Predictii astrale - octombrie 2010


Predictii astrale - octombrie 2010(3)

Leu
Desi “sangele apa nu se face” s-ar putea, ca in aceasta luna, aceasta zicala sa fie diametral opusa cu ceea ce veti simti. Complicatii familiale pot interveni in viata dvs. si asta pana pe 7 noiembrie . Dupa aceasta data Venus va reintra in Balanta, si in sfarsit , ceva sau cineva va va ajuta sa va regasiti o oarecare bruma de ratiune.De la banale reuniuni de familie  pana la evenimente importante cum ar fi botez, nunta, mese de Craciun, vor scoate la lumina sentimente si reprosuri nespuse, amintiri si intamplari de mult uitate. Si deoarece toate aceste lucruri vor dura pana pe 7 ianuarie , este bine  sa va inarmati cu multa rabdare , flexibilitate si determinare. Din 28 octombrie, Marte se va muta pe casa amuzamentului si distractiilor din harta dvs…. O binevenita  usurare fata de dramatismul de acasa. Tot ce este legat de locuri si oameni aflati la mare distanta , este foarte bine aspectat de catre Luna Noua si Plina din aceasta luna. Tot ceea ce se va petrece atunci (8, 23 oct) va va ajuta, deasemenea,  in restabilirea echilibrului interior.

Fecioara
Tot ceea ce se intampla in jurul Fecioarelor acum, ar putea deveni material demn de o telenovela. Si poate nu ar fi o idee rea, mai ales ca tot se intampla pe casa a3a din astrograma dvs., casa scrisului, comunicarii si gandirii. Puteti gasi inspiratie chiar si in citirea unui mail, sms sau mult uzitatul Facebook!!! Deasemenea, zona fratilor si surorilor ( pentru cei care ii au), ar putea sa furnizeze subiecte pentru un scenariu de roman plin de suspans. Asezati-va comod si priviti spectacolul din jur , lasati barfele si susotelile sa circule in voie, nu va incapatanati sa le demontati pentru ca pana pe 18 noiembrie, adevarul va iesi la lumina. Pentru cei ce au o profesie in domeniul scrisului, perioada octombrie – ianuarie 2011 este deosebit de prolifica, cu sau fara subiectele din viata lor personala. Nu lasati nimic la voia intamplarii, notati-va toate datele, cifrele sau cuvintele ce vi se par acum fara importanta. Toate acestea se vor dovedi importante pentru voi in viitorul apropiat.

Balanta
O luna destul de capricioasa pentru voi. Banala ploicica s-ar putea transforma intr-o adevarata ploaie torentiala iar o puternica furtuna intr-o zi cu soare. Cu Venus aflat intr-un du-te-vino in zodia Scorpionului , veti simti cum viata va este condimentata mai mult decat ati crede ca se poate. Cateva probleme, mai mari sau mai mici, centrate in jurul banilor si securitatii materiale , va vor face sa va depasiti limitele in dorinta de a castiga si  economisi. Aceasta dorinta puternica este un aspect cosmic care afecteaza toate zodiile intr-un anume segment al vietii . Pentru  Balante  acest lucru se intampla a fi pe zona financiara si aici trebuie sa se concentreze, astfel ca pana  in ianuarie 2011 sa fie liberi de orice poveri. Noi relatii, parteneriate si legaturi de afaceri sau prietenie vor incepe sa apara, anuntand un nou inceput . Luna octombrie incepe cu un Saturn care poate aduce o oarecare greutate pentru voi, si veti simti acest lucru odata cu luna Noua din 8 oct. Luna Plina (23 oct) va inchide un cerc deschis acum sase luni, si multe hotarari, decizii si planuri facute atunci , se vor finaliza.

Scorpion

Cu Venus si Marte in semnul tau, imaginea ta in aceasta luna este cea a unei bombe ce este la un pas de explozie. Pasiunea care ii cuprinde acum, ii va face pe Scorpioni, singuri sau nu, sa-si condimenteze viata intr-un fel pe care nu l-au mai trait demult. Aceasta energie debordanta poate transforma multe din  nemultumirile lor intr-o furtuna de sentimente ce cu greu vor putea fi tinute sub control. Scorpionii vor dori sa miste muntii din loc, dar sincer vorbind, ar fi bine sa se evite luarea unor decizii pana la jumatatea lunii noiembrie, daca este posibil. De fapt, ideal ar fi sa incepeti a va strange cat mai multe informatii despre ceea ce va preocupa , sa gasiti punctele slabe in desfasurarea planurilor dvs. si nu in ultimul rand sa gasiti o “iesire de incendiu” in cazul in care veti avea nevoie.

- va urma - 



Niciun comentariu:

Un produs Blogger.