Initierea codului Ascensiunii


Data activarii Programului Principal al Ascensiunii (continut in secventa ADN) este intial setata de suflet si, in multe cazuri, acest eveniment a fost aranjat inainte de intrarea in corpul fizic (incarnare). Cu toate acestea, datorita interactiunii complexe intre liberul arbitru si predestinare , poate sa fie modificata intr-o anumita masura. Daca, dupa incarnarea pe Pamant, sufletul descopera ca lectiile si experientele alese sunt mult mai dificile decat a anticipat sau necesita mai mult timp decat a prevazut, data activarii secventei ascensiunii poate sa fie amanata. Pe de alta parte, daca sufletul progreseaza mai repede decat a anticipat (o raritate in aceasta lume turbulenta), data activarii poate sa vina mai devreme.

Exista unele metode care pot sa accelereze procesul ascensiunii, cum ar fi meditatii de activare (promovate de diversi invatatori spirituali). Daca alegeti sa fiti implicati intr-un proces de declansare a ascensiunii, cum ar fi anumite tipuri de meditatii , Sferele de Lumina recomanda mare atentie si ascultarea atenta a vocii interioare (ghidului interior). In vreme ce cele mai multe tehnici au metode de siguranta, asa cum are si sufletul, exista posibilitatea avansarii prea rapide si a initierii secventei ascensiunii inainte ca sufletul sa fie gata. Sunt din nefericire si asemenea tehnici diseminate astazi, tehnici care pot arunca sufletul prematur in procesul ascensiunii.

In general, daca un suflet se "arunca" prea repede in procesul ascensiunii, aspectele mai lente ale sufletului se vor revolta si efectul se va concretizeaza prin boli fizice si emotionale. In unele cazuri este posibil ca sufletul sa paraseasca corpul (prin moarte fizica), ceea ce nu face decat sa amane ascensiunea cu cel putin o viata (este necesar ca sufletul sa mai treaca printr-un proces de incarnare). Totul are loc in Ordine Divina perfecta. Daca intelegem acest adevar si ne aliniem aspectele cu el, atunci totul va fi bine. Aceia care incearca sa grabeasca procesul ascensiunii sunt in general cei carora le este teama ca nu sunt suficient de buni asa cum sunt.

Programul Principal al Ascensiunii se activeaza in cel mai eficient mod atunci cand ne acceptam in mod Complet asa cum suntem (cu slabiciuni si imperfectiuni..). Daca motivatia ascensiunii este "sa scap de aceasta planeta mizera...", este foarte probabil sa intampinam multe dificultati in drum.

Daca ne evitam aspectul uman si incercam sa "scapam" de el crezand ca ascensiunea este "biletul catre Rai", atunci trezirea noastra va fi dificila. Omida nu se uraste pe ea insasi inainte de a genera coconul si a se transforma in fluture. Nu ia medicamente care sa accelereze metamorfoza. Pe de alta parte, nici nu sta in depresii in vreme ce contempla dizolvarea corpului sau de omida..

Atasamentul exagerat fata de forma fizica a aspectului uman 3D poate fi o bariera la fel de mare in calea ascensiunii ca si nerabdarea. Unul din aspectele critice ale evolutiei sufletului este recunoasterea diferentei intre rezistenta egoului la o anumita metoda sau proces si eventuala nepotrivire a metodei sau procesului respectiv pentru cazul particular al sufletului. De exemplu, daca ne angajam intr-un proces puternic destinat initierii secventei ascensiunii si ne simtim obositi, incomodati sau anxiosi, motivul poate fi rezistenta ego-ului nostru fata de ascensiune dar, poate fi si nepotrivirea tehncii respective cu vibratia sufletului nostru.

