Mesajul cristalelor

Mesajul cristalelor 



Safirul – piatra destinului

Safirul, numit si piatra destinului se spune ca are putinta de a aduce claritate in gandire si perceptie , dar si independenta si bogatie financiara. Este considerata piatra intelepciunii, stimuleaza concentrarea, atrage toate harurile. Fiecare culoare are proprietati specifice: albastru (piatra a puritatii, ajuta la pastrarea adevarurilor spirituale si inlatura energiile negative), verde (asigura loialitatea, fidelitatea), roz (elimina blocajele emotionale si atrage harul), violet (deschide spiritualitatea), alb (purifica, aduce sanatate, deschide constiinta spirituala), galben (aduce spor si bogatie in casa, prosperitate si realizarea obiectivelor dorite)

Calitati metafizice: Competentele sale includ iluminarea spirituala si pacea interioara. Ajutor pentru, telepatie, clarviziune si proiectie astrala. Este simbol al bogatiei si socotit capabil sa inlature durerile si sa impiedice starnirea certurilor. Oamenii considerau in Evul mediu ca safirul aduce putere, onoare si nemurire proprietarului sau. Simbol al bogatiei, se considera ca safirul aduce putere, onoare si nemurire proprietarului sau. Pentru cei care calatoresc poate fi o amuleta foarte buna.

Este o piatra a intelpciunii profetice castigata prin claritatea mintii si intuitiei, va ajuta sa va gasiti scopul in viata si ofera o energie tamaduitoare. Safirul este asociat cu cerul si domeniile ceresti. Este un simbol al sinceritatii si intelepciunii. Confera clarviziune si sprijina efortul concentrat mental.

Efecte asupra sanatatii: este considerat ca ofera proprietati de vindecare pentru reumatism, colici, si boli mintale. De asemenea, este considerat antidepresiv. Scade tensiunea arteriala, trateaza insomnia, uneori cancerul; piatra se descarca in apa rece, apoi se reincarca pentru scurt timp la soare.

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.