Predictii astrale - octombrie 2010



Abilitatea si siretenia lui Venus aflata acum pe teritoriul Scorpionului si pe cale de a intra in miscare retrograda pe 8 octombrie 2010 ( lucru care se intampla odata la 18 luni), va aduce numeroase rasturnari de situatie in tot ceea ce implica iubiri, dorinte,secrete, intrigi si  aspecte ascunse ale vietii noastre .  Tot felul de ganduri si dorinte tainuite pot izbucni in mod neasteptat in aceasta luna. Poate un pic cam prea intens pentru anumite persoane…Pentru a putea sa controlom macar in parte aceasta energie, ar fi bine sa incercam sa anticipam anumite nevoi si dorinte ale partenerei(lui) si sa ne rezervam mai mult timp pentru  relatia in sine  (in special pentru cei care sunt implicati deja intr-o relatie).

Sa nu uitam ca brat la brat cu Venus se afla energicul Marte (aflat in propriul semn),  si un plus de putere va veni de la acesta pentru a ne transforma relatiile intr-un montagne russe timp de 13 saptamani. Cu schimbarea evidentă de orbită pe data de 8 (ÅŸi cu o Luna Noua in Balanta în aceeaÅŸi zi), Venus va acÅ£iona ca o supapă de deschidere a unui dig de protectie impotriva multor sentimente si emotii ascunse si foarte usor , acestea se pot transforma in resentimente si antipatii.

Pentru ca Scorpionul este un semn fix, exista, deasemenea, o tendinta pentru stabilitate si durabilitate in relatii (in ciuda pornirii multora de a pune capat relatiilor parteneriale sau doar de a face o pauza ). Cum pana in ianuarie aceasta energie va pluti in aer , am putea fi nevoiti sa incalcam reguli si sa trebuiasca sa fim flexibili in luarea anumitor decizii. Incapatanarea sau indignarea noastra in fata anumitor evenimente , nu-si are rostul acum. Este o perioada in care dusmaniile de lunga durata pot deveni incendiare acum, mai ales ca stim bine ca Scorpionul este un semn care nu uita si nu iarta!

Atata timp cat Venus va fi escortata de Marte totul se va pastra intr-un relativ echilibru , dar, odata plecat bataiosul Marte pe 28 octombrie, Venus va trebui sa descurce multe aspecte tulburi  si intunecate si teama mi-e ca nu va putea…

In ceea ce priveste partea financiara si materiala, octombrie va fi o luna de incertitudini si schimbari surprinzatoare ce nu vor inceta pana spre cea de-a doua jumatate a lunii noiembrie. Luna Noua din 8 oct. in semnul lui Venus (Balanta) va da startul constientizarii tuturor relatiilor si parteneriatelor noastre iar Luna Plina din 23 oct. ne va obliga sa luam anumite decizii, sa facem sau sa desfacem proiecte sau relatii. Iar acest lucru se poate concretiza incepand din 23 octombrie si pana pe 17 noiembrie.

Ce va aduce octombrie pentru fiecare zodie in parte?  

- va urma -

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.