Codul Omega

joi, martie 31, 2011

Vremurile de pe urma si codicele sigilate ale RevelatieiIn urma cu 5 ani, intr-o pestera situata in estul Iordaniei s-au descoperit aprox. 70 de manuscrise. Confectionate din plumb si fiecare de marimea unui card de credit , par a fi  cea mai importanta descoperire arheologica de la 1947 incoace ( cand s-au descoperit manuscrisele de la Marea Moarta).  Vechimea acestora este estimata la cca 2000 de ani si conform arheologilor britanici , ar putea aduce indicii extrem de importante cu privire la ultimele zile din viaţa lui Iisus.

In afara de testele de datare care au fost facute publice, continutul acestora este deocamdata, invaluit in mister. Tot ce a iesit la suprafata , sub forma de zvonuri si neconfirmat oficial este faptul ca  manuscrisele fac aluzii textuale la Mesia , dar si posibile referiri la Rastignirea si Invierea lui Christos. Philip Davies, profesor emerit  la Universitatea din Sheffield declara unui reporter BBC ca a fost "uluit" la vederea catorva dintre aceste placute care reprezentau  harta vechiului Ierusalim cu o extrema acuratete.

Ulterior, o mare parte dintre aceste codice au fost sigilate  si se speculeaza ca printre ele s-ar afla si cartea cu sapte peceti. Aceasta este mentionata in Cartea Apocalipsei si a fost aratata doar lui Mesia.  Odata  deschisa , ea va anunta  vremurile de pe urmă… Oare acesta sa fie motivul pentru care, astazi, locatia manuscriselor este un mister? 


miercuri, martie 30, 2011

Protectia spirituala
Traim intr-o lume densa, in care jocul polaritatilor se apropie de sfarsit, astfel incat o noua paradigma sa insufleteasca civilizatia umana si planeta Pamant. Dupa mii de ani de distorsiuni, iluzii si violente, suferinta si lipsuri, campul astral al Pamantului a fost poluat masiv cu forme gand si energii distorsionate si intunecate, care au atras la randul lor energii asemanatoare din acest sector de galaxie si chiar din alte galaxii...

Toate aceste impuritati sunt curatate acum intr-un ritm rapid, prin manifestarea lor fizica, precursor al vindecarii. Cu toate acestea, acum pe planeta purificarea este intr-o etapa de o aparenta amplificare a intunericului (in fapt, o manifestare a intunericului ascuns "sub pres"). Oamenii nepregatiti, cei care foarte probabil nu vor continua aici, emit forme gand de disperare, suferinta, drama si nebunie. Daca mai adaugam la acestea si "zgomotul" electromagnetic puternic dat de modul nostru de viata, de mass media, de aparate si masini, incluzand aici si armele electromagnetice, interferenta grupurilor ET intunecate (disperate ca isi pierd masa de manevra), putem deduce ca suntem bombardati masiv la nivel subtil de energii nu tocmai benefice pentru calea spirituala pe care am ales-o.

Multi dintre noi suntem empati si sensibili la ceea ce se intampla in jur. Chiar daca suntem invatati sa ne detasam de drama, putem prelua inconstient "bagaje" pe care nu le dorim si care pot avea efecte dintre cele mai neplacute.

Pentru a putea sa ne continuam in mod optim drumul spiritual de inaltare, este necesar sa ne protejam de acest “bombardament” subtil descris pe scurt mai sus. Protectia spirituala este o necesitate si un factor deosebit de important al evolutiei noastre. Exista multe forme si proceduri de protectie spirituala. De la talismane pana la invocatii, vizualizari sau diferite tehnici …

 1) Pamantul, Aerul, Apa si Focul
Dupa ce am interactionat cu oamenii in timpul zilei, foarte probabil am acumulat impuritati in aura. Elementele sacre, precum apa, focul, aerul, pamantul ne ajuta sa ne purificam.

Pamant: ne purificam avand grija zilnic de o gradina sau de plantele din apartament

Aer: aerul ne poate purifica atunci cand suntem in curentul lui. Vantul care bate pe langa noi, o fereastra deschisa, ajuta la purificarea aurei.

Apa: similar cu aerul, apa care curge pe langa noi ne purifica campurile energetice. Un dus caldut este foarte bun. De asemenea, baile caldute cu saruri extrag impuritatile din aura.

Foc: meditatia cu vizualizarea unei candele aprinse este o forma de purificare cu ajutorul focului.

2) Lumina Aurie a Prezentei Divine - Oul Sacru
Lumina aurie este manifestarea Prezentei noastre Divine. Atunci cand invocam Lumina Aurie si o vizualizam venind prin chakra coroanei, scaldandu-ne si impregnandu-ne spatiul, fiinta si constiinta, manifestam Unimea cu Dumnezeu din Interior si suntem protejati de energiile distorsionate si intunecate.

O procedura simpla de protectie o reprezinta invocarea Luminii Aurii si vizualizarea fiintei noastre in interiorul unui Ou Divin auriu.

3) Lumina Turcoaz a Arhanghelului Mihail
Arhanghelul Mihail este un ajutor de baza atunci cand vine vorba de protectia Lucratorilor de Lumina. Invocarea Sa precum si a luminii sale turcoaz este o procedura care se completeaza foarte bine cu Lumina Aurie. Astfel, dupa ce am invocat si vizualizat Lumina Aurie, invocam Lumina Turcoaz ca un scut aflat in exteriorul Oului Sacru de Lumina Aurie.

Putem folosi un model simplu, care sa ne ajute in vizualizare : Un Ou Auriu, in care ne aflam, scufundat si scaldat intr-o apa de culoare turcoaz...

4) Lumina Rosie
Atunci cand ne aflam in mijlocul unei multimi, de cele mai multe ori energiile sunt intunecate. In aceste cazuri, este important sa ne tragem aura langa corp. Procedura se bazeaza pe impamantare (scurgerea energiilor in pamant): vizualizam Lumina Aurie cum vine de la Dumnezeu prin crestetul capului, curgand in jos foarte aproape de corp si transformandu-se in Lumina Rosie pe masura ce se scurge in pamant.

Un model care ajuta aceasta vizualizare: ne imaginam ca purtam o mantie foarte lunga (pana adanc in pamant) de culoare Rosie. Lumina aurie coboara ca un dus energetic prin crestetul capului, scurgandu-se pe mantia rosie (devenind rosie) pana adanc in pamant.

5) Lumina Alba
Lumina alba este echivalenta cu purificarea si inchiderea spatiului propriu pentru orice fel de energii, atat benefice cat si mai putin benefice (negative). De aceea trebuie folosita numai foarte rar. Mai specific, se foloseste atunci cand in spatiul nostru (sau al pacientului nostru) s-a atasat o entitate care nu are ca scop cel mai inalt bine al nostru (al pacientului). Lumina alba directionata catre un spatiu penetrat de entitati negative exercita o presiune mare pentru acestea sa il paraseasca. Diferenta fata de Lumina Aurie este ca Lumina Aurie pastreaza spatiul deschis pentru energiile benefice (pure in Lumina lui Dumnezeu) purificand in mod gentil, in vreme ce Lumina Alba curata foarte ferm dar si inchide spatiul pentru orice fel de energii.


