Intalnirea karmica



Este o reintalnire cu un suflet cu care persoana a avut un anumit tip de relatie in una din vietile sale anterioare. Din start, trebuie sa va spunem ca o relatie care este intalnire karmica este deosebit de intensa si rascolitoare emotional.
Cand apare o intalnire karmica, atunci aceasta va fi precedata de tot felul de coincidente stranii. Cei doi vor fi intamplator intr-un loc anume, se vor reintalni intamplator, vor fi mai multe situatii care arata in mod clar ca mana destinului este in joc si nu liberul arbitru al persoanelor.

Ce trebuie inteles este ca nu veti putea fugi de o intalnirea karmica. Inevitabilul se va intampla si veti fi prinsi intr-un anumit tip de relatie cu persoana respectiva.

Un alt lucru dupa care puteti recunoaste o intalnire karmica este intensitatea emotiilor voastre si faptul ca va tulbura. Chiar si cand va intalniti cu un vechi prieten aveti o stare emotionala intansa cu ocazia revederii. Ganditi-va ca o reintalnire karmica este posibila doar intre persoane care au trait lucruri foarte intense impreuna. Nu trebuie sa va mire de impactul emotional pe care il traiti alaturi de persoana respectiva. Fata de respectiva persoana veti simti instant atractie, sau respingere, o anumita tensiune. Daca aveti anumite abilitati parapsihice latente, puteti sa experimentati telepatia cu acea persoana (dar acest lucru este foarte rar si depinde de gradul vostru de dezvoltare a abilitatilor parapsihice) .

De ce nu ne referim numai la iubire si atractie, ci spunem ca puteti simti si o stare de tensiune ciudata neplacuta? Deoarece intalnirile karmice nu sunt intotdeuna doar de natura pozitiva ci pot fi si negative, precum si mixte.

Negative: Exista posibilitatea ca violatorul sa se reintalneasca cu victima sa, criminalul cu cel pe care l-a ucis, ori hotul cu cel pe care l-a furat, pentru a-si plati datoriile karmice.
Mixta: Aceasta intalnirea karmica vine cu emotii pozitive si o tensiune stranie negativa. De exemplu, daca se reintalneste mama cu copilul care i-a decedat in brate si fata de care a simtit si iubire si o durere sfasietoare; de asemenea daca se reintalneste iubita cu barbatul care a parasit-o in viata anterioara si fata de care simte atat dragoste cat si resentimente pentru ceea ce i-a facut. Aceste suflete vor fi nevoiti sa isi rezolve relatia ramasa in suspans.
Pozitive: Intalnirile karmice pur pozitive sunt exclusiv intre persoane care au ramas doar cu sentimente pozitive unul fata de celalalt (prieteni, iubiti, rude) si care mai au un motiv sa se reintalneasca din nou in aceasta viata.

O persoana poate avea mai multe intalniri karmice intr-o viata. Unele persoane au doar 1-2 intalniri karmice, dar acest lucru este doar in cazul persoanelor care au cultivat iubirea universala detasata in viata anterioara, de exemplu au fost calugari. Ei nu vor avea multe intalniri karmice.
Unele persoane ajung chiar la 7-8 intalniri karmice intr-o singura viata, deoarece ei vin cu multe atasamente si relatii ramase in suspans din vietile anterioare. Ei au o karma relationala puternica si multe lectii karmice in acest sector.

Ca sa se complice lucrurile si mai mult, compatibilitatea dintre doua persoane nu arata daca este vorba sau nu de intalnire karmica. Pentru a vedea acest lucru trebuie consultata harta karmica a celor doi. Din cauza aceasta puteti avea o compatibilitate scazuta cu o persoana, sa va chinuiti sa va intelegeti, insa relatia sa fie deosebit de intensa emotional si harta astrala sa indice o intalnire karmica.
In general, intalnirea karmica este confundata cu intalnirea cu sufletul pereche. O intalnirea karmica cu o persoana de sex opus care va ravaseste emotional si va schimba viata nu inseamna neaparat ca este sufletul pereche.

