Transformarea cuantica a omenirii


In acest an, omenirea trece printr-o transformare cuantica, in fiecare aspect din viata noastra. Rezultatul final al acestei accelerari a energiei, vibratiei si constiintei va fi un eveniment extrem de constructiv pentru fiecare dintre noi. Din nefericire, din cauza provocarilor ce apar in viata oamenilor, pentru a fi vindecate, multi nu inteleg aceasta oportunitate aflata la indemana. In loc ca, pe durata acestei oportunitati unice, sa confere putere sperantelor si visurilor lor, oamenii sunt coplesiti de frica si sentimente de neajutorare. Din acest motiv, Compania Cerului solicita Lucratorilor intru Lumina din lumea intreaga sa ne dublam din nou eforturile. Suntem cu totii Una si avem capacitatea de a sluji ca reprezentanti, in numele surorilor si fratilor nostri din Familia Omenirii.  Suntem chemati la actiune! Timpul pentru a accepta responsibilitatea de a fi Pastratorii surorilor si fratilor nostri este ACUM!

Stiu ca multi Lucratori intru Lumina se simt si ei coplesiti. Diferenta este ca, indiferent de aparentele exterioare, noi stim in adancul inimilor noastre ca vom reusi sa fim Victoriosi si ca toate lucrurile de care avem nevoie ca sa slujim Lumina, in numele Fiintelor Umane si a intregii Vieti de pe aceasta planeta, se afla deja in interiorul nostru. Suntem mai puternici decat o stim noi, iar atunci cand ne reunim inimile si mintile, suntem invincibili. Acesta este nivelul angajamentului din inima, pe care ni se cere sa-l atingem in acest moment. Compania Cerului sta pregatita, asteptand ocazia sa amplifice inmiit eforturile noastre reunite.

Chiar in acest moment, prezenta noastra EU SUNT amplifica frecventa de vibratie din corpurile noastre fizice, eterice, mentale si emotionale, la nivelul maxim pe care-l putem suporta, la fiecare interval de 24 de ore. Acest lucru ar putea fi resimtit ca fiind un pic stresant, insa el ne da posibilitatea sa primim frecvente mai inalte de Lumina, decat am cunoscut vreodata. Amintiti-va ca Lumina este cu infinit mai puternica decat creatiile disfunctionale, bazate pe frica, ale egourilor noastre omenesti, ce ies la suprafata spre a fi vindecate. Cu cat proiectam mai multa Lumina asupra acestei negativitati ce apare la suprafata, cu atat mai repede va fi aceasta transmutata, si cu atat mai curand se vor materializa, in mod tangibil, tiparele de perfectiune pentru Noul Pamant, in viata noastra.

Legiunile de Lumina care slujesc aceasta planeta, au anuntat ca anul 2010 este Anul Materializarii. Dupa zeci de ani de munca tenace, depusa de milioane de Lucratori intru Lumina, din orice locatie posibila de pe Pamant, am atins o masa critica, un punct ireversibil, care va ingadui ca tiparele de  perfectiune pentru Noul Pamant sa inceapa sa se materializeze fizic. Fiti atenti la lucrurile constructive care apar in constienta voastra si veti avea confirmarea acestui lucru pentru voi insiva. Nu va concentrati atentia asupra bombardamentului cu negativitate, ce este desemnat sa-i polarizeze pe oameni si sa perpetueze frica si separarea. Concentrati-va mai degraba pe evidenta schimbarilor constructive ,ce se petrec pretutindeni. Acolo unde se indreapta atentia voastra, acolo sunteti si voi. Conferiti putere doar lucrurilor pe care doriti sa le co-creati in viata voastra, nu lucrurilor pe care nu vi le doriti.

Patricia Diane Cota-Robles
http://eraofpeace.org          

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.