Pentru toate formele de purificare de mai sus, este important sa cerem elementelor sa ne purifice si sa simtim purificarea. Exista foarte multe alte elemente, ritualuri si scheme de protectie pe care fiecare suflet interesat le poate studia si practica. Succesul acestora se poate masura simplu: daca ne simtim bine, energici si veseli dupa interactiunile pe care le-am avut, atunci putem spune ca protectia a functionat. Exista desigur si fluctuatii emotionale interne care ne pot face mai tristi in anumite perioade. Exista si unele efecte ale procesului Ascensiunii care ne pot face sa ne simtim foarte obositi. Dincolo de acestea insa, daca suntem in general fericiti si energici inseamna ca am aplicat bine procedurile. Indiferent de asta, este esential sa fim perseverenti. La un moment dat, protectia va deveni automata si nu va mai fi nevoie sa ne concentram atata pe ea.

luni, martie 28, 2011

Sa Intelegem Puterea Atingerii Masei Critice
Exista un fenomen care face Omenirea în trezire sa se simta frustrata si neputincioasa în fata provocarilor care apar la acest moment din toate vietile noastre, cautând vindecare. Când ne trezim si începem sa întelegem puterea facultatilor noastre creatoare de gândire si simtire, încercam sa ne controlam modelele de comportament pentru a ne îmbunatati viata. Facem efortul sa gândim pozitiv si ne straduim sa ne concentram atentia pe ceea ce dorim sa manifestam în viata noastra, în loc sa dam putere temerilor noastre si lucrurilor pe care nu vrem sa le cream. Zi de zi vizualizam viata pe care ne-ar placea sa o traim si lucram pentru a ne întari viziunile, folosind gânduri si afirmatii pozitive.

Dar adesea, dupa ceea ce pare a fi un efort vitejesc, continuam sa ne lovim de multe din vechile noastre probleme. Aceasta ne face sa ne pierdem curajul si încrederea în capacitatea noastra de a ne schimba vietile. Atunci simtim ca eforturile noastre sunt futile si de obicei renuntam sa mai încercam sa ne îmbunatatim situatia. Ne abandonam viziunile si revenim la vechile noastre modele de gândire negativa. Zabovim asupra temerilor, problemelor si greutatilor în loc sa dam putere telurilor, sperantelor si visurilor noastre. Ca urmare a acestui regres, lucrurile se înrautatesc si mai mult, iar situatia noastra pare chiar si mai disperata. Daca întelegem Legea Universala care se aplica acestui fenomen anume, vom avea curajul sa perseveram chiar si în conditiile iluziei unui aparent esec.

Totul este format din energie, vibratie si constiinta. Analizând o particica a vastei stiinte a fizicii cuantice, aflam ca atunci când ceva ajunge la masa critica, are loc o transformare de neoprit. De exemplu, atunci când un electron îsi creste vibratia, în momentul în care acesta atinge masa critica, întregul electron este atras în frecventa superioara si nimic nu poate opri acest lucru.

Masa critica înseamna 51 la suta. Atunci când 51 la suta dintr-un electron vibreaza la o frecventa ridicata, restul de 49 la suta este absorbit instantaneu în noua vibratie. Deci, cum afecteaza acest aspect al fizicii cuantice capacitatea noastra de a prelua raspunderea pentru propriile noastre vieti? … Aceleasi legi ale fizicii cuantice se aplica si în stradania noastra de a ne îmbunatati vietile.

Atunci când dam putere unei viziuni sau unei forme gând, în momentul în care 51 la suta din energia, vibratia si constiinta noastra este aliniata cu viziunea, este atinsa masa critica si nimic nu mai poate opri manifestarea acesteia. Problema este ca nu stim niciodata când vom ajunge la acel moment magic al masei critice. Adesea nu exista semne în lumea exterioara si ar putea parea chiar ca ne aflam foarte departe de acel moment de transformare.

Aceasta se întâmpla atunci când de obicei simtim ca eforturile noastre esueaza si renuntam. Uneori am putea fi la distanta de o singura respiratie de atingerea masei critice, dar nu ne dam seama de asta, astfel ca ne descurajam si nu mai lucram pentru a ne atinge telurile. Asa, sfârsim prin a nu ne manifesta niciodata viziunile.

În termeni foarte practici, masa critica înseamna ca atunci când ne straduim sa cream prosperitate în vietile noastre, în momentul în care gândurile, cuvintele, actiunile si sentimentele noastre vibreaza cu 51 la suta constiinta de prosperitate în loc de constiinta de saracie, circumstantele vietii noastre se vor transforma si vom începe sa traim în prosperitate. În momentul în care 51 la suta din energia noastra este aliniata cu respectul de sine si cu iubirea, vom magnetiza relatii pozitive în vietile noastre. În momentul în care 51 la suta din energia noastra este alinata cu pace, armonie si echilibru, vom manifesta aceste Calitati Divine în mod tangibil în experientele noastre de viata.

Cheia succesului nostru este ca trebuie sa mergem mai departe, chiar în situatii adverse. Este vital sa întelegem ca Lumina Divina este mult mai puternica decât orice creatii umane gresite si fragmentate pe care le-am creat în mod nepotrivit. Saracia nu are nici o putere asupra Abundentei nelimitate a lui Dumnezeu. Potentialul nostru Divin este infinit mai puternic decât boala, esecul, relatiile disfunctionale, ura, lacomia, coruptia, razboiul sau oricare alte maladii create de om, care apar pe ecranul vietii.

Atâta vreme cât alegem Lumina si ne consacram energia pentru a da putere numai experientelor pozitive pe care dorim sa le cream în vietile noastre, nu celor negative, pe care nu le dorim, ne vom manifesta viziunile si visurile mai repede decât ne putem imagina.

Este important sa punem din nou lucrurile în lumina corecta si sa acceptam responsabilitatea pentru schimbarea vietilor noastre. Atunci când ne concentram deliberat pe co-crearea Potentialului nostru Divin suprem, eforturile noastre sunt sustinute de Lumina impenetrabila a Sinelor noastre Divine si de întreaga Companie a Cerului. Când atingem masa critica, avem succesul asigurat.

Nu este nevoie sa credem în diversele Legi Universale pentru a exista pe pamânt, dar având în vedere ca TOTI suntem supusi acestor legi, este de bun simt sa încercam sa le acceptam. Nu este nevoie sa credem în Legea Gravitatii, dar daca sarim de pe un acoperis vom cadea pe pamânt.

Nu conteaza daca credem în reîncarnare sau daca întelegem ca avem o acumulare de experiente din alte cadre temporale si dimensiuni, care ne influenteaza vietile prezente; acest lucru se întâmpla oricum. Daca încetam sa ne mai opunem acestui Adevar si doar îl acceptam ca posibilitate, va fi cu siguranta în avantajul nostru. Chiar si daca doar ne spunem, "Si daca e adevarat? Daca chiar pot sa schimb lucrurile în viata mea, acceptând Legea Cercului si lucrând cu acest principiu în loc sa lupt împotriva lui?"

