Invocarea ingerului protector in realizarea dorintelor

Invocarea ingerului protector in realizarea dorintelor(2)

Hagiel – ingerul iubirii

Ingerul Hagiel este guvernatorul lui Venus ( planeta iubirii) , a celor din zodiile Taur si Balanta, si a zilei de vineri . Conduce cele doua coruri (VirtuÅ£ile ÅŸi Principatele) ÅŸi este cunoscut ca facand parte dintre  Marii  Arhangheli. Numele sau s-ar putea  traduce prin "Maretia  lui Dumnezeu", ÅŸi se crede că a fost unul dintre puÅ£inii îngeri caruia  i s-a acordat onoarea de a asista la procesul CreaÅ£iei. TradiÅ£ia spune ca el a fost ingerul care l-a purtat pe profetul Enoh in  Rai.

Simpla pronunÅ£are a  numelui ingerului Hagiel ofera  protecÅ£ie impotriva influenÅ£elor malefice . Ca guvernator al zodiei Taur si Balanta , Hagiel ajută in medierea conflictelor si la echilibrarea armonioasa a diferitelor elemente . Hagiel aduce frumusete, dragoste, afectiune si impacare . El poate interveni în toate tipurile de relatii ( familie, prieteni, indragostiti ), pune capăt certurilor, aduce impacare si creeaza conditiile aparitiei unei noi iubiri .

De retinut ca ingerul Hagiel nu va ajuta pe cineva sa castige dragostea unei persoane împotriva voinÅ£ei acesteia , dar  poate crea oportunităţi  favorabile de gasire a unei noi relaÅ£ii de iubire sau prietenie .

Pentru cei ce doresc sa-l invoce pe  Hagiel , este bine sa stie ca rugamintea lor trebuie scrisa cu cerneala (culoare) roz sau verde pe hartie roz sau verde. Ea trebuie scrisa  si citita cu voce tare intr-o zi de vineri la aprox. ora 22 (ziua si ora lui Venus ) cand Luna este in crestere . Aceasta se va pune intr-un plic alaturi de petalele  unei flori preferata de acesta  ( trandafir rosu sau roz , violete sau orhidee ). Dupa trecerea a 28 de zile plicul si continutul sau vor trebui arse .  

CorespondenÅ£e  HAGIEL
ELEMENT: Aer
Metal: cupru
NUMÄ‚RUL: 7
Coruri: Virtuţile, Principatele
SEPHIRAH: Netzachdeities: Afrodita, Sukra, Ishtar, Benten, Lakshmi, Chenrezi
Culori: roz (Balanta), Verde (Taur)
Piatra : Smarald , cuart roz ,jad , malachit , coral roz 

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.