Previziuni feng shui pentru 2010

Previziuni feng shui pentru 2010 ( 3 ) 

Zona estica, zona familiei, beneficiaza de steaua norocului ceresc 6, stea de metal. Va aduce oportunitati de afaceri si realizari in cariera. Insa conflictul cu steaua de lemn a zonei va produce problem cu gatul, respiratia, picioarele dar nu exagerate, rezolvabile prin tratamente usoare.
Remedii : culori albastru, negru ( culori de apa) pentru a sustine lemnul (sanatatea familiei) ,wu lou cristal, sfere cristal (pentru echilibrarea energetic a sectorului), fara culori de foc sau lumanari.
Zona de sud-est , zona banilor (stea de lemn), va fi atacata de steua 7, steua violentei si furturilor. Este o conjunctura foarte nefasta ce implica jafuri, inselaciune, violenta, atentie la furturi drept de autor, etc. Remedii foarte urgent : fara culori si simboluri de foc, utilizam albastru si negru in decoratiuni (slabire steua 7 si intarire steaua lemnului specifica sectorului); verificare sisteme de alarma si fum, fara clopotei metalici, introducem rinoceri albastrii si testoase dragon pentru protectie bani.

Zona nord-vestica, zona tatalui si ajutorului ( avand stea de metal), va gazdui steaua 9 de foc, stea ce amplifica binele sau raul ,in functie de conjuncturile lunare.Partea proasta este ca slabeste palatul de metal al zonei unde se situeaza bogatia familiei gestionata de patriarh ( focul topeste metalul). Astfel, este obligatoriu a se aduce remedii pentru a se pastra tezaurul familiei.
Remedii : plante cu frunze verzi sau albastre proaspete, obiecte metalice de bogatie (monezi), wu lou metallic pentru conjuncturile de boala.

Centrul casei ( de pamant) se combina cu steaua 8 a norocului, stea de pamant. Steaua 8 este o stea extraordinara, insa anul acesta este sechestrata in palatul central, astfel ca nu va aduce beneficiile scontate . Zona trebuie sa fie cat mai activa prin prezenta oamenilor . Sector bun pentru copii si povesti de dregoste.
Remedii recomandate : cristale fatetate, culori de foc pentru intarirea stelei (focul creste pamantul), broasca trei picioare cu banut in gura ce priveste spre interiorul casei, se deschid geamurile cat mai mult, fara aglomerari de mobilier, copacei feng shui etc.

Concluzie generala :
Pe fondul cresterii inflatiei, deprecierii puterii de cumparare, slabirii elementului financiar pe trei planuri ( atac direct la banii din casa, ghinion femei, slabire financiar la barbati) ,cresterii violentelor atat in exprimare verbala cat si fizic, nu ne mai ramane altceva decat sa invatam, sa ne perfectionam si sa ne bucuram de familie. Accentul pe familie prin buna intelegere, ocrotire a patrimoniului, impulsionarea copiilor, va fi singura iesire din impas, deoarece norocul ceresc vizeaza familia, poate va veni si un castig la loto facand variante impreuna cu ceilalti membrii.

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.