Daca fiecare din noi vom încerca doar aceasta Lege Universala si vom da putere în fiecare zi doar acelor gânduri, cuvinte, actiuni si sentimente pe care dorim sa le manifestam în vietile noastre, vom avea imediat o transformare pozitiva. Atunci când vrem sa facem acest prim pas si facem eforturi reale pentru a ne corecta comportamentul, zagazurile Cerului se deschid sa ne ajute sa ne îndeplinim telurile. Atunci, daca doar continuam pâna atingem masa critica, vom avea parte de o transformare de neoprit si vietile noastre se vor schimba.

Nu uitati, Lumina Divina este ÎNTOTDEAUNA Învingatoare, si Voi sunteti acea Lumina.

de Patricia Diane Cota-RoblesSursa: editura_foryouNASA ne pune in garda pentru 2012
Expertii previzioneaza ca luminile nordului, cunoscute si sub denumirea de aurora boreala, vor straluci in 2012 la cel mai inalt nivel observabil in ultimii 50 de ani.

Inca din 2007, fenomenul luminos a crescut in intensitate si, potrivit cercetatorilor NASA, isi va atinge apogeul in mai putin de doi ani. Totusi, aurora boreala ar putea fi mai mult decat un spectacol incantator pentru ochi; daca in 2012 luminile nordului vor avea magnitudinea asteptata, ele ar putea provoca intreruperi ale retelelor de telefonie mobile si GPS si ar putea afecta chiar retelele electrice ale mai multor tari.

Evenimentul va fi provocat de ceea ce este cunoscut ca Maximum Solar - un proces in cadrul caruia campul magnetic din zona ecuatoriala a Soarelui se roteste cu o viteza mai mare decat in regiunea polilor astrului. Ciclul solar necesita, in medie, aproximativ 11 ani pentru a "pendula" de la un maximum la urmatorul, aceasta perioada variand intre minimum 9 si cel mult 14 ani.

Cel mai recent Maximum Solar a avut loc in anul 2000, iar oamenii de stiinta ai NASA cred ca urmatorul se va consuma in 2012 si va fi cel mai "prolific" din 1958 si pana astazi. Atunci, cu peste o jumatate de secol in urma, aurora boreala i-a uluit pe locuitorii Mexicului, deasupra caruia a aparut in trei randuri. Tot specialistii NASA considera ca luminile nordului ce ar putea aparea pe cer in mai putin de doi ani ar putea deveni vizibile inspre sud , cel putin pana in orasul Roma.

Ca o dovada suplimentara in sprijinul teoriei intensificarii vanturilor solare sunt interpretate si imaginile captate de fotograful islandez Orvar Thorgiersson, din Reyjavik. Barbatul, in varsta de 35 de ani, fotografiaza din 2007 luminile nordului si, de la an la an, instantaneele obtinute ilustreaza un colorit si o raspandire tot mai accentuate ale acestora. Orvar crede ca in 2012 vor aparea pe cer scene care nu ar putea fi descrise in cuvinte.
Timp pentru suflet

duminică, martie 27, 2011

Timp pentru sufletRugaciunea parintelui Arsenie Boca

Nu-mi spune nimic! Iti cunosc mizeria, necazurile, luptele si ispitele sufletului tau, asa cum esti tu! Da-mi inima ta! Daca o sa astepti sa devii inger ca sa Mi te daruiesti, atunci n-ai sa Ma iubesti niciodata! Chiar cand esti las, fricos, trufas si neincrezator in implinirea savarsirii iubirii, a sfinteniei, chiar cand recazi in aceleasi pacate pe care nu ai vrut sa le repeti…ei bine, chiar si atunci Eu nu-ti dau voie sa nu Ma iubesti! Iubeste-Ma. Asa cum esti tu!

In orice loc, moment si-n orice situatie te-ai afla, in credinciosie sau in tradare, in ravna, intristare sau uscaciune, tu sa Ma iubesti asa cum esti!Eu vreau sa Ma poti iubi – din putina si saraca ta inima, atat de chinuita. Daca astepti si-mi ceri sa te astept pana vei fi desavarsit, atunci n-ai sa Ma iubesti niciodata.

N-as putea Eu, oare, sa fac din fiecare fir de nisip un serafim sau un inger care sa straluceasca de curatie si dragoste? Nu sunt Eu Domnul Dumnezeu si am zidit toate si pot totul? Inima ta de om, zidita de mine, este locasul Meu. Eu astept sa-Mi dai aceasta inima Mie si sa Ma lasi sa te iubesc asa cum esti! Desigur, Eu am sa te schimb, dar pana atunci, iubeste-Ma asa cum esti, caci Eu te iubesc, cu toate ca esti asa! Eu vreau sa simt porumbelul iubirii tale zvacnind catre Mine, chiar din putina, saraca, neputincioasa ta inima! Din adancul invoielilor tale, al murdariei tale! Eu te iubesc si cand esti slab si necurat; tu ce vina-Mi gasesti?

Nu vreau o iubire izvorata din mandria virtutilor tale – nici a spectacolului care poti fi tu, ci dintr-o inima smerita inaintea Mea si resemnata a fi chiar ceea ce este : o biata inima care Ma iubeste si pe care o pot curati oricand! Nu-mi trebuie virtutile tale, talentele tale, intelepciunea ta. Eu vreau doar sa Ma iubesti si sa lucrezi intru iubirea aceasta.

Crezi ca ai virtuti, dar daca ti le-as da, tu esti asa de slab si de mandru, incat as hrani amorul tau propriu si nu M-ai cinsti pe Mine, ci pe tine! Apropie-te deci, cu iubire! Unui fier negru si rau, flacarile de foc nu numai ca i-ar curata rugina, dar l-ar face incandescent! Doar iubeste-Ma, neinchipuindu-ti ca esti curat si demn; aceasta ar fi o mandrie pentru tine, Iubeste-Ma pentru ca sunt obosit si vreau sa odihnesc inima ta!

Deci nu te zbate si te stradui sa-Mi placi, ci iubeste-Ma pur si simplu. Eu as putea sa fac, prin tine, lucruri mari pentru mintea omeneasca., dar nu! – tu ai sa-Mi fi sluga rea si nefolositoare si neputincioasa si am sa-ti iau si putinul pe care tu te increzi ca-l ai! De ce, oare? Pentru ca Eu te-am zidit – din iubire, ca sa-ti dau iubirea, fara ca tu sa-Mi poti da ceva! Nu incerca sa-mi platesti iubire prin nimic, ma doare ca incerci!

Nu mai sta departe de Mine. Iti lipseste nu sfintenia, pe care numai Eu ti-o pot da, ci o inima gata sa Ma iubeasca oricand si pana la capat! De aceea, Eu stau mereu la usa inimii tale, ca un cersetor, desi sunt Domnul si Dumnezeul tau. Nu ma lasa sa astept, ca sa te impodobesti si sa-Mi pregatesti daruri, caci tu nu poti nimic fara Mine si daca te increzi in tine, fara Mine, voi fi nevoit sa te las in cadere, la masura cu care te apreciezi singur!

