Explozie uriasa pe Jupiter



Anthony Wesley (Australia) si Christopher Go (Filipine), doi astronomi amatori au observat (independent unul de celalalt) ciocnirea majora a unui obiect pe Jupiter. Impactul care a avut loc pe 3 iunie la ora 20:31UT  a produs o descarcare uriasa de lumina stralucitoare . De fapt , Jupiter este cunoscut pentru descarcarile sale statice dar faptul ca aceasta a putut fi observata de la o distanta atat de mare arata in fapt cat de puternica a fost aceasta explozie .

Natura impactului este inca necunoscuta , si se presupune ca ar putea fi un asteroid sau o cometa . Indiferent de natura acestui obiect , ceva se intampla pe planeta Jupiter . Sa nu uitam ca doar cu putin timp in urma Jupiter si-a pierdut una dintre dungi ( vezi art. http://dincolo-de-limite.blogspot.com/2010/05/mister-in-spatiu-unde-disparut-una.html)..
Ar putea exista ceva in apropierea sistemului nostru solar care provoaca aceste evenimente? Toate aceste lucruri care lovesc planetele exterioare , ma duc cu gandul la modificarile frecventelor tot mai dese in ultima vreme...si care  ar putea fi inceputul Schimbarii Constiintei Globale?!

PS    Punctul vazut pe suprafata planetei Jupiter in fotografia de mai jos este cam de marimea….Pamantului


Niciun comentariu:

Un produs Blogger.