Rolul unei intalniri karmice este sa va ravaseasca emotional si sa va schimbe viata intr-o masura mai mare sau mai mica si intr-o anumita perioada. Fiind o intalnire cu scop karmic, nu va reintalniti doar sa va spuneti Buna ziua. Sa nu va imaginati ca se petrec atatea coincidente si eforturi pentru a va programa intalnirea doar ca sa puteti sa ziceti ca v-ati revazut. Unul din voi doi ii va schimba viata celuilalt, sau amandoi unul altuia, in functie de datoria karmica.

Cealalata persoana va poate ajuta o perioada sau va poate produce suferinta, depinde de karma adusa. Este posibil ca datorita acelei intalniri karmice sa va maturizati si sa intelegeti ce este cu adevarat iubirea. Fiecare caz este UNIC
Cum identificam sufletul pereche?

Intalnirea cu sufletul pereche prezinta toate aspectele unei intalniri karmice, de aceea se si confunda atat de usor, insa sunt cateva ”amanunte” in plus. Putem spune ca intalnirea cu sufletul pereche este mai mult decat o intalnire karmica.

Cand va intalniti sufletul pereche, veti observa de asemenea o serie de coincidente, sincronicitati, tot felul de situatii speciale care va aduc unul langa celalalt din ce in ce mai mult. Fata de intalnirea karmica, sentimentul care va inunda in apropierea sufletului pereche este pur pozitiv, de liniste, relaxare, si libertate, puteti fi voi insiva. Deci, daca simtiti atractie si iubire fata de persoana respectiva dar si un anumit blocaj, de parca nu v-ati putea exprima in mod liber ceea ce simtiti, atunci acea intalnire nu este cu sufletul pereche, ci este o intalnire karmica.
Majoritatea persoanelor au 3-4 intalniri karmice de-a lungul vietii, aceste regasiri pot fi in familie, prieteni sau in dragoste. Daca intalnirea karmica este posibila intre persoane cu o compatibilitate scazuta, sufletele pereche au intotdeuna o compatibilitate buna.

Natura si durata relatiei este relevanta. Sufletele pereche se ajuta reciproc in dezvoltarea persoanala. De aceea, daca intr-o relatie el se dezvolta alaturi de ea, dar ea se sacrifica si face compromisuri, adica unul beneficiaza mai mult decat celalalt, atunci cei doi nu sunt suflete pereche.
Durata relatiei este esentiala. In cazul intalnirilor karmice cele doua persoane s-au intalnit cu un motiv si vor avea o legatura pana cand au indeplinit acel scop. Poate fi 5 luni, 4 ani sau 15 ani etc. Daca dupa o perioada de relatie intensa, coincindentele incep din nou sa apara, dar de data aceasta cu scopul de a va desparti, atunci inseamna ca drumul vostru comun s-a incheiat. Poate fi vorba de un loc de munca in alt oras, de o a treia persoana in relatie sau alte impedimente care incep sa fie tot mai dese si care sa contribuie la a va desparti.

Misiunea karmica s-a incheiat si este important sa intelegeti acest lucru, sa nu luptati pentru ceva ce evident nu mai poate fi continuat. Incercati sa va dati seama care a fost MOTIVUL intalnirii karmice (sau aflati din harta relationala karmica): ati avut parte de un ajutor, ati schimbat ceva in viata voastra, v-ati mutat intr-un alt loc, ati primit cu un copil minunat, ati invatat ce este iubirea etc. O relatie karmica are mereu un motiv bine intemeiat ,dar mai greu de realizat de cei implicati).

Cand este vorba de sufletul pereche, atunci liniile destinului merg foarte frumos impreuna. Daca el are o oferta de lucru in strainatate, acest lucru nu va duce la despartire, ci dimpotriva el va gasi si pentru ea locul de munca la care visase; daca ea isi doreste o familie si copil, el va avea noroc la o suma de bani; daca ea urmeaza un curs de medicina naturista, acest lucru il va salva pe el de la o operatie si se va vindeca repede, etc. Toate evenimentele din viata ambilor parteneri, vor avea efect benefic asupra relatiei de cuplu: pentru ca sufletele pereche sunt impreuna ca sa se ajute sa evolueze.

Sugestie: Incercati sa indentificati care sunt posibilele intalniri karmice din viata voastra. Totodata puneti-va intrebarea daca relatia voastra de cuplu este rezultatul compatibilitatii bune, este o intalnire karmica sau v-ati intalnit deja sufletul pereche.

Sursa: esoterism.ro

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.