Daca Ma primesti, te voi ajuta sa intelegi, sa Ma cunosti si sa Ma iubesti mai mult decat iti poti inchipui. Lasa sangele Meu sa curga in sangele tau si sa bata inima Mea intr-a ta! Eu ti-am dat-o pe Sfanta Preacurata Mea Maica. Lasa sa treaca totul prin inima ei curata, incat sa poata mijloci pentru tine!
Nu astepta sa devii sfant, ca pe urma sa Ma iubesti! In acest fel nu m-ai iubi niciodata! Si acum vino! Eu sunt cu tine, cu voi, pana la sfarsitul veacurilor! AMIN

Preot monah Aresenie Bocajoi, martie 24, 2011

3 zile de intuneric in septembrie 2011?
“Iata ziua Domnului, ea vine apriga, manioasa si intaratata la manie ca sa pustiiasca pamantul si sa starpeasca pe pacatosi de pe el. Luceferii de pe cer si gramezile de stele nu-si vor mai da lumina lor; soarele se va intuneca in rasaritul lui si luna nu va mai straluci.”  (Isaia 13; 9-10)

Viziunea lui Isaia pare fara indoiala legata de un intuneric cat se poate de real desi multi dintre cei care au incercat sa desluseasca profetiile Bibliei sustin ca ar putea fi vorba de un intuneric spiritual …  Cele trei  zile de intuneric vor fi cauzate de schimbarea polilor magnetici sau de intrarea unui corp ceresc in atmosfera Pamantului ? Conform unor calcule , incepand din  26 septembrie 2011 05:22:28 DST (ora de vara) Soarele va fi acoperit de cometa Elenin pentru o perioada de 3 zile… Cometa Elenin, numita asa dupa descoperitorul sau , Leonid Elenin- astronom rus, ar putea fi mult discutata si disputata planeta Nibiru?  

Interesant si intrigant in acelasi timp,  este faptul ca telescopul astronomic public pus la dispozitie de NASA (gen goole earth un proiect free), a fost inchis fara  nici o explicatie.
Mai mult decat atat, site-ul lui Elenin a fost suspendat de firma care il gazduia si  multe filme care prezentau posibila traiectorie a cometei dispar de pe youtube in mod ciudat - removed by authors, desi unii autori sustin ca nu le-au sters.

Toate acestea nu fac decat sa dea apa la moara adeptilor teoriei conspirationiste,  care sustin ca cele 3 zile de intuneric mentionate de multi profeti in Cartea Sfanta sunt aproape… Si ca o coincidenta, sau nu, in cea de-a 3a zi, (28 septembrie 2011 la asfintit) se sarbatoreste Rosh Hashanah – cand se spune ca sunetul Shofar-ului va anunţa intoarcerea lui Isus …


PS: Observ cu parere de rau cum in ultimul timp, acest articol apare pe numeroase bloguri fara a se preciza sursa. Astept rectificarile celor care poate au uitat doar sa mentioneze acest lucru. Multumesc.
miercuri, martie 23, 2011

Roata secreta a vietii (2)
Prima NIDANA - se apropie până la identitate de Zodia Berbecului; este reprezentată simbolic sub forma unei femei bătrâne şi oarbe care semnifică ignoranţa, voinţa inconştientă, care la începutul fiecărui ciclu zodiacal face ca sufletul să se reîncarneze.

A doua NIDANA – corespunde zodiei Taurului;  este simbolizată de un olar ce modelează argila si  reprezintă ataşamentul faţă de materie şi viaţa fizică.

A treia NIDANA – corespunde zodiei Gemenilor;  este reprezentată în mod simbolic printr-o maimuţă care urcă cu agilitate şi uşurinţă într-un copac. Semnifică şi evocă curiozitatea vie faţă de lume, vivacitatea şi instabilitatea generală caracteristica Gemenilor.

A patra NIDANA  - prezintă imaginea simbolică a unei corăbii pe care se află un om sau o familie. Semnifică şi corespunde dorinţei intense de afirmare de sine, înclinaţiei, foarte puternice în acest caz, către autonomie şi libertate, ce ia naştere şi se amplifică odată cu încarnarea sufletului în semnul zodiacal al Racului .

A cincea NIDANA - este în mod semnificativ reprezentată printr-o casă compet goală sau printr-o mască umană, care este un mod de a simboliza aparenţele efemere şi iluzorii, pe care le urmăreşte cel vanitos şi foarte ambiţios. Această etapă, care este marcată de exteriorizarea preponderentă simţurilor, corespunde totodată sufletelor reîncarnate în constelaţia zodiacală a Leului.

A şasea NIDANA -  este în mod simbolic ilustrată printr-un cuplu amoros, intim unit sau printr-un plugar aflat în spatele plugului. Această reprezentare semnifică dorinţa intensă de realizare concretă şi starea de fecundare, simbolizate de Constelaţia Fecioarei.

A şaptea NIDANA - are ca imagine semnificativă un cap cu figură umană al cărui ochi este străbătut de o săgeată. Acest simbol indică atât deziluziile crude şi multiple ce apar în dragoste cât şi nevoia intensă de tandreţe pe care le resimt atât de bine nativii încarnaţi în Zodia Balanţei.

A opta NIDANA - este simbolic reprezentată de un om care se îmbată criţă, în timp ce o femeie frumoasă îi ţine carafa cu vin. Această imagine semnifică aici cercul vicios al plăcerii care înrobeşte şi care înlănţuie fiinţa umană în roata reîncarnărilor, specifice karmei nativilor din Constelaţia Scorpionului.

A noua NIDANA - este simbolizată printr-un om care culege fructe pe care le pune într-un coş. Această reprezentare semnifică aspiraţia constantă către bunurile materiale şi ataşamentul excesiv faţă de recompensele vieţii, care este caracteristică celor născuţi în Zodia Săgetătorului
A zecea NIDANA - reprezintă imaginea simbolică a unei femei insarcinate şi frumoasa , simbol al armoniei şi plenitudinii vieţii materiale şi spirituale dobândite prin muncă tenace şi plină de răbdare şi  este specifică celor născuţi în semnul Capricornului.

A unsprezecea NIDANA - simbolizată printr-un copil care tocmai se naşte .  Această imagine semnifică starea profundă de detaşare la care sufletul a ajuns înainte de a renaşte pentru ultima dată în scopul de a-şi anula întreaga KARMA fizică (materială). Această stare intensă şi profundă de aspiraţie elevată corespunde celor încarnaţi în Zodia Vărsătorului.

