Jupiter a intrat in Pesti (18 ianuarie 2010-6 iunie 2010;10 sept 2010-22 ian.2011)


Incepand cu data de 18 ianuarie 2010, Jupiter incepe sa tranziteze semnul Pestilor. In aceasta zodie, Jupiter numit de astrologii antici "Marele Benefic", se va simti ca acasa, datorita faptului ca este vechiul guvernator al zodiei. Pestii reprezinta de fapt, domiciliul sau de noapte, in timp ce Sagetatorul cel de zi. Cum ne va influenta aceasta conjunctura astrala?

Sanse de vindecare


Atunci când se află în această poziÅ£ie, Jupiter favorizează tot ceea ce este legat de vindecare. Tratamentele de orice fel au eficacitate maximă. AÅŸadar, persoanele care se confruntă cu probleme de sănătate trebuie să meargă la medic ÅŸi să urmeze indicaÅ£iile acestora, deoarece rezultatele vor fi dintre cele mai bune. De asemenea, putem asista la vindecări – unele de-a dreptul spectaculoase – obÅ£inute prin intermediul unor metode mai puÅ£in obiÅŸnuite. BioenergoterapeuÅ£ii, specialiÅŸtii în acupunctură, reflexoterapie, presopunctură sau cristaloterapie vor obÅ£ine, ÅŸi ei, performanÅ£e deosebite. De asemenea, puteÅ£i încerca ÅŸi unele leacuri băbeÅŸti, pentru că strămoÅŸii noÅŸtri cunoÅŸteau natura mai bine decât noi ÅŸi o făceau să lucreze în folosul lor. Importantă nu este metoda aleasă, ci rezultatul obÅ£inut: vindecarea.

Intoarcerea la credinta


PeÅŸtele este, în acelaÅŸi timp, un semn al credinÅ£ei. Verbul caracteristic al acestei zodii este „a crede“, astfel încât nativii deÅ£in în cea mai mare măsură una dintre cele trei virtuÅ£i creÅŸtine, împreună cu nădejdea ÅŸi iubirea. Prin urmare, trecerea celei mai mari planete din sistemul nostru solar prin semnul PeÅŸtilor ne va ajuta să înÅ£elegem că suntem mai mult decât un organism care are nevoie de mâncare, băutură, sex ÅŸi odihnă, mai mult decât un angajat care îşi face conÅŸtiincios datoria la locul de muncă ÅŸi mai mult decât un consumator care lasă în supermarketuri ÅŸi în restaurante tot ceea ce câştigă. Ceea ce ne defineÅŸte este sufletul propriu, partea spirituală, nemuritoare, care ne face să fim – aÅŸa cum spune Biblia – „după chipul ÅŸi asemănarea lui Dumnezeu“. MulÅ£i dintre noi îşi vor aminti acest lucru ÅŸi se vor dedica unei forme sau alta de spiritualitate.

Ca sa primesti, invata mai intai sa daruiesti

Jupiter în Peşti va activa, de asemenea, energiile care ne fac să dăruim, să fim preocupaţi de soarta aproapelui nostru. Noţiuni precum milă, compasiune, binefacere vor fi din nou înţelese la adevărata lor valoare. Societăţile umanitare şi de binefacere vor avea o activitate extrem de intensă, iar oamenii de afaceri şi marile companii nu vor fi deloc zgârcite cu donaţiile. Un exemplu a fost dat chiar de compania Google, care la început de an a donat douăzeci de milioane de dolari în scopuri de binefacere.

Care vor fi zodiile cele mai avantajate?


PeÅŸtii – dar ÅŸi persoanele cu Ascendentul în PeÅŸti – se vor număra, bineînÅ£eles, printre răsfăţaÅ£ii acestei perioade. InfluenÅ£a pozitivă exercitată de Jupiter asupra Soarelui natal (sau asupra Ascendentului) le va aduce o energie foarte frumoasă ÅŸi posibilităţi multiple de dezvoltare. Prin urmare, au toate motivele să fie optimiÅŸti.
Nativii celorlalte semne de apă – Racii ÅŸi Scorpionii – vor fi ÅŸi ei afectaÅ£i în mod pozitiv de trigonul făcut de Soarele natal cu Jupiter. Acesta este favorabil călătoriilor, studiilor înalte ÅŸi afacerilor juridice, aducând optimism ÅŸi ÅŸansă în toate aceste domenii.
Gemenii şi Săgetătorii, spirite libere, au şi mai multă nevoie de libertate decât de obicei. Încălcarea regulilor şi obişnuinţa de a face lucrurile după bunul plac , nu după cum ar dori persoanele din jur, le pot aduce probleme profesionale celor dintâi sau dispute în familie celorlalţi. Acelaşi lucru este valabil şi pentru Fecioare, mai ales în ceea ce priveşte relaţia de cuplu.
Berbecii îşi vor mai înmuia din spiritul războinic ÅŸi vor arăta mai multă compasiune pentru cei din jur, iar Taurii vor învăţa să se bazeze pe ajutorul oferit de persoanele apropiate, conform principiului „prietenul adevărat la nevoie se cunoaÅŸte“. Leii se pot lansa în tot felul de speculaÅ£ii financiare, cu ÅŸanse foarte mari de reuÅŸită, în timp ce BalanÅ£ele îşi vor organiza viaÅ£a foarte frumos ÅŸi vor pune ordine în programul lor zilnic destul de aglomerat. Capricornii vor avea de făcut o serie de drumuri, în care vor putea să conteze pe ajutorul prietenilor, iar Vărsătorii se pot aÅŸtepta la îmbunătăţirea situaÅ£iei materiale.


Un produs Blogger.