Schimbarea polaritatii ~ Sfarsitul timpurilor?

Campurile magnetice ale planetei Pamant s-au aflat in transformare, pentru o perioada foarte lunga de timp si, pe parcursul ultimilor 10 ani, s-au miscat chiar si mai rapid. Aproximativ o data la fiecare 500 000 de ani, magnetismul se inverseaza complet, de la Nord la Sud. Am mentionat acest lucru si inainte si v-am spus ca asta s-a intamplat deja de cinci ori in istoria Pamantului. Semnele schimbarii polaritatii sunt foarte simple si totusi, particulare. Exista o slabire a campului magnetic al planetei Pamant, care precede fiecare schimbare a polilor. Masuratorile la nivelul straturilor Pamantului arata o slabire substantiala a acestuia , chiar inainte de schimbarea polilor. Acest lucru a fost in pregatire, pentru ca trebuia sa constituie sfarsitul planetei. Pamantul a depasit cu mult termenul de schimbare a polaritatii si semnele acesteia incep sa apara.

Sa  explicam. Jocul pe planeta Pamant a fost initial planificat sa se termine intre anii 2000 si 2012. Uciderea frumoasei voastre planete urma sa dureze cam 12 ani, dar, in ultimele clipe ale jocului, voi ati modificat rezultatul. V-ati frecat la ochi, v-ati trezit si ati inceput sa intrebati de ce si cum. Ati inceput sa preluati raspunderea pentru voi insiva si astfel v-ati modificat, in mod drastic, puterea. Omenirea a inceput sa depaseasca jaloanele sfarsitului timpurilor, care fusesera prezise de atat de multe persoane, ultimul dintre ele fiind anul 2012. Foarte lent la inceput si apoi mult mai rapid, oamenii din intreaga lume au inceput sa se frece la ochi si sa se trezeasca din vis. Apoi, intr-o dimineata magica, toti oamenii se vor trezi si vor incepe sa vada lucrurile dintr-o perspectiva mai inalta. Este magic sa vezi acest proces, aflat in desfasurare chiar acum pe planeta Pamant!

Deci, cum se intampla acest lucru? Pamantul scade foarte rapid magnetic si gravitational. Oricum, voi NU veti resimti o schimbare a polilor, pentru ca, in aceasta etapa, omenirea nu mai are nevoie, pentru a evolua, de o atractie puternica inspre campurile magnetice dense. In locul unei schimbari rapide, va avea loc o nivelare mai lenta si mult mai graduala, impreuna cu o usoara revenire a unei parti a magnetismului planetei. Campurile magnetice complete ale Pamantului vor reveni in timp, dar omenirea va fi evoluat si corpurile fizice vor putea sa transforme aceste campuri cu usurinta si sa creeze societati iluminate si puternice. Aceasta a fost identificata drept cea mai importanta evolutie din intregul Univers. Este nevoie de multe reglaje si acest lucru a inceput inca de acum. In perioada in care este cel mai scazut magnetism al planetei, aveti cele mai mari sanse de evolutie individuala, in toate domeniile. Considerati-o ca pe o rampa de lansare a noii omeniri. Minimul campului magnetic este localizat, cu aproximatie, in cei trei ani de inainte si de dupa dupa 2012.

Evenimentele care incep sa se desfasoare acum au fost initial considerate ultimul act din evolutia Pamantului. Planeta era programata sa intre intr-o ultima schimbare a polaritatii, a sasea. Toate tiparele climatice urmau sa se schimbe, 95% din viata de pe planeta urma sa dispara, pentru ca fie sa se renasca la niveluri inferioare, fie planeta sa se transforme intr-o planeta foarte asemanatoare cu Marte. Nimic din toate acestea nu se va mai intampla, pentru ca voi ati spus: Ma trezesc din vis si imi preiau puterea. Suntem atat de mandri de voi! Era speranta noastra cea mai mare, ca macar o frantura de aducere aminte sa se petreaca pe planeta Pamant. A trebuit sa asteptam eoni, inainte sa apara scanteile, dar acum voi inflacarati intreaga planeta.

