Frecventa vibrationala a corpului uman
In 1992 , Bruce Taino de le universitatea de Stat din Cheny , Washington a construit primul aparat din lume ce masoara si monitorizeaza frecventa vibrationala a corpului uman . Prin acest aparat s-a stabilit ca frecventa medie a unui organism sanatos este undeva intre 62 – 68 Hz .
Cand aceasta frecventa vibrationala scade , sistemul imunitar este afectat in asa fel incat sub 58 Hz apar primele simptome de raceala si gripa , sub 55 Hz boli precum Candida , sub 42 Hz – cancerul , etc.
Aparatul Taino , denumit astfel dupa numele celui care l-a construit este certificat cu 100% acuratete dar este folosit doar in domeniul agriculturii . Un studiu al spectrului de frecventa al alimentelor folosite ca hrana de catre populatia Terrei facut cu ajutorul acestui aparat , a demonstrat ca toate alimentele prelucrate au o frecventa ce tinde spre zero si implicit duc si la reducerea frecventei organismului uman . Totodata s-a stabilit ca toate alimentele proaspete au o frecventa ce depaseste 15 Hz ( cele uscate intre 12 – 22 Hz iar cele proaspete intre 20 – 27 Hz ).
Pentru ridicarea frecventei vibrationale s-a demonstrat si faptul ca banalele uleiuri esentiale folosite in aromaterapie au o frecventa ce incepe de la 52 Hz si ajunge chiar si la 320 Hz ( ex. uleiul de trandafir ) . Frecventele mari create de aceste uleiuri pot crea un mediu in care orice urma de bacterii , virusi , ciuperci, etc., nu pot exista .
Niciun comentariu: