mecena fastuos. Cel mai adesea el stie sa forteze reusita pentru ca are autoritate, presigiu si un puternic ascendent asupra celorlalti.
Nu s-a nascut mediocru si stie aproape mereu sa se ridice deasupra celorlalti si sa-i domine.
Reuseste in finante, politica, inalta magistratura, teatru...regalitate!


Fecioara ( 24 august-23 septembrie)
Daca are destula intelepciune sa stie sa-si astepte randul si sa nu se bage in fata pentru a domina din umbra ca o eminenta cenusie, cel din Fecioara va ajunge departe...cu o nesfarsita rabdare, caci nimic nu-i este dat de prima data. Nu trebuie sa conteze prea mult pe noroc, ci pe munca sa, eficacitatea sa exceptionala, darul sau de analiza, de metoda, de observatie, chiar si pe detasarea sa. Trebuie sa indrazneasca sa-si asume riscuri, calculand in acelasi timp si neimpiedicandu-se in amanunte. Cu scrupulozitate va putea deveni un excelent medic, farmacist, functionar...inspector de finante.
Greierii ii vorbesc de rau, dar sunt foarte multumiti cand intalnesc aceste furnici ale zodiacului.


Balanta ( 24 septembrie- 23 octombrie)
In ziua in care reuseste sa ia o hotarare si sa se tina de ea, cel din Balanta a facut deja un mare pas spre reusita. Ezitarea este marea sa slabiciune si vine, neindoielnic, dintr-o hipertrofie a inteligentei care analizeaza argumentele pro si contra, cu atata impartialitate, incat alegerea devine imposibila. Trebuie sa ii dorim sa fie ceva mai interesat, ceva mai sigur de el... Nativa din Balanta este constienta de farmecul ei, stie sa-l foloseasca in viata practica daca nu,  viata sentimentala va fi la fel de haotica ca cea a barbatului Balanta.
Balanta are gustul frumosului, al delicatetei, un rafinament extraordinar, un suflet sensibil si muzical.
Va reusi intr-o activitate artistica, moda, parfumuri, decoratiuni, estetica, muzica, dans...dar tototdata isi poate pune inteligenta impartiala in slujba binelui comun, chiar a dreptatii.


Scorpion ( 24 octombrie- 23 noiembrie)
Are energie cat sa dea si la altii, o vointa salbatica, taioasa, agresiva si nu poate suporta esecul. Nimic nu-l mobilizeaza mai mult ca esecul sau ca razbunarea sau competitia. Trebuie sa-si descarce intr-o activitate profesionala deosebita acest instinct distrugator si agresiv in: chirurgie, psihanaliza, politie, spionaj, etc.
Meseriile secrete, periculoase, aparte i se potrivesc. Daca Berbecul merge uneori in intampinarea pericolului, Scorpionul o face cu placere, pentru ca nu poate rezista provocarilor.
Un produs Blogger.