Ancorarea Luminii
Sa va spunem ceva ce va urma, pentru ca s-ar putea sa va fie de folos, cand veti atinge cel mai de jos punct. Pamantul, planeta insasi, va experimenta anomalii in ceea ce priveste energiile si magnetismul global. Ce se va intampla este ca, acolo unde ati avut intotdeauna campuri magnetice stabile, veti avea acum campuri fluctuante. Asta face parte din ceea ce simtiti. Este numai o situatie temporara, care va dura probabil numai cativa ani, dar va afecta multe dintre aparatele electronice de pe Pamant, pana cand veti invata cum sa va impamantati echipamentele intr-un alt fel. Veti invata sa faceti asta foarte repede, pentru ca toti oamenii se adapteaza. Acesta este un lucru pe care il faceti, cu adevarat, foarte bine! Asta, deoarece, chiar in conditiile in care magnetismul va creste pe Pamant, densitatea nu se va intoarce, pentru ca, odata ce ati aflat un lucru, nu-l mai puteti uita in mod constient. Odata ce v-ati inaltat din zona acestor densitati si atractii slabe, nu va veti mai intoarce niciodata inapoi. Este parte din recablarea umana, care are loc acum, pe masura ce corpurile voastre se schimba, pentru a putea retine cat mai multa Lumina.

Urmariti Soarele
Sa urmariti si Soarele, pentru ca el joaca un rol nou. Initial, Soarele era programat sa isi schimbe polii, odata cu Pamantul. Acest fapt i-ar fi dat Pamantului impulsul magnetic rezonant, necesar pentru a-si inversa polii si pentru a se transforma complet, in vederea unui nou inceput. Fara asistenta cosmica din partea Soarelui, transformarea Pamantului ar fi durat prea mult si asta i-ar fi schimbat permanent, toate tiparele de rotatie. Aceasta actiune de armonizare magnetica reprezinta modul in care s-au realizat acest gen de schimbari, in trecut. Acum, chiar daca linia temporala a fost trasa inainte, polii nu se vor schimba pe Pamant. Soarele, care era programat sa isi inverseze proprii poli magnetici, in 2012, este inca in limitele programului sau initial. Iata care este noul rol al Soarelui: atunci cand polaritatea Soarelui se va inversa, acest eveniment va coincide cu punctul de minim al magnetismului terestru. Este un timp magic sa fii om!

Dragilor, bucurati-va de aceasta calatorie! Da, vor fi cu siguranta schimbari. Da, veti simti cu siguranta emotii ciudate. S-ar putea sa va treziti ca va comportati asemenea unui copil de trei ani, fara niciun motiv - si lucrul asta este minunat. Tot ce va cerem este sa nu va judecati. Sa stiti ca acest lucru i se intampla fiecarei persoane de pe planeta si ca, atunci cand va simtiti emotivi si tematori, fara niciun motiv anume, sau cand aveti ganduri negative, asta se datoreaza acestor campuri magnetice sucite, care nu va mai pun la dispozitie baza confortabila, pe care ati avut-o pe parcursul tranzitiei acestui proces de nastere. Gandurile negative ratacite creeaza foarte putin, dar sa va judecati pentru ca le aveti este foarte distructiv.

Inseamna ca va fi un Nou Pamant?
Nu, planeta naste un Nou Om... si iata-va! Ea a nascut un om nou, reducandu-si campul magnetic, intr-un mod diferit fata de orice s-a intamplat pana acum. Ea se recreeaza acum, pentru a gazdui noii oameni, copiii ei. Iata cum stati si va intrebati ce puteti face. Ati fost aici, iar si iar, pe parcursul acestor vieti, incercand sa lasati un semn, incercand sa ajutati oamenii. Cateodata ati fost incredibil de frustrati sa traiti o viata in care aveati informatii pe care nu le puteati impartasi cu alti oameni. Iata-va aici, acum, cand ei incep sa asculte - si lucrul asta functioneaza. Totul se incheaga asa cum ati visat de la inceput si magia se desfasoara. Veti vedea energia de Acasa ancorandu-se pe Pamant, intr-o forma diferita, pentru ca voi evoluati pe parcursul acestui proces si corpul vostru fizic incepe sa se transforme. Aceasta va deschide o poarta catre utilizarea noilor modele umane, care sunt acum pe Pamant.

Speram ca veti avea o minunata experienta umana. Atunci cand sositi Acasa, speram sa purtati urme si cicatrici pe corp si pe suflet, in locul in care ati trait minunate experiente umane. Ele vor fi purtate asemenea unor insemne de care va mandriti, atunci cand va veti intoarce Acasa. Dragilor, va vom intampina cu bratele deschise! Voi sunteti eroii nostri.

fragment din : GRUPUL Magnetismul in miscare partea a doua Steve Rother 

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.