Trepte de Conştientizare personală raportată la Divin



1. - Treapta Somnului Spiritual (omul nu crede în Dumnezeu);
2. - Treapta Semisomnului Spiritual (omul crede în Dumnezeu doar la greu şi de frică , apoi uită);
3. - Treapta de Trezire (Luminare) Spirituală (omul crede în Dumnezeu);
4. - Treapta de Iluminare Spirituală (omul intră în rezonanţa unităţii cu Dumnezeu);
5. - Desăvîrşirea - Înălţarea (corpul fizic nu mai poate fi oferit putrezirii daca aşa se alege, moartea este învinsă);

Cei cinci paşi spre Desăvîrşire:
1.- ÎNŢELEGEREA - că EU SUNT DUMNEZEU (Cristul Lui Dumnezeu);

2.- ACCEPTAREA - că EU SUNT DUMNEZEU (Cristul Lui Dumnezeu);

3.- CONŞTIENTIZAREA PERMANENTĂ - că EU SUNT DUMNEZEU (idem);

4.- SIMŢIREA VIEŢUITĂ - că EU SÎNT DUMNEZEU (idem) , adică:
EU şi Tatăl meu lăuntric suntem Unul într-o unitate indestructibilă şi perfectă;
5.- DEMONSTRAREA PUBLICĂ - a faptului că EU SUNT DUMNEZEU
(idem), adică: Tatăl lăuntric cu care sunt Unul face toate aceste miracole

DIMENSIUNI DE CONŞTIENŢĂ ŞI CONŞTIINŢĂ

Pentru extinderea Conştientei si Conştiinţei personale trebuie sa valorificam potenţialul realităţilor Celeste Multi-Dimensionale.

1.- O prima perspectiva a Dimensiunilor Celeste este cea in care însăşi planeta noastră Terra-Gaia-Geea o parcurge in traseul ei evolutiv de înălţare personală perpetuă in Conştienţă si Conştiinţa. Dacă până acum, în anul 2008, puteam vorbi despre o planeta Terra a cărei structura geofizica dar si a cărei Conştienţă si Conştiinţă erau tributare legilor manifestării tridimensionale(3D), iată ca, in măsura in care mergem spre viitor, Iubita noastră Mama planetară urcă pe scara evoluţiei propriei Conştiinţe spre 4 D, ca o etapa tranzitorie si scurtă (intre câţiva ani până la maxim 30 de ani in viitor), culminând cu stabilirea domiciliului ei la nivelul 5 D, care este dimensiunea Cristica. Aici în 5D , ea devine un Pământ Nou cu un Cer Nou .

După ce intr-un viitor neprecizat si nedeterminat Spiritul Mamei Geea termina experimentul 5D, ea se înaltă din nou prin metamorfoza si transmutaţie in 6D si apoi in 7D închizând astfel un ciclu evolutiv programat anterior ca potenţiale.

2.- A doua perspectiva a Dimensiunilor Celeste
Dacă din rândurile anterioare aţi înţeles traseul dimensional de Translatare a Spiritului Mamei Terra prin 5,6, si 7D şi v-aţi fâcut o părere generala, acum sa ne îndreptam puţin atenţia spre Spiritul Om, care este una dintre cele mai preţuite nestemate ale Creaţiei Divine prin rostul sau rolul evoluţiei sale in Creaţia Divina.
Cum in Creaţia Divina exista multe paradoxuri, unul dintre paradoxurile existentei Spiritelor Umane pe Terra este faptul ca nu exista o bariera prin care Omului doritor de evoluţie accelerata în Conştienţa si Conştiinţa să i se impună un mers evolutiv in condiţiile in care sa evolueze in tandem cu Spiritul Mamei Geea. Prin Gratia Divina, la începutul Timpului, când experimentul Terra a luat fiinţă, s-a inclus posibilitatea ca Spiritul Uman sa poată depăşi la nivel de Conştienţa si Conştiinţa Dimensiunea de manifestare al Spiritului Mamei Pământ.
Astfel, istoria ezoterica exemplifica faptul ca, deşi Spiritul Mamei Geea era activ pe o Conştienţă şi Conştiinţă de nivel 3D, încă din perioada Atlantă avem Învăţători Spirituali care s-au înălţat Spiritual până la 7D şi chiar mai sus şi s-au eliberat total de experimentul terestru. In aceasta categorie de Înălţaţi, Iluminaţi si Eliberaţi îi găsim pe Ramtha, Toth, Buddha, Iisus Cristos, St. Germain,  etc ,…

Concluzia ar fi ca un traseu de evoluţie in Conştienţă si Conştiinţă are Spiritul Mamei Pământ si un alt traseu de evoluţie in Conştienţă si Conştiinţă au Spiritele Umane, chiar daca uneori manifestările celor doua categorii sunt suprapuse pe aceiaşi dimensiune.

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.