A douăsprezecea NIDANA  - prezintă imaginea simbolică a unui sicriu însoţit de un numeros cortegiu funerar. Se semnifică astfel, faptul că sufletul încarnat a ajuns să-şi taie pentru totdeauna toate lanţurile şi toate ataşamentele care îl întemniţau şi acum poate, în sfârşit, să se unească liber cu Divinul, fără a mai fi constrâns să se reîncarneze DACĂ NU VREA (prin propria sa voinţă să o facă), în lumea fizică. Corespondent zodiei Pestilormarți, martie 22, 2011

Roata secreta a vietii
Astrologia indiană a cărei origine se află de fapt în astrologia secretă karmica şi yoghină, cuprinde 12 semne zodiacale numite nidane , al căror simbolism se înrudeşte aproape până la identitate cu cel al astrologiei greceşti, ea fiind totuşi din anumite puncte de vedere mai clară şi foarte riguroasă în comparaţie cu cea occidentală. Fiecare nidana  este o „poartă” cu o anumită frecvenţă predominantă de vibraţie, prin care sufletul intră şi rămâne, pentru întreaga existenţă.

Sufletul este determinat, în general, să parcurgă zodiacul în ordine, plecând de la zodia Berbecului spre zodia Peştilor, pentru a realiza OMUL COSMIC, în care sunt simultan ACTIVE cele 12 CONSTELAŢII ZODIACALE. De exemplu, dacă în existenţa actuală suntem născuţi în Zodia Săgetătorului şi avem (tot acum) ascendentul în Zodia Leului, este foarte posibil ca în viaţa (reîncarnarea noastră imediată) anterioară, sufletul nostru să fi existat încarnat într-un nativ născut în Zodia Scorpionului, care avea ascendentul în Zodia Racului. Cu toate acestea, în unele situaţii, anumite suflete, care au atins un anumit grad de evoluţie spirituală, aleg să se reîncarneze într-o ordine diferită, conform aspiraţiilor şi necesităţilor lor, care pot fi altele decât cele obişnuite.

Fiecare nidana (semn zodiacal) , în care ne reîncarnăm într-o existenţă, corespunde aspiraţiilor intense şi dorinţelor predominante care, în cele din urmă, împing (determina) sufletul să se reîncarneze în existenţa prezentă.

Numărul de reîncarnări variază foarte mult de la un individ la altul şi la fel de diferit poate să fie şi numărul de ani împărţiţi pentru fiecare viaţă într-o anumită reîncarnare. Fiinţele umane care trebuie să se confrunte şi să depăşească un număr mare de probleme existenţiale sau materiale au în general o viaţă mai lungă decât altele, pentru a ajunge oricum în final la realizarea scopurilor sau ţelurilor asumate ca menire sau rost fundamental  în respectiva reîncarnare.


- va urma - duminică, martie 20, 2011

Simptomele AscensiuniiProcesul de ascensiune al fiecaruia dintre noi are legatura cu felul in care suntem structurati si in care vibram. Cu ajutorul noilor energii vibrationale superioare, experimentam cu totii aceste schimbari in felul si ritmul propriu, in functie de cine suntem , in functie de codificare si planul nostru dinainte de nastere. Energiile noastre vibrationale se vor schimba automat pe masura ce facem loc si intrupam mai multa lumina in interiorul nostru. Pentru cei cu o mare sensibilitate , cu puteri extrasenzoriale si pentru cei deschisi taramurilor superioare, procesul ascensiunii poate reprezenta o provocare mai mare. Fiti constienti de faptul ca  va asteapta o realitate incredibil de frumoasa , pasnica si plina de iubire. Luati aminte ! Nu toate aceste simptome pot fi atribuite procesului de ascensiune. Urmati-va calauzirea interioara si consultati un medic daca este nevoie.

-  Senzatia ca va gasiti intr-o oala cu presiune sau intr-o energie intensa; simtiti tensiune. Tineti minte, va adaptati unei vibratii superioare. Vechile tipare , comportamente si credinte sunt impinse si ele la suprafata. Se intampla foarte multe in interiorul vostru!

- o senzatie de dezorientare; nu stiti unde va aflati; pierderea orientarii in spatiu. Nu va mai gasiti in 3D de acum, intrucat ati trecut sau va aflati in procesul de trecere catre urmatoarele dimensiuni.
- dureri neobisnuite in diferite parti ale corpului. Va purificati si eliberati energia blocata ce vibreaza in 3D in timp ce voi vibrati intr-o dimensiune mai inalta.

- va treziti in timpul noptii intre ora 2 si 4 a.m. Pe masura ce evoluati, va treziti la 5 a.m. Se intampla multe in starea voastra de vis. Nu puteti sta acolo perioade lungi de timp si aveti nevoie de o pauza. Aceasta este , se asemenea, ora de “ curatare si eliberare”.

- pierderea menoriei. Dificultati in gasirea cuvintelor. Exista o mare pierdere de memorie pe termen scurt si numai amintiri vagi despre trecut. Va gasiti in mai multe dimensiuni in anelasi timp si va deplasati inainte si inapoi ca parte a tranzitiei ( experimentati o “decomectare”). De asemenea, trecutul vostru face parte din Vechi, iar Vechiul a disparut pentru totdeauna.
- “a vedea” si”a auzi “ lucruri. Experimentati diferite dimensiuni pe masura ce treceti prin aceasta tranzitie , in functie de cata sensibilitate aveti si de felul in care sunteti structurati.

- o detasare aproape  “extracorporala “. Corpurile noastre sunt ultimele care vin din urma si nu se gasesc in acelasi loc cu restul partilor din noi. Acest fenomen se poate intampla si pentru ca este mecanismul nostru natural de aparare pentru a supravietui atunci cand suntem foarte tensionati sau ne simtim traumatizati si lipsiti de control.

- perioade de somn profund. Va odihniti din cauza adaptarii, va integrati si, totodata, construiti urmatoarea faza.
- sensibilitate acutizata la ceea ce este in jur. De abia puteti suporta inghesuiala, zgomotul, mancarurile, televizorul, vocile altor oameni si alti diversi stimuli. Obositi foarte repede si va epuizati cu usurinta. Va acordati ! Fiti constienti ca intr-un final va trece.

- Ameteala, pierderea echilibrului, dureri de gat si de spate, tiuit in urechi, mancarimi de ochi, vaz incetosat (foarte des intalnit), insomnie si palpitatii ale inimii cu dificultati de respiratie(de asemenea, foarte des intalnite). Dureri de cap.

- Nu va amintiti intelesul lucrurilor din jurul vostru. Atunci cand ma aflam intr-o perioada intensa a procesului de tranzitie, lovindu-ma de o energie substantiala din dimensiunile superioare, imi amintsc ca ma uitam la o pubela de gunoi si nu stiam care ii este scopul. Trebuia sa-mi accesez memoria “vechiului”. Asta inseamna ca vibram la un nivel in care orice lucru detine numai semnificatia si identitatea pe care noi le atribuim. In dimensiunile superioare , energia este doar energie, fara etichete sau semnificatie. Totul este proaspat si nou.

- Dificultati in amintirea a ceea ce ai facut sau cu cine ai vorbit cu o zi in urma sau cu o ora inainte. In dimensiunile superioare, realitatea se afla in momentul de acum. Daca nu mentinem ceva in constiinta noastra, pur si simplu inceteaza sa mai existe.Nu avem atasamente. Ne cream propria lume din jur prin intermediul credintelor si gandurilor noastre, iar lucrurile de care nu ne “agatam”, nu exista. Aceasta stare vine si pleaca, insa reprezinta un antrenament pentru existenta in dimensiunile superioare.

