Previziuni feng shui pentru 2010

Anul Tigrului este in general un an de schimbari majore produse pe fondul unor conflicte. Sa nu uitam ca primul razboi mondial a inceput in anul Tigrului, Chine a invadat Tibetul sau Irak-ul a inceput conflictele cu Sudanul tot in anul Tigrului. Insa, toate conflictele au avut la baza aflarea unor adevaruri ascunse mult timp. Exista insa probabilitatea ca anul acesta sa iasa la suprafata aceste adevaruri ascunse , sa cada oameni cu functii politice,  sindicatele sa inceapa greve afland faptul ca sunt mintiti incontinuu etc.

Zona vestica, zona tinerilor va fi perturbata de catre un conflict apa-metal ( steaua 1 a apei slabeste metalul zonei vestice) .Aceasta va produce anumite probleme de sanatate la rinichi si cap (stress) – atentie la copiii cu scoala , va slabi usor partea financiara daca nu se aplica remedii.
Principalele remedii constau in aplicarea de culori albastru, negru ,gri, in acea zona (zugravire, aplicarea de cuverturi, perne, draperii etc.) precum si de un sir de 10 monede chinezesti la tocul usii sau geamului. Se intareste zona cu obiecte statice – yin (monezi) sau in miscare – yang (ceasuri, clopotei ) metalice , dar care vor produce apa la randul lor. Obiectele trebuie sa nu fie ascutite , ci cat mai rotunjite. Astfel, se va asigura protectie in lunile in care stelele 2 si 5 de boli si ghinion vor intra in conflict cu stelele din aceasta zona.

                                              -   va urma  -

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.