Invocarea ingerului protector in realizarea dorintelor

Invocarea ingerului protector in realizarea dorintelor(1)


CAMAEL
Camael este guvernatorul planetei Marte, planeta pasiunii inflacarate , a razboiului, a celor din zodia Berbecului si a zilei de marti , atribuindu-se un rol ambivalent prin caracteristicile sale luminoase dar si intunecate . Numele sau este de origine latina si inseamna “ Cel care l-a vazut pe Dumnezeu” sau “ Cel care il cauta pe Dumnezeu “.Camael sau  Samael, nu de putine ori a fost confundat  cu un inger al raului , în timp ce Enoh îl descrie ca fiind unul dintre îngerii favoriti ai lui Dumnezeu . Se spune că ingerul din gradina Ghetsimani a fost Camael deoarece in acel moment  Isus avea nevoie de curaj ÅŸi  sprijin pentru tot ceea ce trebuia sa urmeze .

Această imagine se reflectă cumva în conflict cu  imaginea astrologica tradiÅ£ionala a lui Marte ca fiind o planeta malefica si in conflict cu celelalte planete. Desi aspectele negative ale lui Marte includ cruzimea, distrugerea ÅŸi brutalitatea ,  aspectele sale pozitive sunt determinarea ÅŸi voinÅ£a, curajul si pasiunea care sunt necesare pentru a supravietui si prospera in fluxul de haos.

Ca indivizi suntem angajaÅ£i într-o luptă pentru autodeterminare iar aceasta afirmare de sine poate crea conflicte, si aici intervine rolul arhanghelului Camael . El  ne învaţă cum să facem  faţă conflictului, ajutând la transmutarea agresiunii competitive în cooperare armonioasa . Ingerul Camael ne poate oferi de asemenea,  puterea ÅŸi tăria sa facem fata oricaror agresiuni. Camael nu ne va ajuta să ne omoram duÅŸmanii , dar ne  poate ajuta prin protectia pe care o ofera impotriva acestora si aratandu-ne lectiile pe care trebuie sa le invatam . Camael este un mare indrumator ÅŸi protector. El ne oferă  determinare ÅŸi curaj pentru a depăşi toate obstacolele pe care le intalnim în drumurile noastre. Este interesant de stiut si faptul ca arhanghelul Camael confera oamenilor capacitatea de a gasi sau de a recunoaste sufletul pereche .

Camael poate fi vizualizat infatisat  Ã®n roÅŸu, emitand scantei verzi iar simbolul lui este o sabie în poziÅ£ie verticală. Pentru a putea fi invocat , rugamintea ar trebui facuta intr-o zi de marti ( zi pe care o guverneaza ).  Camael ne va raspunde deosebit de repede  ÅŸi trebuie sa nu uitam ca hartia pe care ne scriem dorinta , trebuie arsa în termen de ÅŸapte zile. ÃŽn tot această perioadă, trebuie sa fim atenti la semnele ce ni se vor trimite . Chiar ÅŸi experienÅ£ele uÅŸor alarmante care implică corespondenÅ£e sale, cum ar fi  focul sau obiectele ascutite pot fi un semn pozitiv.

Ajutorul său poate fi chemat prin următoarea invocaÅ£ie-rugăciune: “Prin numele lui Dumnezeu Cel Preaputernic, Elohim Ghibor, te chem, prea-drept ÅŸi prea-cinstit arhanghel Camael, pentru a mă ajuta în acest ceas în care am nevoie de curaj, dreptate ÅŸi protecÅ£ie, Aici ÅŸi Acum. Amin!”

CorespondenÅ£ele ingerului  CAMAEL
Element : Foc
Metal: fier
Numarul : 5
CORUL: Serafim
SEPHIRAH: Geburah
Zeităţi: Ares, Tiu / Tyr, Bishamon, toÅ£i zeii  războiului
Culori: rosu
Chakra : a 3a ( plexul solar)
Piatra : rubin , granat, hematit, carneol, coral rosu 
Virtuţi: curaj, determinare, pasiune, protecţie

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.