- Simtiti ca nu doriti sa faceti nimic. Va aflati in perioada de odihna, o luati de la capat. Corpul vostru stie de ce are nevoie. Cand incepeti sa atingeti dimensiunile superioare, “a face” si “realizarea unor lucruri” se atrofiaza pe masura ce energiile Noului femininul delectarii, al receptivitatii, crearii si ingrijirii de sine. Cereti-i Universului sa va “aduca” ce doriti in timp ce va relaxati si va simtiti bine!
- Intoleranta pentru lucrurile de vibratie joasa (tridimensionala) reflectate in conversatii, atitudini, structure sociale, metode de vindecare, etc. Toate acestea va fac sa simtiti, la propriu, ca vi se face greata in interiorul vostru. Va aflati intr-o vibratie mai inalta, iar energiile nu mai sunt aliniate. Mai mult chiar, uneori veti dori sa ramaneti in casa sau doar sa fiti singuri, intrucat “ce este afara” nu mai este compatibil cu vibratia voastra mai inalta.

- Uneori pierdere a poftei de mancare. Corpul vostru se adapteaza la o stare noua si mai inalta de existenta.

- Disparitia brusca a prietenilor, activitatilor, obiceiurilor si  slujbelor. Evoluati dincolo de ceea ce ati obisnuit sa fiti, iar oamenii si imprejurarile nu mai sunt compatibile cu vibratia voastra. Noul va aparea in curand si va veti simti atat de bine!
- zile de oboseala extrema. Corpul vostru pierde din densitate si trece prin restructurari intense.

- nevoie de a manca des, insotita de o stare ce se aseamana cu crizele de glicemie scazuta. Castigarea in greutate ( mai ales in zona abdominala). Pofta de alimente cu continut mare proteine. Aveti nevoie de o cantitate imensa de combustibil pentru acest proces al ascensiunii.

Nota: Corpul pare sa aiba nevoie de aceasta greutate in plus pentru a procesa si mentine vibratiile mai inalte ale Noului. Ficatul se epuizeaza intrucat proceseaza si dezintoxica rapid. Un ficat suprasolicitat poate duce la castigarea kilogramelor in plus in zona abdominala si la trezirea frecventa in jurul orei 3am ( ora ficatului in medicina orientala). Ne putem ajuta ficatul prin ceai de ciulin, plimbari si exercitii de respiratie.

- experimentarea multor stari de bine si de rau; plans. Emotiile reprezinta mijlocul nostru de eliberare, iar noi avem multe de eliberat acum.
- anxietate si panica. Ego-ul vostru se pierde si ii este frica. Poate simti ca totul se sfarseste (ceea ce se si intampla). De asemenea, sistemul vostru este suprasolicitat. Vi se intampla lucruri pe care poate nu le intelegeti.Totodata, pierdeti tiparele comportamentale de vibratie joasa pe care le-ati dezvoltat pentru a supravietui in 3D. Toate astea va fac sa va simtiti vulnerabili si lipsiti de putere. Nu avem nevoie de aceste tipare si comportamente pe care le pierdeti in dimensiunile superioare. Toate acestea vor trece si veti simti la un moment dat multa iubire, siguranta si unitate.

- depresie. Lumea exterioara nu este aliniata la vibratia voastra noua si inalta. Nu va simtiti atat de bine aici. Totodata, eliberati energii joase si intunecate si noi “vedeti” acum prin ele. Rezistati!

- vise lucide, agitate si uneori violente. Eliberati multe, multe vieti de energie vibrationala joasa. Starea voastra de vis se va imbunatati la un moment dat si va veti bucura din nou de ea.
- planurile voastre se schimba in mijlocul evenimentelor si se indreapta intr-o directie complet diferita. Sufletul vostru va echilibreaza energia. Sufletul vostru stie mai multe decat voi si distruge “alegerile” si vibratia de “rutina”.

- Transpiratii si bufeuri in timpul noptii. Corpul vostru se “incalzeste” si arde toxinele.

- Ati creat o situatie care pare ca cel mau rau cosmar, cu multe aspecte negative. Sufletul vostru va calauzeste spre “extinderea” aspectelor de lipsa din voi sau “tempereaza” aspectele in care ati avut excese. Energia voastra doar se echilibreaza. Testul pe care vi l-ati fixat singuri este sa va gasiti calea inapoi spre pace. Aceasta este calatoria VOASTRA, iar sufletul nu ar fi pregatit-o daca nu ati fi fost pregatiti pentru ea. Voi aunteti cei care descoperiti calea de intoarcere si o veti face. Privind inapoi, veti multumi pentru aceste experiente si veti fi  o persoana diferita.


Karen Bishop

vineri, martie 18, 2011

Previziuni astrologice - Luna Plina din 19 martieIn  martie si aprilie 2011, vor avea loc doua perigee lunare puternice sau  SuperLuna , asa cum mai este numit acest fenomen in care Luna apare neobisnuit de mare,  vazuta de pe Pamant. Ambele perigee lunare coincid cu faza de Luna Plina din 19 martie si 17-18 aprilie in semnele tropicale Fecioara si Balanta.

Pe perioada acestora  ne putem astepta la furtuni si ploi puternice, rafale de vant deosebit de intense, ninsori neasteptate , inundatii sau alunecari de teren. De asemenea, cu Uranus recent intrat in semnul Berbecului , activitatea seismica si vulcanica va inregistra o crestere peste medie , in special pentru regiunile situate in apropierea Cercului de Foc al Pacificului.

In alta ordine de idei, Uranus in Berbec va determina oamenii sa se grabeasca, sa actioneze impulsiv ( deseori cu multa furie si mandrie nemasurata). Berbecul fiind o zodie foarte individualista , ne putem astepta la comportamente imature care pot conduce catre accidente neprevazute. Retrogradarea lui Mercur in Berbec din 30 martie pana pe 23 aprilie si apoi strabaterea aceluiasi drum pana pe 10-11 mai 2011, va dispune la reevaluari, revizuiri sau reprogramari ale unor planuri, obiective sau proiecte.

Prudenta in jurul sau in utilizarea vehiculelor, utilajelor sau armelor existand posibilitatea unor defectiuni majore din cauza neglijentei sau impulsivitatii. Multa atentie in special pentru luna aprilie dar si mai 2011.

Zilele  semnificative : 18 - 21 martie; 28 martie; 1-4 aprilie; 9-10 aprilie; 15-18 aprilie, 24 aprilie.miercuri, martie 16, 2011

Cele mai controversate si bizare artefacteIn anii 1880 mai multe cranii umane cu coarne proeminente au fost descoperite într-o groapa la Sayre, Bradford County, Pennsylvania. Cu excepţia proeminentelor osoase situate la aproximativ cinci centimetri deasupra sprancenelor si inaltimii scheletelor de 7 metri, bărbaţii carora le-au apartinut aceste schelete , au fost normale anatomic. Descoperirea a fost facuta de dr. GP Donehoo ( istoric si demnitar al Bisericii  Prezbiteriane (Dr. GP Donehoo),  prof. AB Skinner si prof. WK Morehead - Academia Phillips-Andover, Massachusetts. Artefactele au disparut la putin timp dupa  descoperire.