Exista cateva moduri de a gestiona situatia descrisa mai sus daca nu reusim sa recunoastem diferenta intre rezistenta ego-ului si nepotrivirea procesului in cazul nostru. Cea mai simpla metoda este sa cerem aspectului nostru aferent celei de a 12-a densitati, Prezenta Divina din interiorul nostru, sa ne sfatuiasca cu privire la momentul si modul de angajare intr-un proces de initiere a ascensiunii (Stiu ca aici unii dintre cititori vor fi neincrezatori, dar incercati. Vorbiti cu Dumnezeu si fiti atenti la raspunsurile ce vin in viata de zi cu zi in cele mai neasteptate si misterioase moduri). Putem sa specificam un anumit mod in care Dumnezeu din interiorul sa ne alerteze cu privire la potrivirea sau nepotrivirea unei anumite tehnici/metode in cazul nostru. Unii oameni folosesc testarea musculara, penduluri sau ceea ce in engleza se descrie ca "dowsing rods" (anse, un fel de axuri din cupru sau zinc, in forma de L sau Y, care se orienteaza dupa campurile magnetice inconjuratoare). Altii se folosesc de clarviziune si clarauz.

O alta abordare este sa cerem Prezentei Divine din Interior sa ne directioneze pe calea optima de crestere a sufletului. Apoi putem cere periodic ca toate evenimentele din viata noastra sa fie pentru cea mai inalta evolutie a sufletului, pentru starea noastra de fericire si de bine.

Putem cere Prezentei Divine sa ne aduca cei mai potriviti invatatori, cele mai potrivite invataturi pentru a ne asigura eficienta maxima si bucuria procesului Ascensiunii. Daca facem asta pe o baza zilnica (sa zicem in mod regulat) in meditatie, vom observa ca aproape de fiecare data cand intampinam negativitate vis a vis de o anumita metoda sau proces de activare a ascensiunii, motivul va fi rezistenta ego-ului si nu nepotrivirea metodei respective. Pe masura ce trecem de rezistenta ego-ului (dupa cum am discutat in mesajul aferent psihicului), vom asculta din ce in ce mai mult vocea adevarata a sufletului si va fi din ce in ce mai usor sa vedem ce este potrivit pentru noi.

Evenimentele ce au loc pe planeta vor servi accelerarii activarii codului ascensiunii din ADN-ul nostru. Pe masura ce Alinierea Precesionala se apropie de apogeu, mutatiile cauzate de socurile electromagnetice vor fi integrate de ADN, activand multe coduri si chei, inclusiv Secventa Principala a Ascensiunii. Majoritatea celor care au urmarit mesajele de fata pana in acest punct si-au activat deja Programul de Baza al Ascensiunii. Noi activari si initieri vor avea loc in perioada urmatoare. Celulele corpului fizic vor continua sa sufere mutatii pe masura ce undele electromagnetice scalare isi intensifica amplitudinea pe Pamant.

In cele din urma vom constata ca forma noastra fizica nu mai imbatraneste si nici nu se mai imbolnaveste. Vom avea mai multa energie si mai putina nevoie de somn. Vom fi atrasi de cantitati mici de hrana, de calitate foarte pura. Activitati care inainte ne placeau isi vor pierde atractia in vreme ce lucruri noi ne vor captiva atentia. Nu conteaza cat de batran este corpul fizic! Chiar daca forma fizica (corpul) are 7X sau 8X ani, inca este posibila ascensiunea fizica (inaltarea) daca aceasta este dorinta sufletului. Nu toti oamenii care au corpuri fizice foarte bolnave si degenerate vor dori sa pastreze corpul in timpul schimbarilor si sa treaca prin ascensiune fizica (ar insemna multa suferinta..), caz in care (daca au nivelul de constiinta aferent celei de a 5-a densitati) vor trece prin Ascensiune in Spirit (inaltarea in densitatile inalte fara metamorfozarea corpului fizic, adica parasind corpul fizic. In acest caz, sufletul va alege diverse cai de evolutie ulterioara, posibil infuzarea intr-un corp de Lumina generat in dimensiunea 5 sau 6).

Vom vedea ca, indiferent de alegerea noastra la nivel de suflet, efectele alegerii vor deveni din ce in ce mai notabile pe masura ce Pamantul creste in vibratie. Daca un suflet a decis sa plece, boala va lovi corpul sau fizic foarte rapid, dand oportunitatea sufletului respectiv sa paseasca pe noua cale. Pe de alta parte, daca alegerea a fost ascensiunea fizica si am crezut ca va dura ani si ani de zile pentru corpul fizic ca sa arate mai tanar si radiant, este foarte posibil sa avem o surpriza placuta..

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.