Roata reincarnarii

Cand sufletele au nceput sa exploreze lumile dense, corpurile in care au intrat (ca suflete Divine) au fost proiectate sa fie viabile atata timp cat sunt necesare evolutiei sufletului in acel plan de existenta. Odata ce sufletul ar fi explorat tot ceea ce considera necesar in acea lume, el pur si simplu putea sa isi lase corpul acolo si sa se reintoarca in starea de Spirit Pur, pregatindu-se apoi pentru o noua calatorie.

Teoretic, corpurile care erau "luate" de catre suflete erau nemuritoare... La inceputuri, multe din aceste corpuri au fost viabile pentru mii de ani, in termeni Pamantesti. Pe masura ce timpul trecea si sufletele au devenit din ce in ce mai identificate cu planul dens pe care il explorau, corpurile au inceput sa decada si sa se dezintegreze din ce in ce mai repede.  Viata (fizica) a ajuns la cateva sute de ani ... apoi ... mai putin.

In acest fel, avand o viata scurta in termeni de timp petrecut in planul dens de existenta, sufletele nu apucau sa invete multe din "lectiile" (experientele evolutive) pe care si le propuneau inainte de incarnare, lasand si multe proiecte incomplete. Deoarece sufletele cadeau in vibratie din ce in ce mai mult, a devenit aproape imposibil ca ele sa se reintoarca in cea de a 7-a densitate (de unde au inceput calatoria) fara sa lase fragmente din ele imprastiate in lumile de frecventa joasa .

Pentru a permite sufletelor sa isi indeplineasca planurile evolutive stabilite inainte de intrarea in corp si, de asemenea, sa isi reintegreze fragmentele, a fost emisa Dispensa Divina a Reincarnarii. Astfel sufletele nu mai trebuiau sa se intoarca in cea de a 7-a densitate ( ceea ce devenise aproape imposibil, sufletele fragmentandu-se si "bantuind" planurile astrale si eterice joase ale lumilor pe care le explorasera) pentru a se reproiecta intr-un corp fizic ( a se re-naste in planul de existenta respectiv). Avand acest ajutor la dispozitie, sufletele si fragmentele de suflete puteau sa reintre in lumea pe care o parasisera si sa isi completeze experienta evolutiva acolo...

Astfel exista permisiunea Divina ca sufletele sa se reincarneze de cate ori aveau nevoie pentru a invata tot ce aveau de invatat in acea lume si (foarte important), pana cand toate fragmentele lor erau reasamblate in intreg. Odata ce aceste obiective erau realizate, sufletele erau libere sa revina in cea de a 7-a densitate si de acolo sa exploreze alte lumi si niveluri de densitate...

Sursa :Iluzia realitatii

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.