Deaemenea, in Franta , intre anii 1920-1940, un alt craniu similar a mai fost descoperit. Analiza facuta de Surnateum – Muzeul Istoriei Supranaturale a demonstrat ca proeminentele osoase sunt parte a craniului si nu exista nici o urma de indoiala ca acesta este adevarat. Locul actual al artefactului este necunoscutUn alt artefact bizar a fost descoperit în 1895 de către M. Dyer, în cursul unei operaţiuni miniere din County Antrim, Irlanda. Scheletul gasit are o inaltime de 3,70 m, circumferinta toracelui de 1,37 m, lungimea bratelor 1,37m, cantarind aprox. 2050 kg 

Cele sapte sigilii – sapte niveluri de constiinta si energie ale corpului umanPrimul sigiliu - este asociat cu organele reproductive, sexualitatea, supravietuirea, subconstientul si banda de frecvente hertziene

Al Doilea Sigiliu - Acest sigiliu este centrul energetic al constiintei sociale si este asociat cu banda de frecvente infrarosii . Este asociat cu durerea si suferinta si este localizat in abdomenul inferior

Al Treilea Sigiliu - Acest sigiliu este centrul energetic al constientei constiente si este asociat cu banda de frecvente a luminii vizibile. Este asociat cu controlul, tirania, victimizarea si puterea. Este localizat in regiunea plexului solar.

Al Patrulea Sigiliu - Este asociat cu iubirea neconditionata, constiinta inalta, frecventa razelor albastru-violet, glanda timus si hormonii anti-imbatranire pe care aceasta glanda ii secreta.

Al Cincilea Sigiliu - Acest sigiliu este asociat cu glanda tiroida, superconstiinta, frecventa razelor X, rostirea si trairea adevarului fara dualitate.

Al Saselea Sigiliu - Acest sigiliu este asociat cu glanda pineala, hiperconstiinta si banda de frecvente a razelor gamma. Formatiunea reticulara care filtraaza si ascunde cunostintele din mintea subcontiienta se afla aici.  Cand acest sigiliu este activat cunostintele din mintea subconstienta devin accesibile.

Al Saptelea Sigiliu - Acest sigiliu este asociat cu varful capului, glanda pituitara, ultraconstiinta, frecventa Infinitului Necunoscut si atingerea iluminarii
luni, martie 14, 2011

Talismane astrologiceMisticii lumii antice credeau că planetele aveau puteri imense nu numai asupra emoţiilor, caracterul şi atributele fizice ale omenirii, dar si asupra lumii spiritelor. Astrologii din vechime credeau că simbolurile magice corespunzatoare planetelor, canalizeaza  puterile acestora  şi pot porunci spiritelor guvernatoare să vina in ajutorul celui care purta asupra sa, talismanul potrivit.

Talismanul astrologic trebuie ales cu foarte multa atentie deoarece numai intocmit corect va fi eficient si puternic. Acesta  trebuie sa fie in concordanta cu semnul astrologic pentru a imbunatati si creste  puterile persoanei care il poarta.  Materialul ales este, de obicei, în ton cu planeta care guverneaza asupra efectului dorit prin purtarea talismanului: aur (sau bronz) pentru Soare,  argint pentru Luna, alamă pentru Mercur, staniu pentru Jupiter, cupru pentru Venus , etc .


Tot pentru confectionarea talismanelor se pot folosi pietre pretioase, însa toate obiectele de acest gen, fie ca sunt din metal, fie din pietre pretioase, trebuie învelite cu grija în saculet de matase, de culoare analoga spiritului planetei, parfumate cu parfumurile zilei corespunzatoare si pastrate la loc ferit de privirile oamenilor si de lucrurile necurate.

Un alt factor important este alegerea celui mai bun timp  pentru confectionarea talismanului iar pentru aceasta trebuie consultate tranzitele planetelor din ziua in care se doreste a se confectiona talismanul. De exemplu, confectionarea  talismanului lui Jupiter atunci cand acesta se afla in retrogradare nu va ajuta deloc la imbunatatirea situatiei financiare, ba dimpotriva, posesorul isi va pierde averea.


Datorita posibilelor încarcaturi energetice nedorite, este de preferat ca talismanele sa fie purtate în asa fel încat sa nu se vada. Persoanele cu o forta mentala deosebita si cu initierea necesara pot încarca malefic, de exemplu, un talisman purtat la gat, prin puterea gandului sau prin forta privirii.

- talismanul lui Marte - potrivit celor nascuti sub semnul Berbecului sau Scorpionului. Ajuta posesorul sa dobândească faima, onorori sigure şi bogăţii. Oferă o libertate absolută de gândire şi de acţiune, judecata clară şi obtinerea de favoruri din partea femeilor si celor cu putere. Permite celui care-l poarta sa vada adevarata natura a celor din jur , aduce bunastare financiara, sanatate si eliberare de trecut.

- talismanul lui Venus – potrivit celor nascuti sub semnul Taurului sau Balantei. Talisman lui Venus va ajuta posesorul acestuia să dobândească iubire, dragoste si respect. Imbatabil şi neegalat pentru orice problema legate de iubire. Aduce rezolvare in problemele legate de dragoste, atrage in viata celui ce poarta acest talisman iubirea sub toate aspectele ei. Talismanul ajuta si la imbunatatirea starii de sanatate, in special pentru cei care au probleme cu rinichii, gatul, paratiroida sau oasele.

- talismanul lui Mercur – potrivit celor nascuti sub semnul Gemenilor sau Fecioara. Ajuta la dobandirea cunoasterii si intelegerii naturii tuturor lucrurilor, in gasirea comorilor ascunse, talent pentru scris si abilitati stiintifice. Sporeste magnetismul personal, aduce succes in afaceri, elocventa, deschide poarta cunostintelor oculte, ajuta sistemul nervos si cel respiratoriu.

- talismanul Lunii – potrivit nativilor nascuti in zodia Racului. Purtatorul acestui talisman va fi extrem de respectat in societate, favorizeaza prieteniile, intuitia, echilibrul psihic, protejeaza casa si familia purtatorului, ii ajuta pe cei care au probleme legate de stomac, pancreas, plexul solar si toate fluidele corporale.

- talismanul Soarelui – potrivit nativilor din zodia Leului.  Ajuta la dobandirea unui bun renume, prosperitate si bogatie.Asigura recunoasterea si aduce o popularitate incredibila celui care il poarta. Influenteaza starea de sanatate a organismului si in mod special pe cei care au probleme cardiace, ale coloanei vertebrale, timusului si a tuturor bolilor cauzate de virusi.

- talismanul lui Jupiter – potrivit celor nascuti sub semnul Sagetatorului sau Pesti. Protejeaza impotriva tuturor pericolelor cauzate de  pamant, aduce noroc in speculatii, afaceri si procese,  da o puternica liniste mintii, creste vointa si caracterul posesorului, rezolva problemele financiare, ajuta in problemele de sanatare legate de glanda pituitara, ficat si tot ce tine de cresterea organismului si producerea de hormoni.

- talismanul lui Saturn – potrivit celor nascuti in semnul Capricornului sau Varsator. Ajuta posesorul să fie elocvent şi convingător, da biruinta impotriva duşmanilor, fereste de ghinioane, anuleaza energiile malefice, protejeaza pielea, dintii, oasele, vezica biliara, precum şi partea din faţă a glandei pituitare.


vineri, martie 11, 2011

Planul cosmic si cele 9 niveluri de evolutieFiecare nivel de evolutie a lui Bolon Yokte Ku – piramida cosmica – este dezvoltat printr-o serie de treisprezece perioade de timp. Acestea se desfasoara pornind de la hablatun (1,26 miliarde de ani) sau nivelul de baza, pana la uaxaclahunkin de 18 zile, la cel de-al noualea nivel.

Asta inseamna o frecventa ce se amplifica de douazeci de ori si o accelerare a timpului la fiecare treapta spre nivelul imediat urmator. In curand, la 28 octombrie 2011, energiile tuturor celor noua valuri se vor manifesta pe deplin.  Roadele celor noua valuri vor aparea atunci in totalitatea lor, intrucat ele se incheie simultan.

Pe 9 martie 2011, a fost activat cel de-al noualea – si cel mai de sus – val al lui Bolon Yokte Ku. Scopul acestui val deosebit, avand un numar de 13 x 18 = 234 zile, este de a incununa intreaga evolutie a universului,  care a fost stimulata, pana in prezent, de cele opt valuri de sub el. Tinand cont de ceea ce stim despre polaritatile de schimbare ale constiintei celor noua valuri, cel de-al noualea val va realiza acest lucru, prin furnizarea energiilor care sa ii ajute pe oameni sa co-creeze constiinta unimii. Acesta este scopul celui de-al Noualea val.

Viata – si indeosebi viata omeneasca – a evoluat pana la cel de-al optulea nivel,  moment in care iti tragi sufletul, inainte de urcusul final spre varf. Suntem pe punctul de a incepe sa urcam spre cel de-al noualea si cel mai inalt nivel al vietii. Ziua de 9 martie 2011 marcheaza inceputul valului unimii. 2011  este programat sa fie ultima noastra sansa de a actiona ca si co-creatori cu planul cosmic.

La inceputul acestui an gregorian, mesajele care au circulat au reflectat ambivalenta noastra crescuta fata de trecerea timpului. Pe de o parte, exista genul de mesaje obisnuite, cum ar fi: „Sper ca veti avea un 2011 minunat” sau „ce vrei sa creezi pentru tine insuti, in 2011?”. Pe de alta parte, in preajma Anului Nou, au inceput sa apara relatari despre „aflockalipsa” [apocalipsa pasarilor flock inseamna stol]. Un numar mare de pesti, pasari si animale au murit pur si simplu, fara vreun motiv aparent. Acest lucru a indicat cu totul altceva decat o continuare liniara a timpului in 2011. Aflockalipsa se datoreaza probabil
frecventei crescute prin care trec cele noua niveluri ale piramidei mayase, combinate cu masura extrema in care oamenii au contribuit, in prezent, la destabilizarea ecologica a planetei.

Daca acest lucru este adevarat, el ne va solicita sa ne adaptam la aceasta frecventa noua si, in acelasi timp, sa trecem total de la a revendica lucruri pentru noi insine si de la ceea ce noi – ca egouri sau ca indivizi – am putea dori de la anul 2011, la ceea ce egourile noastre ar putea face ca sa slujeasca la desavarsirea planului Divin.

Cel de-al noualea val al unimii ar impune, asadar, o transformare totala a felului nostru de a fi, manifestarea constiintei unimii – care constituie rezultatul final pe care il are in vedere planul cosmic. Daca e sa se intample acest lucru, ar putea totodata fi nevoie si de energii cosmice extraordinare, care sa indeplineasca planul cosmic. De fapt, poate ca al noualea val va fi o Zi a Judecatii, care va salva lumea.

Daca la fiecare nou val, frecventa se amplifica de 20 de ori, cel de-al Noualea Val, sau Ciclul Universal, va avea o durata de 13 x 18 = 234 zile, incepand asadar la 9 martie 2011. El va avansa prin sapte zile si sase nopti, fiecare constituind un uaxaclahunkin. In limbajul calendarului Mayas, acest lucru inseamna o perioada de 18 zile. Perioadele de 18 zile pot fi subimpartite in doua numaratori de noua zile (doua zile minus din cei noua domni clasici ai numaratorii noptii) intrucat amandoua vor avea o faza ascendenta si una descendenta, iar in acest mod putem intelege mai clar legatura cu aspectele calendaristice mayase.

Al noualea val reuneste alfa cu omega deoarece, pentru prima oara in istorie, el aduce numaratoarea de noua zile, in prim planul evolutiei. Acestea vor fi vremuri extraordinare si e posibil ca in acest punct sa fim confruntati cu alegerea adevarului versus traditie. Ne asteptam sa se petreaca ceva, pentru ca energiile acestui nou Ciclu sunt de 20 de ori mai inalte decat cele ale Ciclului precedent – motiv pentru care, avem sentimentul ca timpul se scurteaza de 20 de ori.

Acum, valul energiilor capata o alta forma si o alta cadenta. Asta inseamna ca, acum vom urmari si o noua forma a valului, cu o alta durata: 9 + 9 zile; fiecare zi sau noapte va dura deci 18 zile. Noua zile valul creste si urmatoarele noua descreste. In mijlocul celor 18 zile, valul sta doua zile pe creasta, intr-un punct maxim. In total vor fi 13 astfel de valuri, ce insumeaza 234 de zile.

Transpus in calendarul Gregorian, Ciclul Universal se va desfasura astfel:

1 - ziua 1: 9 martie - 26 martie (creasta 17-18 martie)
2 - noaptea 1: 27 martie - 13 aprilie (creasta 4-5 aprilie)
3 - ziua 2: 14 aprilie - 1 mai (creasta 22-23 aprilie)
4 - noaptea 2: 2 mai - 19 mai (creasta 10-11 mai)
5 - ziua 3: 20 mai - 6 iunie (creasta 28-29 mai)
6 - noaptea 3: 7 iunie - 24 iunie (creasta 15-16 iunie)
7 - ziua 4: 25 iunie - 12 iulie (creasta 3-4 iulie)
8 - noaptea 4: 13 iulie - 30 iulie (creasta 21-22 iulie)
9 - ziua 5: 31 iulie - 17 august (creasta 8-9 august)
10 - noaptea 5: 18 august - 4 septembrie (creasta 26-27 august)
11 - ziua 6: 5 septembrie - 22 septembrie (creasta 13-14 septembrie)
12 - noaptea 6: 23 septembrie - 10 octombrie (creasta 1-2 octombrie)
13 - ziua 7: 11 octombrie - 28 octombrie (creasta 19-20 octombrie)


Barbara Hand Clow - Codul intelepciunii mayase si Alchimia celor noua dimensiuniRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes